Şimdi Ara

Tivibu hangi paketi alayım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evdeki bilgisayardan sadece belgesel izlemek icin tivibu yükletmek istiyorum.Uydu alıcılı mı uydu alıcısızmı alayım ? Hangi tarifeyi ne kadar alabilirim ? Evdeki internetim yalın 4mbit sınırsız

• Sinema paketi var bende. Nat Geo, Nat Geo People, Nat Geo Wild, History Channel ve yerli birkaç belgesel kanalı (TRT Belgesel, Yaban TV vb.) mevcut. Discovery Channel, BBC yayınlarını da izlemek isterseniz Tivibu GO Süper Paket tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: o.boztepe

Sinema paketi var bende. Nat Geo, Nat Geo People, Nat Geo Wild, History Channel ve yerli birkaç belgesel kanalı (TRT Belgesel, Yaban TV vb.) mevcut. Discovery Channel, BBC yayınlarını da izlemek isterseniz Tivibu GO Süper Paket tavsiye ederim.

Tivibu go aldım.Pcde kullanıyorum igrencmiş :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

quote:

Orijinalden alıntı: o.boztepe

Sinema paketi var bende. Nat Geo, Nat Geo People, Nat Geo Wild, History Channel ve yerli birkaç belgesel kanalı (TRT Belgesel, Yaban TV vb.) mevcut. Discovery Channel, BBC yayınlarını da izlemek isterseniz Tivibu GO Süper Paket tavsiye ederim.

Tivibu go aldım.Pcde kullanıyorum igrencmiş :(

Evet epey bi vasat.

• bende smart tv ye sinema paketi almak istiyorum. bugün gittim baktım seç izleden ücretsiz mesela valerian var. acaba süper pakette mi var bunlar?
  • okirgil O kullanıcısına yanıt
    Ona dikkat etmedim hocam.

• Sinema paketi değil bildiğin FOX Channels paketi. Sinema kanalları diye koydukları kanallarda dedemin zamanında ki filmler oynuyor. Şahsen Tivibu Go'yu çok nadir kullanıyorum. Açtığım zaman FOXLIFE, FOXCRIME, FX ve NatGeo harici bir şey izlemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.