Şimdi Ara

Tivibu uydudan yayına başladı!!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
5
Favori
27.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anten kurulumunda sıkıntı yok. Olay, 1 numaralı tanıtım kanalında reklamı dönen 100 - 111. kanal arasındaki Discovery, Nat Geo gibi kanalların uydudaki süper pakette olmayıp iptv süper pakette olması.
  • commandostigre kullanıcısına yanıt
    Daha önceki mesajlarınızda "Bu modda hiö servis bulunamadı" uyarısı aldığınız için Türksat kurulumu yapın demiştim. böylece tivibu platformunda olmayan birçok yerel veya ulusal kanalı izleme şansınız olur. Tabi Discovery veya Nat Geo gibi ücretli kanalları beklememek lazım :)
  • Yaklaşık 2 ay önce tivibu iptv araştırıyordum, web sitesinden detaylı bilgi verilmesi için kayıt bırakmıştım. Kayıttan hemen hemen 1 ay sonra zahmet edip geri dönüş sağladılar (20-21 Temmuz gibi).
    Arayan müşteri temsilcisi arkadaş bana yeni uygulama olan tivibu uydudan bahsetmeye başladı.

Ben oturduğum binanın etrafındaki ağaçlardan vs dolayı zaten sinyal sorunları yaşadığımı, uyduda bazı kanallar izleyemediğimi ayrıca kış aylarında sinyal sorununun had safhaya çıktığını falan söyledim. Bu sebeple zaten iptv araştırdığımı ve almak istediğimi söyledim.

Bu müşteri temsilcisi vatandaş bana diğer platformların ttnet alt yapısı kullandığını falan söyledi, bakın bir yanlışlık var bu söylediğinizde uydu ile ttnet alt yapısının ne alakası var dediğimde artık iptv satmadıklarını, daha evvelden yaşamış oldukları donma, görüntü gecikmesi vs gibi şikayetlerden dolayı almak isteyene de tavsiye etmediklerini söyleyerek konuyu değiştirdi. Maçların artık tivibuda vs olacağını falan söyledi. Ben maçların çok fazla umurumda olmadığını, benim için önemli olanın kaliteli belgesel kanalları, FX, FOX Crime vs gibi yabancı dizi kanallarının olduğunu söyledim. Arkadaş da bana bu kanalların hepsinin uydu yayını üzerinde de olacağını (ben 2-3 defa ısrarla bu cevabı kendisine tekrar ettirdim, malum ileride yaşayacağım sorunu tahmin ettiğim için ses kayıtlarında bu konuya önem verdiğim özellikle belli olsun istedim) iptv de ne varsa uyduda da aynısının olacağını vs vs söyledi.

Bende madem öyle diyorsunuz o zaman gelip kursunlar ama sinyal sorunumuz da var, eğer kanal izleme sorunu olacaksa istemiyorum dedim (bunu da birkaç kez tekrarladım), arkadaş yine -tabi kakalayacak ya- çok uzman!! bir ekip göndereceğini, sinyal sorunu olması halinde zaten bağlamayacaklarını söyledi. kurulum aktivasyon vs hiçbir ücret olmayacak dedi. Tamam o halde deyip kabul ettim.

Sonra o büyük gün geldi çattı, arkadaşlar kurulum için geldiler, ben FX, FOX crime vs farklı bir uydu üzerinden yayın yaptığı için diğer balkonda çanak için falan yer de hazırlamışım :) Elemanlar içeri girdi, abi turksat var mı? dedim var, ooo çok iyi falan gibisinden bir şeyler söylediler, dedim ki, hayırdır turksat üzerinden mi yayın yapılıyor, o uyduda yabancı kanallar olmaz falan dedim, abi biz bilmiyoruz falan vardır ya dediler çok uzman!! arkadaşlar. çanak bağlamadan, kablo çekmeden, odamdaki mevcut uydu kablosuna o dandik -ama harbi dandik- vestel alıcıyı bağlayıp doğru düzgün sorularıma cevap vermeden alelacele gittiler.

Daha sonra ne göreyim :) bırakın yabancı dizi kanallarını, TRT kanalları bile çekmiyor, tıpkı müşteri hizmetlerine söylediğim gibi sinyal problemi kanalların pek çoğunda vardı, belgesel kanalı desen yaban tv dışında bir şey görmedim, bunun dışında 6-7 tane test yayını yapan film kanalı ve diğer ulusal kanallar vardı. Film kanalları ileride ne olur bilemem ama test yayını süresince dişe dokunur bir filme denk gelmedim. Durdur izle, tekrar izle falan yok, seç izle vs gibi internet gerektiren tivibu platformları desen, evde fiber internet olduğu halde bir türlü bağlanmadı, Kalite 10 Numara!! anlayacağınız. Neyse çok uzattım lafı, belki benden başka böyle sorun yaşayacak kimse olmayacaktır ama benim gibi maçlar için değil de diğer kanallar için abone olmak isteyen arkadaşlara bir fikir verir diye düşündüm, sözün özü başka kimseyi iptv'deki kanalların hepsi uyduda var diyerek kandırmasınlar.

ttnet denilen kurumun hangi hizmeti kaliteli ki uydu hizmeti kaliteli olsun, uzun uğraşlar sonunda tivibu uydu denilen garabetten kurtuldum, Allah kimseyi ttnete mahkum etmesin :) Ben sadece maçları izlerim gerisi beni bağlamaz diyenler için birşey demiyorum tabiki.

