Aralık ayı başında dsmart ve smileadsl kapatıp ttnet ve tivibuya geçtim. 2 Ay bedava ve kurulum ücretsiz olan paketi satın aldım. Full paket ve web üyeliği olan bir paket olduğunu ayrıca belirtirim. Genel olarak ortalama düzeyde hızdan ve yayın çeşidinden memnunum. İçerik gelişmeye mahkum 2 aya herşeyi seyretmiş olurum. Bei deli eden iki sorun ise
1 HD kanallarımı (Satarken öyle söylememiş olmalarına rağmen) 2 aylık bedava süreç boyunca açmacak olmları her türlü şikayetim bir işe yaramadı Aboneliğimi sonlandırmayı düşünüyorum.
1 TİVİBU WEB İzle aboneliğim bir türlü aktif olamadı bu rezillik için de hala uğraşmaktayım. Nefret ettim. ne pahasına olursa olsun 2 ay sonunda çıkacağım...
quote:
Orijinalden alıntı: ozger06
Aralık ayı başında dsmart ve smileadsl kapatıp ttnet ve tivibuya geçtim. 2 Ay bedava ve kurulum ücretsiz olan paketi satın aldım. Full paket ve web üyeliği olan bir paket olduğunu ayrıca belirtirim. Genel olarak ortalama düzeyde hızdan ve yayın çeşidinden memnunum. İçerik gelişmeye mahkum 2 aya herşeyi seyretmiş olurum. Bei deli eden iki sorun ise
1 HD kanallarımı (Satarken öyle söylememiş olmalarına rağmen) 2 aylık bedava süreç boyunca açmacak olmları her türlü şikayetim bir işe yaramadı Aboneliğimi sonlandırmayı düşünüyorum.
1 TİVİBU WEB İzle aboneliğim bir türlü aktif olamadı bu rezillik için de hala uğraşmaktayım. Nefret ettim. ne pahasına olursa olsun 2 ay sonunda çıkacağım...
Bu ttnet gerçekten saçma sapan iş yapıyor kardeşim hd kanalları açmak bu kadar zor mu... Arkadaşlarımdan da çok duydum bu şikayeti...
TürkTelekoy grubunun yaptığı budur.
BİLİNÇLENELİM
günaydın beyler millet yavaş yavaş uyanıyor..
10 lira fazla geliyor bana iki tane fazla kanal seyredecem diye ara ara kesilen yayına tahammül edemem sanırım
Video süper olmuş. teşekkürler. Allahı var kesinti filan yok ama
1. HD zırvalığı tam bir rezalet satarken 2 ay bedava diyorlar ama HD'yi açmıyorlar. Tüketici mahkemesine gideceğim ilk boş zamanında... 2 İçerikler çok az ve yetersiz. İyi filmlere para istiyorlar. Belgeseller alalade bi çocuk ve müzik içeriği idare eder. 3. Diyelim diziyi kaçırdın 10 dakka.. İşte o 10 dakkayı geri alamıyorsun ne zaman açtın oraya kadar geri alıyorsun. E napıyım ben öyle geri sarma işini. ? Yayının tekrar sayfasına konması 1 gün sürüyor. Reklamsız seyredeyim diyorsan da ya yayını açıp tv.ye bi 5 dakka bakmayacaksın yada ertesi gün tekrar izleden takılacaksın. 4. Ocak bitti şubat başladı 4 tane film eklediler(Oda paralı) içerik yenilenmiş oldu. 5. İçerik izlerken en azından rehberden ya TV.de ne varmış bile diyemiyorsun. 6. Uygulamalar idare eder ama FACE yok ne ayaksa. 7 İçerikler sansurlu. Ya ben bunun +18 film olduğunu bilmiyomuyum? Ahlak bekçiliğinin anlamı yok. Koyarsın +18 i izleyen izler izlemeyen izlemez ya da orasını sardırırır ileri. Yada koyarsın bi sansur tuşu oto-sansur yaptırırsın diğer firmalarda olduğu gibi... 8. Müşteri hizmetleri içler acısı aylardır HD ve Tivibu web yok diyorum. Ne arayan var ne soran... ayıp lan ayıp aha buralarada yazıyoruz. Bunların elemanları nerde insan iki kelime yazar sözde destek linki var. En azından firmasını kötületmez. Burda TTNET ana avrat sövsem bi modlar kızar bana herhalde....
KISACASI kızımın çizgi filmlerinin hatrına 11 ay daha tivibu kalır sonra naşşşş!!!!
ha son olarak burayahttps://tuketici.btk.gov.tr/ şikayetimi gönderdim. Bunlardan da ne arayan var ne soran. Bizi mahkeme paktlar gibi... Ulan Kablo-net ve superonline neden yoksunuz ikametgahımda ahhhh....
ay geçti aynı sorunlar devam hatırlatayım istedim...
Yeni konu açmamak için buradan yazayım dedim. Ben bir yıllık modem hediyeli kampanyasından yararlanmıştım. Bunu iptal ettirmenin maliyeti konusunda bilgisi olan var mı?
Modemin ücretini talep ederler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme