Ah ah ttnet böyle boş şeylerle uğraşmayı bıraksada altyapısına bi ayar verse. Biz tv istemiyoruz düzgün internet istiyoruz. Digitürk-dsmart bize yeter. Sen kendi işine bak ttnet.
şahsen ben çok memnunum TTNet'in TV'ye yatırım yapmasına, altyapıyı geliştirmesine de engel bir durum yok. Hatta birçok yerde IPTV verebilmek için saha dolaplarını değiştiriyorlar bu da internet hızını olumlu yönde etkiliyor
Size ölümü göstermişler hastalığa razı olmuşsunuz. (bu söz tam böylemiyidi bilmiyorum) Hayatında hiç fiber görmediğin için böyle düşünmen doğal, fiber kullanmaya başla emin ol ttnete küfür edeceksin.
Ankara'da ailemin evinde yaklaşık 1 yıl SOL Fiber 20 mbit kullandım. Elbette TTNET ten çok daha iyiydi. Fakat bu IPTV ye yapılan yatırımun TTNet altyapısını güçlendirdiği gerçeğini değiştirmiyor. Ben yeterli falan demedim sadece olumlu bir durum dedim ...
quote:
Orijinalden alıntı: utq745
quote:
Orijinalden alıntı: saygi
İpTivibu alan arkadaşlar bu hizmeti aldıktan sonra ADSl hatlarının da daha iyi hale geldiğini söylüyorlar. Bunu teyid edecek başkaları da var mı acaba? İkinci bir konu da, ADSL hattımızın 16 mbit olduğunu varsaysak ve hattımızın da en fazla bu kadarlık veriyi kaldırabilceği bir durumda, tv yayınlarını seyrederken adslde hız düşümü olur mu? Malum aynı bant genişliğini kullanıyorlar.
Tivibu ile bilgisayarda kullandığınız internet ayrılıyor. Yani Tivibu için ayrı bir port açıyorlar modemde. Dolayısıyla hiçbir şekilde birbirlerini etkilemiyor...
ek olarak hızın düzeldiği verimliliğin arttığını teyid ediyorum 4 mbit zor alıyordum şuan 10 mb yükseldi hızım. tarifem 8mbit e kadar. hiçbir sorun olmadan gayet güzel izliyorum önyargılılar kullanmadan konuşmasınlar bence çoğu avm de gidip test edebilirler.
Bir TTnetin şakşakçılar eksikti forumda onlarda geldi tam oldu..
quote:
Orijinalden alıntı: Baldas
Bir TTnetin şakşakçılar eksikti forumda onlarda geldi tam oldu..
evet şakşakçıyım,ttnet'e tivibu ev için teşekkürlerimi sunuyorum..
1 haftadır TivibuEv kullanıyorum. Bağlatmadan önceki internet hızım stabil olarak 13 Mbps. civarındaydı, bağlattıktan sonra bu değer 10-11 Mbps. arasında gidip gelmeye başladı.
Sd yayın kalitesi Digitürk'ten kötü değil. HD'de ise diğer platformların kaliteleri hakkında bilgim olmadığı için kıyaslama yapabilecek durumda değilim. İçerik olarak 4 tane HD kanalın (başlangıç paketini kullanıyorum) belki sedece TRT HD'si ve biraz da BBC HD'si işe yarar gibi duruyor. Geri kalan 2 kanal -ki biri Duck Tv (bebek kanalı) diğeri de NHK denilen bir Japon kanalı- içerik olarak kimseyi tatmin edebilecek boyutta değil.
Geriye dönük programları izleyememek ve seç izle bölümündeki bir çok programı seçtiğiniz zaman sürekli "bu kategoride içerik bulunamadı" uyarısını görmek fazlaca can sıkan konular olmakla birlikte yine de çok yeni olan bu sisteme bir şans vermek niyetindeyim.
Peşin hükümlü olmamak için 1-2 ay denemek istiyorum. Eğer herhangi bir gelişme olacağına dair bir ışık göremezsem Digitürk'le devam etmek durumundayım.
quote:
Orijinalden alıntı: redstorm
1 haftadır TivibuEv kullanıyorum. Bağlatmadan önceki internet hızım stabil olarak 13 Mbps. civarındaydı, bağlattıktan sonra bu değer 10-11 Mbps. arasında gidip gelmeye başladı.
Sd yayın kalitesi Digitürk'ten kötü değil. HD'de ise diğer platformların kaliteleri hakkında bilgim olmadığı için kıyaslama yapabilecek durumda değilim. İçerik olarak 4 tane HD kanalın (başlangıç paketini kullanıyorum) belki sedece TRT HD'si ve biraz da BBC HD'si işe yarar gibi duruyor. Geri kalan 2 kanal -ki biri Duck Tv (bebek kanalı) diğeri de NHK denilen bir Japon kanalı- içerik olarak kimseyi tatmin edebilecek boyutta değil.
Geriye dönük programları izleyememek ve seç izle bölümündeki bir çok programı seçtiğiniz zaman sürekli "bu kategoride içerik bulunamadı" uyarısını görmek fazlaca can sıkan konular olmakla birlikte yine de çok yeni olan bu sisteme bir şans vermek niyetindeyim.
Peşin hükümlü olmamak için 1-2 ay denemek istiyorum. Eğer herhangi bir gelişme olacağına dair bir ışık göremezsem Digitürk'le devam etmek durumundayım.
