Şimdi Ara

Tivibu uydudan yayına başladı!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
5
Favori
27.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • D-smart'ın elinden kurtulduk derken daha beterine düştük. 44 TL nedir, ortalama ayda 1 maç için ???
  • Bugün gelip kurdular uydu cihazla getirdiler.süper paket 39 tl diyeceğim.yarın iptal ettireceğim olursa.arkadaş 3,4 filim kanalı 3,4 de spor kanalı var.belgesel kanalı falan yok.valla uydu alıcıları kanallar var eeee neden 39 tl veriyoruz üste karışmayız.müşteri hizmetleriyle konuştum yaban tv trt belgesel var diyor.ya ben onları zaten bedava izliyorum.alacak arkadaş olan kanallari iyice baksın.ben pişmanım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kesinlikle iptv almayın uydu cihazını bekleyin. çevremden alanlar tivibu ya lanet okuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonennet

Bugün gelip kurdular uydu cihazla getirdiler.süper paket 39 tl diyeceğim.yarın iptal ettireceğim olursa.arkadaş 3,4 filim kanalı 3,4 de spor kanalı var.belgesel kanalı falan yok.valla uydu alıcıları kanallar var eeee neden 39 tl veriyoruz üste karışmayız.müşteri hizmetleriyle konuştum yaban tv trt belgesel var diyor.ya ben onları zaten bedava izliyorum.alacak arkadaş olan kanallari iyice baksın.ben pişmanım

Bu 39 liranın içinde internet paketi de var mı? Yoksa sadece kanallar için mi? Birde süper pakete şampiyonlar ligi dahil mi? yani ben müşteri hizmetlerini arıyorum koymuşlar bir bayan soru soruyorum cevap yok, yarım yamalak cevap. Kıza bir şeyde diyemiyorum çünkü ne yaptıkları belli değil.
  • uydudan almanın avantajı ne olacak bu durumda? goruntu kalitesi ve gecikme olarak iptv den iyi olurmu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbol için alırsanız alın.29 liraya veriyolardı en son uyduda.ip daha pahalı galiba.diğer kanalları azmış zaten.tatmin olan yok.fazla kurcalamaya gerek yok gibi

• Iptv alabilmeniz için TTnet abonesi olmanız lazım. Uydu avantajı internet bağlantısından yada server yetersizliğinden kaynaklı donmalar, kesilmez olmaz ( diye düşünüyorum ) Iptv. nin avantajı yayın durdurma, ileri geri sarma özelliği ( Seç izle, tekrar izle işini hediye verilen tivibu go ile bilgisayardan hallederiz )

Uydu alıcısı halihazırda var ve 29 TL den işlem yaptırdım.4 spor kanalı, 6 Film kanalı var ama filimler eski, belgesel olarak Da vinci learning, BBC earth

Amacınız ŞL ve UEFA ise alın, başka bir beklentiniz olmasın.
  • 50 mbit ttnet fiber kullanıyorum ip tv mi uydumu onun arasında kaldım :(
  • Evde türksat çanağı kablosu olan direk uydu alsın bağlasın kabloyu

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 1 hafta önce TTnet Tarafından Tivibu Uydu ya geçmek isteyip istemediğimi sordular. HD Kanallar,Şampiyonlar ligi maçları,belgesel kanalları ve film kanallarını vaadederek süper paketi önerdiler. Bizde memnuniyetle kabul edip bağlattırdık. Öncelikle Tivibu'nun size vermiş olduğu 87 kanal dışında hiçbir kanal izleyemiyorsunuz. Frekansı bulup ekleyebildiğiniz söylense de yalan! 40 a yakın frekans yükledik sadece bir tanesini buldu ve izlenebilir hale geldi. Bahsettiği belgesel kanalları Yaban TV,TRT Belgesel ve TRT Belgesel HD.. Yani zaten dahili uydu alıcımda izlediğim kanallar. İnternet hizmeti olduğu gibi uydu hizmeti de insanları enayi yerine koyarak başladı. Bugün iptal ettirdim. Yapmayın ! Enayi yerine koydurmayın kendinizi. Sadece Şamp. Ligi maçı izlemek için kampanyalı fiyatı 29.90 Onun dışında süper pakette size vaadedilenlerin hiçbiri verilmiyor. !
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkyozgms

Yaklaşık 1 hafta önce TTnet Tarafından Tivibu Uydu ya geçmek isteyip istemediğimi sordular. HD Kanallar,Şampiyonlar ligi maçları,belgesel kanalları ve film kanallarını vaadederek süper paketi önerdiler. Bizde memnuniyetle kabul edip bağlattırdık. Öncelikle Tivibu'nun size vermiş olduğu 87 kanal dışında hiçbir kanal izleyemiyorsunuz. Frekansı bulup ekleyebildiğiniz söylense de yalan! 40 a yakın frekans yükledik sadece bir tanesini buldu ve izlenebilir hale geldi. Bahsettiği belgesel kanalları Yaban TV,TRT Belgesel ve TRT Belgesel HD.. Yani zaten dahili uydu alıcımda izlediğim kanallar. İnternet hizmeti olduğu gibi uydu hizmeti de insanları enayi yerine koyarak başladı. Bugün iptal ettirdim. Yapmayın ! Enayi yerine koydurmayın kendinizi. Sadece Şamp. Ligi maçı izlemek için kampanyalı fiyatı 29.90 Onun dışında süper pakette size vaadedilenlerin hiçbiri verilmiyor. !

