Şimdi Ara

Tivibu :@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu salaklar yine güncelleme yaptı açılmıyo program. bi ellemeyin ya bi ellemeyin

sizde durum nası beyler?

• ben guncelledım

sunuda hata var daha sonra deneyın dıyor dızı ızlıcektım tam
  • aynı açılmıyo öğlen güncelleştirme yaptım çalışıyordu şimdi açtım yeni güncelleştirme var dedi,evet dedim yeni güncelleştirmeyi indirmiyo
  • ilk güncelleştirmede bende de çalıştı hatta favoriler diye bişey eklemişler falan. girdim bi güncelleştirme daha yaptı açılmıyo şimdi

windows 7 kullanıyorum.

Edit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aroxia -- 20 Mart 2011; 21:47:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aroxia

ilk güncelleştirmede bende de çalıştı hatta favoriler diye bişey eklemişler falan. girdim bi güncelleştirme daha yaptı açılmıyo şimdi

windows 7 kullanıyorum.

Edit:

şu an itabari ile güncelleştirdim ama sendeki sorun şu an bende de var bende win7 kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: daemon400

şu an itabari ile güncelleştirdim ama sendeki sorun şu an bende de var bende win7 kullanıyorum

bi arkadaş konu açmış zaten güncelleştirmeyin falan diye. ya bi ellemeseler programı paşa paşa izlicez.

Son durum:  Tivibu :@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aroxia -- 20 Mart 2011; 22:25:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Digitürk İnternet
    7 gün önce açıldı
    Tivibu internete bağlanma?
    7 yıl önce açıldı
    DİGİTURK
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • guncellemesekte acılmıyo @
  • Bakım çalışması var o yüzden şu anda çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djnone

guncellemesekte acılmıyo @

aynen öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Bakım çalışması var o yüzden şu anda çalışmıyor.

yerim onların bakımını !!!!
  • öğlen güncelledim, şimdi şifre girme arayüzü gelmiyor
  • Aynen fotolardaki gibi bendede durum.
  • Sabredin yakında düzelecektir. Ayrıca bugünkü güncelleştirmeler ile ek özellikler eklenmiş ve görüntü kalitesi fark edilecek düzeyde arttırılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Sabredin yakında düzelecektir. Ayrıca bugünkü güncelleştirmeler ile ek özellikler eklenmiş ve görüntü kalitesi fark edilecek düzeyde arttırılmış.

ya arttırılsın arttırılsında gece yapılsın sabaha karşı yapılsın tam pazar akşamına böyle güncelleme mi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.