Ne yazık ki forumu istila eden çalışanlar yüzünden @redstorm gibi eski, değerli üyelerin deneyimleri, yazdıkları birer cevher niteliğinde. Umarım bu konuda deneyimlerini paylaşmaya devam edersin.
Kimse kusuruma bakmasın ama hakikaten bu tablo ülkemizin utançlarından sadece birisidir:http://www.youtube.com/my_speed Speedtest gibi platformlarda 5 üzerinden 2.x puan alan kaç tane ISS var acaba?
o şekilde görüntü kesinlikle olmuyor,o görüntü şu şekilde oluyor,ev telefonu telsiz tel,evde cep ile evi aradığımda o görüntü meydana çıkıyor,onun haricinde kesinlikle olmuyor.
Benim de kullanmaya başladığım aşağı yukarı 5 gün oldu.Genel olarak memnunum halen herhangi bir donma,takılma yaşamadım. Teknik konularda fazla bilgim yok int hızımda düşüş te olmadı online oynadığım action tarzı oyunları HD yayın seyrederken bile sorunsuz oynuyorum hala
İçeriklerde hala eksiklikler var ama anladığım kadarıyla o konuda da ilerlemeler oluyor yeni içerikler ekleyecekler.
Görüntü kalitesinden de memnunum zaman geçtikçe gene bilgi vermeye devam ederim
Selamlar herkese,bütün yorumları okudum ve bir konuda düşüncem değişti,
"Türk Telekom" firmasından artık daha fazla nefret ediyorum.
Hem digitürk'ü hem de tivibu'yu test etmiş birisi olarak,tivibudan kaçın... Burcu Esmersoylu reklamların devamını dilerim o ayrı konu=)
Not:Mesut bey'in yazılarını biraz daha okusam tivibuweb'de 1080p yayın izleyebileceğime bile kendimi inandıracaktım asdads Saygılar
ben de digitürk hd kullanıyorum tivibu bağlattım 19 tl lik paketi.ilk olarak sd görüntü kalitesi digitürkle hemen hemen aynı.hd görüntüde digitürk daha iyi.ama daha yeni bi platforma göre hiç fena sayılmaz ileriki aylarda çok daha iyi olacaktır .10 tane hd kanal var ve 3 tanede hd sinema kanalı 7 tl farkla toplamda 13 hd kanal var.seç izle ve tekrar izle özelikleri mükemmel özellikler.kullanmadan anlamıyorsunuz ayrıca canlı yayını durdurması da cabası:DD: ben suan memnun kaldım inşallah önümüzdeki aylarda yenı kanallar eklenir.ayrıca donma ve internette de yavaslama olmuyor.kesinlikle test etmenızi öneriyorum
tt ne zaman ki herhangi bir hizmeti için sabit telefon hattı(yani sadece tonla vergi) bağlatma zorunluluğunu ortadan kaldırır, ancak o zaman acaba derim
suan için baslamıstır telekomda telefonsuz internet devri
Genel bir problem midir bilmiyorum ama internet hızımda bariz düşüşler olmakta. Mesela bugün öğle saatlerinde 1 Mbps. e kadar düşmüştü. Daha önceki günlerde de 5 Mbps. civarındaydı. Söylenenlerin aksine benim internet hızımda eskiye nazaran bir artış ya da stabilite olmamakla birlikte gün geçtikçe kötüye gitmeye başladı.
sen o zaman müşteri hizmetlerini ara hızını arttırıyolar merkezden .o yuzden merkeze yakın yerlere tivibu ev hizmetini veriyolar.ben bağlatmadan önce 8 10 megabi alırken tivibu evden sonra 16 lara kadar cıktı.hd baglatınca 11 12 arasında gidip geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: klarus86
sen o zaman müşteri hizmetlerini ara hızını arttırıyolar merkezden .o yuzden merkeze yakın yerlere tivibu ev hizmetini veriyolar.ben bağlatmadan önce 8 10 megabi alırken tivibu evden sonra 16 lara kadar cıktı.hd baglatınca 11 12 arasında gidip geliyor.
Bağlatmadan önceki hızım 16 Mbps. idi ve müşteri hizmetleri tarafından hattımın yeterli olduğu söylenmişti. Ayrıca; "hd baglatınca 11 12 arasında gidip geliyor" kısmını pek anlayamadım. Önce SD sonra HD mi bağlanıyormuş? Zaten her pakette sayısı farklı da olsa HD kanal yok mu?
hd kanal hepsinde var fakat kullandıgınız tv tüplü ile hd yayına gerek yok.çünkü hd yayınları izlerken 6 megbit kullanıyormus müşteri hizmetleri söledi.sd yayınlar için ise 3 megabit kullanıyormus
"Forumu TT çalışanları bastı" düşüncesine ben de kapılmaya başlayacağım sanırım. Çünkü olayı algıla(yama)ma şekilleri aynı.
Ne tüpü yahu!
Seç izle bölümündeki filmler vasat ötesi çoğu eski film
quote:
Orijinalden alıntı: klarus86
suan için baslamıstır telekomda telefonsuz internet devri
Ben öyle yalın internete
15 lira sabit ücret kesiyor + internet parası alıyor. Millet telefonsuz interneti zaten sabit ücret ödememek için istiyordu. Kullanmadığı telefona para vermemek için.