aynen içerik çok zayıf kaldı.
    en azından la ligayı almaları gerekirdi ki birşeye benzesin spor içeriği.

english club tv ve da vinci kanallarını filbox tan alıyorlar şuan.
    sinema tv leri,discoveryleri ve eurosportları da ortak kullanacaklardı.bbc earth hd de filboxa gelecekti. anlaşamadılar herhalde.

star hd ve ntv spor hd olmalıydı en azında.

İçerik gerçekten çok boş. 2-3 sinema kanalı ve şamp. ligi dışındaki bütün kanalları zaten televizyonun kendi dahili uydu alıcısı HD olarak veriyor. Kim niye 30 lira versin ki sadece şamp. ligi maçlarına.. Ayrıca Tuttuğumuz takımın da Şamp. liginde oynayıp oynamayacağı bu 2 senelik taahüt içinde kesin değil. Toplamda takımınızın kaç maçını izleyeceksiniz ki ? O paraya Lig TV alınır Lig maçları izlenir. D-Smartta mis gibi Discovery ler Film kanalları + Avrupa maçlarına geçen sene 27.50 ödüyordum. Ayrıca bir çok uyduda olmayan kanallar da onda mevcuttu. TiviBu alıp niye kendime enayi muammelesi yaptırayım dedim ve bugün önce telefonla,sonra da gidip cihazı da teslim ederek 3. gün iptal ettirmiş oldum. Hiç bulaşmayın gerçekten değmiyor.
  • arkadaşlar. bizim aparmanda dsmart ve digitürk e uygun çanak anten var. başka bir çanak anten kurulmasına izin verileceğini sanmıyorum. tivibu başka frekans mı kullanıyor yani mevcut çanak antenler işe yaramaz mı?
  • rampy kullanıcısına yanıt
    Türksatı kullanıyo.dsmartla aynı.

• Tivibu Uydu aldım, ayda 29TL'ye. Dün kurulum yaptılar. Sabah saat 10:00 için geleceklerine dair SMS atmışlardı. Akşam 17:00'da geldiler
    Kanallar hala açılmadı, Tivibu'yu aradım, 1 gün içerisinde açılacaktır dediler
    D-Smart'tan kurtulalım derken hakkaten Tivibu'ya yakalandık

D-Smart'ı olupta, Tivibu Uydu alacak arkadaşlara işin teknik tarafı için açıklama yapayım.
    D-Smart'ın bağlı olduğu uydudan yani Turksat'tan yayın alınıyor. İsterseniz 50TL verip çiftli LNB taktırıyorsunuz ve LNB'den kutuya ikinci bir kablo çekiyorlar.
    İsterseniz mevcut kablonun D-Smart kutusuna gelen tarafına çoklayıcı takıyorlar. Bu durumda Tivibu'yu seyrederken D-Smart'ı kumandadan kapatmanız yeterli oluyor. Fakat D-Smart izlemek isterseniz Tivibu'nun elektriğini ya da uydu'dan gelen kablosunu çekmeniz gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kikocan -- 26 Temmuz 2015; 13:25:50 >

• Platform daha yeni, yayınlarda hala "test yayını" ibaresi duruyor. Rehber özelliği çalışmıyor, sinema kanalında film biterken "az sonra X filimi başlayacak" yazarken "Y" filmi başlıyor. Hatırlatıcı ayarla seçeneğinde önceden film başlarken kanala geçerken şimdi 1 dakika önce kanala geçirmeye başladılar. platformun düzene girmesi için 1-2 ay beklemek lazım, eksik kanallardan şikayet edenler, kumandadan "Mod" tuşuna basıp türksat modunda 550 kanalı cihaza yükleyip normal uydu alıcı gibi kullanabilirsiniz. Tekrar söylüyorum, ŞL ve UEFA ligini izlemeyecekseniz tivibu'ya bulaşmaya gerek yok.
  • zotomanje Z kullanıcısına yanıt
    Uydu üzerinden yayın internet yok yani

Bende akşam 6 ibiza kurdular sabah iptal ettirdim.makinayı geri verdim.ama ceza çıkarmıştı.sanki ceza çıkabilir dediler bilgin varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: gonennet

Bende akşam 6 ibiza kurdular sabah iptal ettirdim.makinayı geri verdim.ama ceza çıkarmıştı.sanki ceza çıkabilir dediler bilgin varmi

Bilgim yok benim
    brkyozgms Nicki arkadaş iptal ettirmişti
    Ona sorabilirsin

• 29 tl lik kampanya ayın 25 inde bitti diyor mh 39 lira hayatta vermem bende dısarda izlerim daha iyi

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.