Şimdi Ara

Tivibu Ev Kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
34.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tivibu Ev Paketi Almak İstiyorum fakat iyimi kötümü bilmiyorum.Kullanan varsa beni aydınlatabilir mi ?

• Valla kardeş iyidir esasında kaçırdığın dizi, programları tekrar izleyebiliyorsun.
    Ben bedavaya getirdiğim için kullnıyorum yoksa 10 TL de olsa vermem zaten digiturküm var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekrar izle özelliği dışında bi artısı yok.cihazları bna göre yıl olmuş 2013 berbat durumda.aletin hiç kapanmaması ve kapalı dediği halde bile veri çekmesi çok ilginç.sornada hatlarımız kaldırmıyor diyolar.
  • tivibu a 9,90 tl ödüyorum 1 ay öncesine kadar eskiden seç izle / film / katogorisinden türk filmlerini izleniyordu artık onuda izleyemiyorum paketiniz uygun değil çıkıyor sizlerde de böyle mi arkadaşlar kullananlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derya78 -- 11 Şubat 2013; 14:31:22 >
  • Teşekkür ederim , peki tavsiye eder misiniz ? Almayı düşünüyorum da :\
  • hocam ben kesinlikle tavsiye etmiyorum. geçen hafta perşembe günü bağlattım 2 ay deneme olarak. 6 gün kullandım, dün verdikleri modem yandı. şimdi bir de onu iade etmeye uğraşacağım cihaz ücreti falan isteyecekler muhtemelen. dertsiz başına dert açarsın yani Ayrıca yayını da pek iyi değil. Bilgisayardan indirme yaparken TV yayınında donmalar kopmalar oluyor. Seç izle kısmına bir ton film koymuşlar ücretli/ücretsiz. Ama filmin ortasında cihaz kapanabiliyor ya da resetlenebiliyor.
  • setuobox/cihaz motorola ise demo bile kurdurmaya gerek yok; direkt cinnet sebebi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNet TİVİBU EV [ANA KONU]
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tivibu maalesef şans işi. Şahsen ben cihazla ilgili birkaç sorun dışında çok memnunum.

Ttnet te de durumun farkındaki deneme süreli kampanyalar yapıyor.

Cihaz olaraksa aboneliğim süresinde hepsini kullanma fırsatım oldu.

Vestel cihaz:

Aşırı yavaş. Açılması 1.5-2 dakikayı buluyordu. Sık sık kilitlenme yaşıyordum. Yakın bir zamana kadar iphone-android cihazlardandan kumanda edilemiyordu.

Airties- motorola cihazlar:

En iyi cihazlar şuan airties kullanıyorum şuan sürekli yaşadığım problem cihazın local ip almada bazen sorun yaşaması ki bu modem kaynaklıda olabilir zamanım olursa inceleyeceğim. Açılış hızı gayet iyi. Kanal geçişleri tatmin edici seviyede.

Dipnot olarak şunu belirteyim:

Eğer airties cihanız adaptörü takılı haldeyken bile elektrik almıyorsa hdmi ya da scart kabloyu çıkartıp adaptörü öyle takın. Kesinlikle açılacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: sseydi

Tivibu maalesef şans işi. Şahsen ben cihazla ilgili birkaç sorun dışında çok memnunum.

Vestel cihaz:

Aşırı yavaş. Açılması 1.5-2 dakikayı buluyordu. Sık sık kilitlenme yaşıyordum. Yakın bir zamana kadar iphone-android cihazlardandan kumanda edilemiyordu.

En iyi cihazlar şuan airties kullanıyorum şuan sürekli yaşadığım problem cihazın local ip almada bazen sorun yaşaması ki bu modem kaynaklıda olabilir zamanım olursa inceleyeceğim. Açılış hızı gayet iyi. Kanal geçişleri tatmin edici seviyede.

