Şimdi Ara

Tivibu uydudan yayına başladı!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
5
Favori
27.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir süredirde şifresizdi sanırım hala sürüyor, geçen copa america maçlarını izlemiştim bende.
  • Abi nasil oldu alanlar yazsin kaliteleri nasil .filmleer karanlik gibi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

quote:

Orijinalden alıntı: omer14

quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

Hayırlı olsun...
    Ne demek bi yararımız dokunmuşsa ne mutlu bana dün Twitter ÇOĞU kişi başvurdu sayemde hemen tivibu sitesinden kaldırdılar 15 Ağustos kadar 29TL ibaresini ama önemli olan bizim almamız forumdonanım olarak 1 saat önce kurulum yapıldı cihaz
    Küçük kibar ve hızlı İnternet'e bağlayamadım o ayrı konu tivibu ikonu basıyorum internet eşleşmedi diyor halbuki Digiturk plus IQ cihazım bağlanıyor nette sorun yok neyse ilerde çözerim fazla kurcalamadım hemen uzun yola çıktım artık dönüşte bakarım yayınlar iyi ve 4 tane spor kanalı stabil HD belgesel yok denecek kadar az 29TL iyi bence hak ediyor o kadar spor Müsabakası var iddaa ile Digiturk D-Smart Tivibu Param Çıkar

sitelerinde bile içerik bulamadım hocam pazarlama sıfır bunlarda

acaba hangi ligler olacak

bu hafta rusya gördüm..Portekiz ve Hollanda da var sanırım

turksatta açık olan tivibu hd de gördüm

sizin 29 tl verdiğiniz kutu içeriği nedir tam olarak

Tivibu FULL PAKET YANİ bir diğer değişle SÜPER PAKET...

bende almayı düşünüyorum ama kaç kanal var acaba

• Monterrey M kullanıcısına yanıt
    tivibu web ten izleyin begeselleri uydu üzerinden belgesel kanalları dsamart ve digitürk e ait yayınlama gibhi durumları yok.

İp tv olarakta tivibu ve kablo tv ye ait diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apache Air Fighter

Beyler discovery ve Nat geo kanalları gelicekmi yaa. Birisi cevaplayabilirmi ? Bir avrupa maçları ve sinama kanalları var o kadar. Görğntğsüde iyi. Cigaz ufak ama yeterli hıza sahip. Fakat futbol kanallarında top ciddi şekilde uzuyor. Bu dsmart'ın verdiği smart (harddislkli kayıt yapabilen) cihazda yoktu.

uydudan tivibu discovery nat geo veremez. web tv hediyesi var mış ancak ordan izlersiniz.
  • edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    Web tv veriyorda uydu neden olmuyor. Merak ettim. 5 kere tivibu go şifresi aldım becerip beşinide doğru veremediler gıcık oldum. Eve gelen teknisyen temmuz sonu gelicek demişti ama me kadar doğru bilemem. Ona söylemeişler tivibu'dan ama müşteri hizmetleri bilmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Tivibu uydu yayınları Ticari üyelik fiyatlarını bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Apache Air Fighter

Web tv veriyorda uydu neden olmuyor. Merak ettim. 5 kere tivibu go şifresi aldım becerip beşinide doğru veremediler gıcık oldum. Eve gelen teknisyen temmuz sonu gelicek demişti ama me kadar doğru bilemem. Ona söylemeişler tivibu'dan ama müşteri hizmetleri bilmiyor.

belgesel kanallarını kast ettiniz ise uydu yayınları doğan gurubu ile digitürk ün elinde parayı vermişler uydu haklarını almışlar. Haa tivibu da basar parayı platform oldun der alırsa bilmem. WEb üzerindeki yayınlarda hak almış tivibu zaten onlarda olmasa izleyecek bir halt yok. Ne sinema tv leri güzel nede ücretli ücretsiz içerikleri .

Ben 4 senedir eski adı tivibu web yeni adı tivibu go kullanıyorum belgesel kanalları hatıran tutuyorum yoksa alt yapı da kaldırmıyor akk da girdimi görüntü işkenceye dönüyor.

• edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    Sinama kanalları yine dsmart'dan aşağı kalan kanallar değil. Belgesel gelsin bana yeter. Zaten ön eleme maçlarını almamışlar baksana smart spor veriyor shaktar maçını.

• Lutfen kullananlar yazzsin bizde karar verelim...

• quote:

Orijinalden alıntı: camur35

Lutfen kullananlar yazzsin bizde karar verelim...

