Bildirim
Tivibu hangi paketi alayım ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Sinema paketi var bende. Nat Geo, Nat Geo People, Nat Geo Wild, History Channel ve yerli birkaç belgesel kanalı (TRT Belgesel, Yaban TV vb.) mevcut. Discovery Channel, BBC yayınlarını da izlemek isterseniz Tivibu GO Süper Paket tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: o.boztepe
Sinema paketi var bende. Nat Geo, Nat Geo People, Nat Geo Wild, History Channel ve yerli birkaç belgesel kanalı (TRT Belgesel, Yaban TV vb.) mevcut. Discovery Channel, BBC yayınlarını da izlemek isterseniz Tivibu GO Süper Paket tavsiye ederim.
Tivibu go aldım.Pcde kullanıyorum igrencmiş :( -
quote:
Orijinalden alıntı: linksiz
quote:
Orijinalden alıntı: o.boztepe
Tivibu go aldım.Pcde kullanıyorum igrencmiş :(
Evet epey bi vasat.
bende smart tv ye sinema paketi almak istiyorum. bugün gittim baktım seç izleden ücretsiz mesela valerian var. acaba süper pakette mi var bunlar? -
Ona dikkat etmedim hocam.
Sinema paketi değil bildiğin FOX Channels paketi. Sinema kanalları diye koydukları kanallarda dedemin zamanında ki filmler oynuyor. Şahsen Tivibu Go'yu çok nadir kullanıyorum. Açtığım zaman FOXLIFE, FOXCRIME, FX ve NatGeo harici bir şey izlemiyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X