Şimdi Ara

Tivibu mu? BluTV mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Aktif olarak ikisini de kullanıyorum. Bana kalırsa BluTv derim. Tivibu'da istediğin filmi izleyemiyorsun, ek parayla kiralaman lazım. Fakat canlı kanallarda National Geographic gibi kanalları var. BluTv'nin ise kendine özgü yapımları güzel. Film, dizi seçeneği geniş. Ek ücret istemiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben de ikisini de kullanıyorum. Birbirlerinden çok farklılar. BluTv en başta hiçbir yerde olmayan içeriklere sahip ve sansür yok. Tivibu Go da ise sansürlü sinema tv ve diğer seç izle filmleri ki genelde yeni olanlar paralıdır ve birkaç yabancı dizi ile tekrar izle seçeneği var. İkisinden birini seçecekseniz Blutv derim ama dediğim gibi bence birbirlerinden çok farklılar.
  • Şu anda hem Netflix hem de Tivibu var bende. BluTv kullanmadım.
    Netflix'i başta çok sevsem de çoğu içeriği ailemle izleyemiyorum. Bilim kurgu filmlerinde bile seks sahneleri çok fazla. Netflix'te Türk dizileri de yok 1 tanesi hariç. TiviBu'da ise bir SÖZ dizisi izleyecem dizinin kendisini favorilerime ekleyemiyorum. Eklenebilen dizinin kendisi değil sadece tek bölümü sanırım. BluTv'yi denememiş olsam da gördüğüm kadarıyla netflix'ten bile pahalı. Hızlı ise ve tüm Türk dizilerini barındırıyorsa aslında üye olmak gerek. Ama sansür yok dediniz bu kötü oldu benim için.
  • Hakanizm H kullanıcısına yanıt
    aynen hocam sansürsüzdür. eğer aileniz ile izlerken rahatsız oluyorsanız Tivibu yeterli olur size. BluTv'ye boşa para vermeyin 20 TL oldu aylık. Ama dediğim gibi yabancı dizi falan izlemek isterseniz Tivibu boş. Ama Tivibu sinema arşivi eğer yeni film aramıyorsanız yeterli olur. Ben sadece Sinema 1001 için tutuyorum. Sansür sevmem ama Sinema 1001 filmleri için katlanıyorum.
  • Mr Digital M kullanıcısına yanıt
    Netflix ile Tivibu'yu kapatıp hem yerli hem de yabacı içerik izleyebileceğimi düşündüğüm BluTv'ye geçeyim diyordum. Ama 1 dk önce vazgeçtim. Çünkü Blu'da arama bölümüne Çukur yazdım bir şey çıkmadı :) Bu konuda burada kapandı. Cevap yazanlara teşekkür ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple TV den IPTV izleniyor mu?
    4 yıl önce açıldı
    Blutv den dizi nasıl indirilir?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.