Merhaba, ben de xiaomi tv box aldım ve dediğiniz gibi üstte sabit duruyor türk telekom tivibu yazısı. Yazıyı kaldırmak için nasıl bir yol izlediniz, çare buldunuz acaba? |
Tivibu Go'yu Android Tv Box'ımdan izleyemiyorum. (Şifremi yazsam da Giriş yap butonunu göremiyorum) (2. sayfa)
-
-
Malesef bulamadım, sildim programı
-
Ortaklık nasıl oluyor hocam?quote:
Orijinalden alıntı: Recpkt
Tivibu go üyeliği olana ortak olabilirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tivibu go Apple tv üzerinden izlenebiliyor mu acaba? Koskoca firma hala nasıl olur da Apple tv için uygulama çıkarmaz hayret bir şey
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Malesef hayır, sırf bu yüzden aboneliği kapattım.
Para verip tv'de izleyemedikten sonra.
-
Bu kadar abonesi olan ve bu seviyeye gelmiş bir şirketin Apple tvye uygulama yapamamış olması cidden ayıp değil mi
Ayıp demek çok basit bir tabir olarak kalıyor hocam bence. Bu adamlar bu kadar aboneyi, böyle yönetici kafalarıyla nasıl kazanıyor, anlamak çok güç.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tivibo go smart tv uygulaması bayağı akıcı ve güzel. Gözlemlemek için 1 ay sinema paketi aldım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama çok farklı bir şey ararken bu konuya denk geldim.
TivibuGo - TVbox olayını kendi teknikleriyle çözmüş bir arkadaşın yöntemini anlattığı video içerik,
👉🏻https://www.youtube.com/watch?v=3TwIbXl6hZE&feature=youtu.be
Umarım işe yarar..
Bende Smart tv de seyredemiyorum. GO 1033 hata kodu veriyor. Bir türlü çözüme kavuşmadı.Çözebilen varsa yazarsa sevinirim.
Saygılar
Merhaba hangi tv de izliyorsunuz.Bende samsung ru7400 modeli var yayın çok geç açılıyor
Vestel 43u9500
hala android TV uygulaması yok yuh artık bu devirde
-
kesinlikli diğer platformların uygulamaları var ama tivibu go halen yok
-
-
günaydın 15 gün olacak neredeyse
-
Ben kazara denk geldim. Burada da kimse yazmamış. Keşke haber verseydi birileri benim de daha erken haberim olsaydı.
güzel haber
haber verildi arkadaşım denk gelmemişssin https://forum.donanimhaber.com/android-tvbox-ve-tivibu-go--105089966
-
Cihaz Rootlu diye açmadı var mı böyle bir sorunla karşılaşıp çözüm bulabilen.android tv
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X