• Arkadaşlar bu uydu cihazının yayını kaydetme özelliği mevcut mu?
  • Adamlar kafayi yemis yaa... 39 tl aylik .. 12 ay 11 tl kurulum... 30tl ilk ve tek seferlik aktivasyon bunedir yaa ligtv daha ucuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Super King

Tivibu uyduda 3 transponder üzerinden şifreli test yayınlarına başladı.
    Frekans:11880mhz SR:20000 Polarizazyon:H FEC:2/3
    Kanallar:Tivibu Spor 3 HD($)
    Tivibu Spor 4 HD($)
    Sinetivi 2 HD($)
    Sinetivi 2 Adrenalin HD($)
    Sinetivi 2 Karnaval HD($)
    Frekans:11853 mhz SR:27500 Polarizazyon:H Fec:2/3
    Kanallar:Tivibu Tanıtım (FTA)
    Tivibu Spor HD ($)
    Tivibu Spor 2 HD ($)
    Sinetivi HD ($)
    Sinetivi Adrenalin HD ($)
    Sinetivi Karnaval HD ($)
    Tivibu Spor 5 HD ($)
    Frekans:12196 mhz SR:9600 Polarizazyon:H Fec:2/3
    Kanallar:Sinetivi 3 HD ($)
    Sinetivi 3 Adrenalin HD ($)
    Sinetivi 3 Karnaval HD($)
    Tivibu şifreleme türünüde Irdeto 2'yi kullanmış.

Arkadaşlar acaba TivibuSpor kanalının VPID APID ve PDR PID değerlerini verebilecek varmı lütfen

• arkadaşlar aklınız varsa eğer almayın tivibu falan insanları keriz yerine koydukları yeter artık toru topu 3 maç izlemek için 1 yıllık tivibuyu neden alayımki değil mi zaten diğer 3 maçıda trt verdiğine göre varsın 3 maçıda dışarda izleyim
    şuan dsmart aboneliğim var internet 16 mps ve hd tv aboneliğim var topolamda 60 tl veriyorum bu avrupa maçlarına sebep ttnet ve tivibuya geçeyim diye araştırma yaptım hiç geçmemek daha makul geldi bana
    ayrıca benim bu seneden sonra digiturkten umudum var malum araplara satıldı ve alan adamlar bu konuda ilerleme gösterecek gibi duruyorlar inşallah öylede olur avrupa maçları ve süper lig maçlarının tek platformda olmasını bekliyoruz sanırım hepimiz bende digiturk play aboneliğide var ama avrupa maçlarıda gelirse tv paketi alırım
    herneyse sonuç olarak tivibu almanın hiç bir mantığı yok bence zaten takımlarımız avrupada en fazla grupları geçebildiği için toplamda takımımızın 4 maçını izleriz ve ben bu maçları dışarda izlemeyede razıyım 10 liraya kral gibi izliyosun ne gerek var tivibuya :d

• Beyler tivibu uydu da yayın durdurma geri alma ya da seç veya tekrar izle seçenekleri var mı ?

• Maç yayınları vs bir yana şu anda uydu yayınının hiç bir çekiciliği yok.Iptvde olan bir çok belgesel kanalı uyduda yok.Iptvde de hd yayına ekstra para istiyorlar.Başarılı olmak istiyorlarsa uyduya da önem vermeleri gerekir.Dsmartla bağımı kopardıktan sonra arayış içindeyim ama şu an için tivibu da cazip gelmiyor.
  • yeni kampanyaları var
    9 lira giriş paketine hazirana kadar maçlar ve sinema kanalları bedava diye gerçi internetteki kampanyalarda bunu görmedim reklamlarda ve telefon edip sordugumda öğrendim

ip tv hd için 5 lira artı ve ttnet aboneliğine 2 sene istediği için uydu cihazı düşündüm

uydu cihazının özelliklerinde linux ve seç izle özelliği oldugu ve ethernetle bağlandığı yazıyor

9 lira ve (12 ay için +2.5 lira aktivasyon ücreti var )

ayrıca tivibu go sinema paketi veriyorlar hediye olarak

sizce nasıl?

dsmart plus kullanıyorum sinema -dizi paketi için 37 lira ödüyordum birkaç ay sonra sözleşmem bitiyordu
  • baudelaire B kullanıcısına yanıt
    Hocam seç izle durdur izle tekrar izle seçeneklerinin olduğundan emin misin

• baudelaire B kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhaba
    Sizin dediğiniz kampanya için ttnet internet paketide almak gerekmiyor mu?yani 9 tl tivibu+55 tl internet toplam 64 TL olacak şekilde..
  • Gürkanist34 G kullanıcısına yanıt
    Evet yeni yıl tarifesi internetle beraber tivibu giriş paketi 9 tl sinema paketi 15 tl

• İnterneti almadan faydalanabiliyormuyuz bu kampanyadan?

Evet alabiliyorsunuz ama yine arayın bir.
  • JusT_SmiLe kullanıcısına yanıt
    durdur izle yok sanırım seç izle verilen uydu cihazı linux'sa ve tivibu uygulamasını ethernetle internete bağlı verilen cihazla çalıştırırsan olması gerekiyor

yani verilen uydu cihazında ayrıca tivibu uygulaması var sanırım, ordaki seç izleleri izleyebilir eğer canlı kanal varsa da durdurma özelliğide olabilir sadece seçe izle tekrar izle varsa onlar kullanılabilir
    hayır uydu kampanyası olarak da alabilirsiniz
    bende ttnet var 5 ay önce alındı ancak 2 yıl sözleşme farklı tarihte biteceği için bende uydu alacağım son 5 ay ceza ödememek için
  • uydu yayınında fx kanalları yok. Neden yok bilen var mı ?
  • İptvbde de olan kanalların bir çoğu uyduda yok iki sistem arasında kanal farkları var.

• Raskolnikov R kullanıcısına yanıt
    uydu yayınları avrupa maçları için oluşturuldu.evinde internet olmayıp ip tv alamayacaklara uydu satmak için
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.