Şimdi Ara

Tivibu uydudan yayına başladı!!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
5
Favori
27.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ip tv de olmayan bir sürü kanal var bir yandan da, mesela halk tv ,ulusal kanal ,fil tv,bengüturk tv vs...
    umarım uydu paketi alınca türksattaki diğer kanallar eklenebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baudelaire -- 6 Şubat 2016; 10:24:27 >
  • Hocam emin misiniz uydu da ileri geri sarma seç izle tekrar izle seçeneklerinin olduğundan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar...tivibu uydu alıcıda gerçekten linux sistemi ve ethernet özelliği varmıymış enteresan...
  • Arkadaslar tivibu süper paket almak istiyorum uydu yayınlarında bazı kanalların eksik olduğunu ve belgesel kanallarının hd olmadığını duydum kullanan varsa yardımcı olabilirmi

• soranlara cevap vereyim.. ürünü bağladılar internette belirtildiği gibi ürün linux ve ethernet bağlantısı var
    giriş paketi 9 lira 30 lira aktivaston ücretide 12 taksitle
    vestel servisi geliyor ve ürün vestel
    uydu cihazı normal , tivibu uygulamasıyla internete bağlarsanız yavaşlık başlıyor seç izle tekrar izle vs ile youtube twitter gibi uygulamalar bulunuyor
    tivi go paketi sinema paketi olacağı için 2 yıl film izleyebilirsiniz tivibu uygulamasıyla iyi filmlerde var tabii çok sansür var
    turksattaki diğer kanalları da diğer mod tuşundan izlenebiliyor
    hazirana kadar maçlar ve filmler uydu tarafından izlenebiliyor ,filmler ise hazirandan sonra tivibu uygulamasıyla izlenebilir ama HD olmadıgı için görüntü kalitesi düşük olarak
  • Merhabalar bende 2lemde kaldım ulthd tv alicam kendi uydusu var fakat o kadar para verip tv alinca sd yayin izlemek istemiyorum tivibu yeni kampanyasinda 9 tl giriş ucreti ivir zivir hd kanal dahil 14 yada 15TL ye mal oluyor
    Etrafımda fazla tivibu kullanicisi yok
    Sizce d smart mi almalıyım tivibu mu?
    Maçlarla fazla ilgim yok.
    Ayriyetten merak ettigim daha once tivibu ile yaptığım görüşmede akk bittiğinde alacağım.yayinin kalitesi düşeceğini ve donmalar olabileceğini soylemislerdi
    Şimdiden teşekkürler

• Arkadaşlar Merhaba

9 tllik kampanyadan yararlanarak 1 hafta önce tivibu aldım.Spor ve sinema kanalları açık ancak uydu da sadece 132 adet kanal var..bunun nedenini arayıp sorduğumda anlaşma ile ilgili olduğunu ve gelecek zamanlarda sayının artabileceğini söylediler..
    Recevır Vestel in makinesi,televizyonum fazla iyi olmadığı halde HD görüntü kalitesini beğendim..Özellikle spor kanalları çok İyi..
    Ancak recevır pek sağlam gelmedi..Çok hasssas.Ufak bir rüzgarda hata verir gibi duruyor.
    Genel olarak eğer tivibu uyduda kanallarını arttırabilirse ben beğendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet35.

Merhabalar bende 2lemde kaldım ulthd tv alicam kendi uydusu var fakat o kadar para verip tv alinca sd yayin izlemek istemiyorum tivibu yeni kampanyasinda 9 tl giriş ucreti ivir zivir hd kanal dahil 14 yada 15TL ye mal oluyor
    Etrafımda fazla tivibu kullanicisi yok
    Sizce d smart mi almalıyım tivibu mu?
    Maçlarla fazla ilgim yok.
    Ayriyetten merak ettigim daha once tivibu ile yaptığım görüşmede akk bittiğinde alacağım.yayinin kalitesi düşeceğini ve donmalar olabileceğini soylemislerdi
    Şimdiden teşekkürler

pahalı tv aldıysan dsmart plus almalısın bence ( cift anten girişli olup diğer kanalı kayıt yapan )
    ben 2sene önce kampanyalı 37 liraya almıştım (dsmart plus sinema-dizi paketi )şimdi ne kadar oldu bilmiyorum internet bitmek üzereyse internet+dsmart uygun oluyor
    9 liralık tivibu aldım hem ucuz hemde hazirana kadar bedava maç film izlemek için (dsmarta 37 lira ödüyorum hala bu arada, 2-3 ay sonra kapatacağım süre dolunca )
    ayrıca siz ip tv den bahsediyorsunuz tivibu ip tv kendi sinema vs. kanal fazla ama türksattaki kanallar yok ayrıca HD için 5 lira fazla ödüyorsun ayrıca ttnet 'in olması gerekiyor,farklı zamanda biterse ceza ödüyorsun o nedenle tivibu uydu almak daha avantajlı
    ama dediğim gibi ucuzluk değil daha kalite istiyorsanız dsmart plus almanız daha iyi olur ( tivibu daki filmler direk kesiliyor dsmartta en azından bugulanıyor yada hardiskten izlerken konuşmalar sansürlenmiyor fazla )

• quote:

Orijinalden alıntı: psirik

Rekabet iyidir. En azından fiyatlar düşer, kalite artar. Müşteri kapmak zor olsun. Yoksa yerlerinde saymaya ve kazık fiyatlardan satmaya devam ederler.

yok üstad maalesef bu ülkede nerde serbest piyasada rekabet.Hemen bir koalisyon yaparlar bütün hepsi aralarında fiyat bile yükseltirler
  • Arkadaşlar

Tivibu CAM MODÜL süper paket çıkmış..Hayırlı olsun
  • Gürkanist34 G kullanıcısına yanıt
    Geniş bilgi falan nerden haberdar olabiliriz fiyatları hakkında vs

• mobilephone M kullanıcısına yanıt
    Hocam n11.com ve hepsidigital sitelerinden ulaşabilirsin

• arkadaşım...tivibu uydu yayınına cam modül yakışır bilgi için teşekkür ederim...
  • Bence cok pahali super paket, sl ligler bitti neredeyse. Araya yaz ayi girecek paketon yarısı bosa gidiyor ederi 200 hadi 250 tl bence.

• qenosit kullanıcısına yanıt
    Aynen bende uçuk buldum.zaten lig başlarında bi heves alınıyo sonra malum eleniyoruz 12 ay sırf ödenmez o para.belgesel film olarak gelişseler belki.henüz en gerideki platform tivibu sanırım.bi yeni kanal çıksa en son tivibuya geliyor

• mobilephone M kullanıcısına yanıt
    İp tv kanallarinin hepsini nat geolar ve sinema tvleri getirse uyduya alip kullanirim ama cok yetersiz bence aralarında en iyi modul avantaji ile filbox maçlar bir sekilde izleniyor artik

• Tivibu uydu da kayıt yapma imkanı var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • JusT_SmiLe kullanıcısına yanıt
    ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ailby -- 14 Mart 2016; 17:34:31 >
  • arkadaşlar...tivibu şebekesi dünyanın çeşitli ülkelerinde rahat şekilde izlenebilmek için yabancı uyduların üzerinden yayın yapsın...donanım haber uydu teknolojileri forumdaşlarım bilgilerinize sunarım...
  • Tivibu modülün yanında tivibu go paketi vs hediyesi veriyorlar mı?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.