Eğer airties cihanız adaptörü takılı haldeyken bile elektrik almıyorsa hdmi ya da scart kabloyu çıkartıp adaptörü öyle takın. Kesinlikle açılacaktır.

son yıllarda duyduğum en acayip sorun.gerilim koruma gbi bieşylerimi var acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: formulamurat

quote:

Orijinalden alıntı: sseydi

Tivibu maalesef şans işi. Şahsen ben cihazla ilgili birkaç sorun dışında çok memnunum.

Vestel cihaz:

son yıllarda duyduğum en acayip sorun.gerilim koruma gbi bieşylerimi var acaba?

Gerilim koruma olduğunu sanmıyorum ancak bu sebeple cihazım bozuk diye müşteri hizmetlerini arayan dostlarım oldu :). Aynı durum başıma gelince bende bu yolu denedim ve cihaz açıldı. Çok garip bir durum ama işe yarıyor :).

• bir haftadır kullanıyorum.modem ve tivibu ev airties marka getirdiler...önceki hd uydu alıcıma göre biraz görüntü kaybı yaşamama rağmen şu an kullanmaya devam ediyorum..en azından 4 yaşındaki oğlumu bilgisayardan uzaklaştırdım..caillou veya pepe yi bilgisayardan yakın ekran seyrediyordu,şimdi eski programları tv den uzaktan seyrediyor..
  • Tivibu candır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaos25

Tivibu candır.

arkadaşım...tivibuev şebekesini tavsiye edermisiniz?...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

quote:

Tivibu candır.

Evnizin şebekesine bağlı.
  • quote:

quote:

quote:

Tivibu candır.

arkadaşım...evimizin şebekesi kuvvetli şahane süperonline fiberoptik internet yayını alıyoruz...!!!...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartilkisi -- 8 Haziran 2013; 15:33:12 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tivibu candır.

arkadaşım...evimizin şebekesi kuvvetli şahane süperonline fiberoptik internet yayını alıyoruz...!!!...

ben espiriyi anlamadım ama, neyse... imzandan anladığım kadarı ile fanatiklik var :)

• tivibu ev iice aklıma yatmaya basladı valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: bada86

tivibu ev iice aklıma yatmaya basladı valla

ben web kullanıyorum. benim oturduğum bölgede Tivi bu hizmeti yok dört gözle bekliyorum. bir çok arkadaşım kullanıyor gayet memnunlar. 20 mb internet hizmeti verilebilir olması gerekiyor. HD uydu alıcısı yerine tivibu almak daha mantıklı. Özel günlerde yeni çıkan filmleri ücretsiz izleyebiliyorsunuz.
    Buyük ihtimal önümüzdeki sene maçlarıda alacak. Önceki sözleşmede blöf yaparak baya yükseltti fiyatı.
  • Kardeşim ben 3 aydır TIVIBU kullanı(namıyorum)yorum.Çünkü sürekli box problemi ve bağlaantı donma problemi yaşanıyor.Evde eğer siz yoksanız çocuklarınız doğru dürüst TV seyredemezler.Çünkü problem yaşandığında evdeki kişiler öyle kolaylıkla aç kapa yapark problemi çözemiyorlar.Yani HDMI kablosunu çıkar -tak,elektriği kez 10 saaniye bekle tekrar sistemi kur.Ya da 4440375 i ara aarıza bildir günlerce müdaahale etsinler diye bekle.
    Yani kısaca nereden aldım lanet olsun diyorsunuz.
    Örneğin FOX kanallarında periyodik bir diziyi izliyorsunuz siyah ekraan problemi yaşanıyor ve TV gidiyor.Hadi web den izleyelim diyorsunuz bu defa da TIVIBU WEB de bu kanallar kaldırılmış.

KISACASI TIVIBU BİR FİYASKODUR.Sizi D SMART A veya CINE5 e yönlendiriyorlar zorla.

H.TASKIN
  • yayın kalitesi ve cihaz berbat..hele kullanımı tam berbat.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.