Şimdi Ara

Tivibu Alıcısını başka modemde kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bildiğiniz üzere tivibu ev abonesi olurken hem airties modem hemde iptv alıcısını veriyolar. verdikleri airties modemde saçma sapan menüleri değiştirilmiş. herşeyi ttnet kendine göre dizayn etmiş. arkadaşım evindeki kendi modemi ile kullanmak istiyor. ama ikinci bir PVC ayarı gerekiyor. bunu nasıl yapabiliriz? airtieste hepsi hazır ama modem modemden başka herşeye benziyor. kullanıcı adı girme yerini bile sonuna @ttnet koymuş. onu bile değiştiremiyoruz. tivibu alıcısnı başka modemde kullanan varsa yardım edebilirmi?

• bende bu konudan muzdaribim.keşke bir çözüm üretilebilseydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozenir

merhaba arkadaşlar.
    bildiğiniz üzere tivibu ev abonesi olurken hem airties modem hemde iptv alıcısını veriyolar. verdikleri airties modemde saçma sapan menüleri değiştirilmiş. herşeyi ttnet kendine göre dizayn etmiş. arkadaşım evindeki kendi modemi ile kullanmak istiyor. ama ikinci bir PVC ayarı gerekiyor. bunu nasıl yapabiliriz? airtieste hepsi hazır ama modem modemden başka herşeye benziyor. kullanıcı adı girme yerini bile sonuna @ttnet koymuş. onu bile değiştiremiyoruz. tivibu alıcısnı başka modemde kullanan varsa yardım edebilirmi?

Ayarları ikinci modem de tekrardan yapacaksınız. Teknik destek için müşteri hizmetlerini arayın onlar yönlendirirler zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KenanBirkan

quote:

merhaba arkadaşlar.

Ayarları ikinci modem de tekrardan yapacaksınız. Teknik destek için müşteri hizmetlerini arayın onlar yönlendirirler zaten.

hem airties hemde ttnet müş.hizmetleri ile görüştüm.ikiside başka modemle olmaz diyor.siz kullanabiliyormusunuz başka modemle?

• quote:

Orijinalden alıntı: lideramca

quote:

Orijinalden alıntı: KenanBirkan

quote:

merhaba arkadaşlar.

hem airties hemde ttnet müş.hizmetleri ile görüştüm.ikiside başka modemle olmaz diyor.siz kullanabiliyormusunuz başka modemle?

Ben kullanmıyorum tivibu ama kullanan arkadaşlarım var..

Kendiniz uğraşırsanız ancak olacak demekki. Destek vermediklerine göre..

• 12 yıl sonra hala Tivibu'da benzer problem var. Operatörler kendi dandik router'larına hapsetmeye çalışıyorlar insanları.

Bu arada Tivibu açık ara en kötü IPTV hizmetidir.

• Tivibu ayarlarını farklı bir iptv destekli modeme girerseniz sıkıntısız çalışıyor ben süperonline vdsl modemi ile tivibu ip tv kullandım uzun süre. süperonline modeme root atıp ip tv modunu aktif edip ayarları girmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoloji41 -- 8 Eylül 2024; 3:54:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teknoloji41 kullanıcısına yanıt

Hem fiber hem de Tivibu ayarlarını nereden buldunuz? Mevcut modem içerisinden mi yoksa Türk Telekom çağrı merkezini arayıp alabiliyor muyuz?

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt
    Ben türk telekom da vdsl kullanıyordum, fiber değil ip tv ayarlarını zor bela bilgili bi kadın müşteri temsilcisi vermişti rica ettim parasını ödediğim hizmeti modem yüzünden kullanamıyorum diyince.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.