Ben türk takımlarının avrupa maçlarına çok meraklıyım 39 tl çok fazla bir ücret ancak 29 tl fena sayılmaz kanallara gelince bana göre hiçbirşey yok en azından belgesel kanalları vardır dedim davinci learning var vede bbcearth var beni tatmin etmedi sinema kanalı dersen işe yaramaz velhasıl amacınız avrupa ligi ve şampiyonlar ligini seyretmekse 29 tl alın kaçırmayın derim bunun dışında kesinlikle alınmaz uydu cihazı fena sayılmaz 200 kanal deniyor ancak toplamda 100 kanal ancak var ilerde kanalların çoğalması muhtemel ancak kesin değil.
  • Filmleredeki goruntu kalitesi nasil.. Bide haci sezon baslamadi full mac olcak cl uefa portekiz ligi almanya ligi rusya hollanda fa cup fransa italya.haftada 60 mactan daha fazla mac olcak bence bunun reklamini yapamiyolar veya bilerek yapmiyolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: camur35

Filmleredeki goruntu kalitesi nasil.. Bide haci sezon baslamadi full mac olcak cl uefa portekiz ligi almanya ligi rusya hollanda fa cup fransa italya.haftada 60 mactan daha fazla mac olcak bence bunun reklamini yapamiyolar veya bilerek yapmiyolar.

görüntü kalitesi biraz göreceli çok fazla açmıyorum açıkçası tivibuyu, belgesel kanalını biraz izledim görüntü güzel kesinlikle kötü değil diğer ülkelerin liglerini zaten fırsatım olmayacak türkiyenin avrupa maçları için ip tv almıştım arada bozuluyor donuyor vs. biraz paraya kıyayımda adam gibi izleyeyim dedim umarım tivibu pişman etmez.
  • Arkadaşlar, ben donanım haber üyelerine ilk defa bu kadar şaşırdım. Digitürk, Dsmart konularını okudum, biliyorum. Ama bu konuda yazılanlara şaşırdım. Dsmart da 20 TL ye kadar izleyebildiğimiz ŞL ve UEFA maçlarına şimdi 40 TL deniyor. Biz ona ses çıkarmıyoruz. 10 TL pahalıya aldığımız için kendimizi şanslı hissediyoruz.

Benim tanıdığım donanım haber üyeleri bu fiyat farkına isyan ederdi. Ancak şok oldum konuyu okuyunca :(

• quote:

Orijinalden alıntı: eeaaea

Arkadaşlar, ben donanım haber üyelerine ilk defa bu kadar şaşırdım. Digitürk, Dsmart konularını okudum, biliyorum. Ama bu konuda yazılanlara şaşırdım. Dsmart da 20 TL ye kadar izleyebildiğimiz ŞL ve UEFA maçlarına şimdi 40 TL deniyor. Biz ona ses çıkarmıyoruz. 10 TL pahalıya aldığımız için kendimizi şanslı hissediyoruz.

Benim tanıdığım donanım haber üyeleri bu fiyat farkına isyan ederdi. Ancak şok oldum konuyu okuyunca :(

Çok haklısınız hangi sayfada olduğunu hatırlamıyorum başımdan geçen durumdan bahsettim herkes tivibu ile ilgili sıkıntılarını şikayetlerini veya isteklerini telefon açın bildirin yada e-posta atın şikayet edin dedim kimse yaptımı bilmiyorum ancak ben üç defa aradım ve üç defada bildirimde bulundum hiç beklemiyordum ancak hepsinde geri dönüşleri iyi oldu açıkçası sayenizde eksiklerimizi tamamlayacağız felan dediler ha belki lafta ama ne kadar çok kişi aynı şeyi yapsa muhtemelen çok şey değişir diye düşünüyorum son açtığım istek bildiriminde en azından bir kaç belgesel kanalı daha eklerseniz tivibu uydu platformuna daha alınabilir vs. yazdım bireysel olarak yapılabilecek başkada bir şey yok sanırım iyi forumlar.

• arkadaslar tivibu ip tv mi uydumu yeni uye olucam ne fark var ? hangisine uye olayım
  • zotomanje Z kullanıcısına yanıt
    Biri çanak anten diğeri internetten yayın alır

• quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Biri çanak anten diğeri internetten yayın alır

evet ama ip tv de takılma olur uyduda olmaz bunun gibi seyler bakımından ? internet var 50mbit fiber altyapıda var ama takılma vs yada ne bileyim hangisini secmek lazım sizce
  • Modül çıkarmadıkları sürece işleri yaş tivibu'nun.

• Kanal listesi kendi web sitelerinde var.https://www.tivibu.com.tr/kampanya-detay/hediye-iki-ay-spor-kampanyasi

Iptv.de durakla izle, ileri geri sarma gibi avantajlar var. Amacınız ŞL ve UEFA maçlarını izlemekse 29 TL makul bir fiyat. onun dışında sinema ve belgesel kanalları şu an için 5 para etmez.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.