Şimdi Ara

Tivibu Spor HD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar diğer frekansından Tivibu Spor'un SD kanalını ekledim ama görüntü kalitesi gerçekten rezalet , HD kanalı eklemek için frekans 11853 polarizasyon yatay ve sembol değeri 25000 sayılarını girip aratıyorum ama Tivibu Spor HD yerine Tivibu Spor 2 HD,Tivibu Spor 3 HD,Tivibu Test gibi kanallar geliyor. Yanı benim istediğim Tivibu Spor HD kanalı frekans girince gelmiyor, başka hangi yollarla ekleyebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Frekansları doğru girmişsin hocam sorun yok. Tekrar girip deneyin . Bir de kanal listesine iyi bakın. Belki başka bir sıraya atılmıştır kanal.

• Muhtemelen daha evvel kanal listenizde vardı, frekansı yeniden taratınca sonradan eklenenler de geldi.

• Benim anlamadigim Tivibu go uyeligim var ama uyduda bile sifresiz olacak maci tivibu uyesi olarak izleyemiyorum tivibu spor kanallarin arasinda yok.Babamlarda ttnet var ordan tivibu uyeligim var evimde de super online var uydu yok superonlinein turkcell tv+ bagli tvye.Bu gidisle izleyemicez gene sop falan ara dur.

• Frekansı girdim cıktı ama şu anda şifreli
    Acaba maç saatinde mi açık olacak?
  • hani şifresizdi yav

kanalları buldum hepsinde şifre var

• aynen bende normal uydudan buldum kanalı bende de halen kitli umarım maç saati açılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu Go Kalitesiz Yayın
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Digiturk Eutelsat üzerinden Tivibu izlemek imkansız mı şimdi sadece Türksat üzerinden mi ayarlanıyor ?
  • D smart 777. Kanala geldi frekansları girince ama hd değil uyduyu kapatıp açınca yayın başlayınca hd gelecekmis heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: Bursaspor.16

hani şifresizdi yav

kanalları buldum hepsinde şifre var

yayınınız açıldımı maç sırasında şuan bende de sizin dediğiniz gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.