Şimdi Ara

Tivibu uydudan yayına başladı!!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
5
Favori
27.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sitesinde açıklamalarda go hediyesi olmadığı yazıyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: simos35

Sitesinde açıklamalarda go hediyesi olmadığı yazıyordu.

O zaman tivibu modül cazip değil gibi. Modül kullanıcının oluyorsa ve sonraki senelerde cazip teklif verirlerse ayrı konu tabii.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün Tivibu uydu abonesi oldum.

Süper paket.
    Ayda 29.90 TL
    İlk 12 ay ayda 2.5 TL aktivasyon bedeli.
    İlk faturaya ek 10.50 damga vergisi.
    24 ay taahhüt.
    24 ay tivibu go süper paket hediye.
    Tivibu go süper paket tablette ve cepte Tivibu spor kanalları yok. PC üzerinden var ve aynı anda hem uydudan hem de PC'den izlenebiliyor.

Uydu cihazı vestel, linux tabanlı, usb girişi var ama kayıt özelliği yok.
    Ethernet var. Tekrar izle özelliği cihaz üzerindeki tivibu go arayüzünden mevcut. (TV'nizde tivibu go özelliği yoksa cihaz üzerinden faydalanabiliyorsunuz.)

Soruları olan varsa cevaplarım.
  • bado6100 kullanıcısına yanıt
    Cihaz icin ekstra aylik 3 tl aliyorlar mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qenosit -- 24 Mart 2016; 13:39:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qenosit

Cihaz icin ekstra aylik 3 tl aliyorlar mi?

Hayır hocam.
    9. Cihazlar hakkında
    Kampanya kapsamında cihaz kullanım bedeli aylık 3 TL olarak faturaya yansıtılacaktır. .Cihazların mülkiyeti TTNET’e aittir. Abonelik iptali halinde cihazların eksiksiz olarak iade edilmesi gerekmektedir.

Acaba 29 Tl'nin içinde mi yoksa sürpriz mi olacak faturada

Bağlandıysa acaba sinema kanalları nasıl? Toplam platforma özel kaç kanal var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qenosit

9. Cihazlar hakkında
    Kampanya kapsamında cihaz kullanım bedeli aylık 3 TL olarak faturaya yansıtılacaktır. .Cihazların mülkiyeti TTNET’e aittir. Abonelik iptali halinde cihazların eksiksiz olarak iade edilmesi gerekmektedir.

Acaba 29 Tl'nin içinde mi yoksa sürpriz mi olacak faturada

Bağlandıysa acaba sinema kanalları nasıl? Toplam platforma özel kaç kanal var.

İcinde arkadasım defalarca teyit ettirdim.

Benim yararlandıgım kampanyayı sıteden kaldırmıslar (avea hatlılara ozel kampanya) ama arayıp konusursanız aynı fiyattan veriyorlar.

Normalde kampanya subat sonunda bitti.
    Aradim konuştum 31 mayisa kadar 29 tl imis.
    Tesekkurler bilgi için.

• Arkadaşlar merhaba.
    Maalesef tivibu ip tv de olan kanalların tamamı uydu kanallrında yok.
    Bu kanallar arasında sinema kanalları,dizi kanalları ve neo wıld gibi belgesel kanalları bulunmaktadır
    Ama hep ip tv kullanıcısı hem de biz uydu kullanıcısı aynı ücreti ödemekte ve bu da haksızlığa yol açmaktadır.
    Konu hakkında türk telekomun sayfasında her 2 veya 3 günde 1 şikayet ve öneri yazıları yazmaktayım.Eğer bu şikayet ve öneri sayıları artarsa bu sıkınını aşılacağını düşünüyorum.
    Bundan dolayı bu konuda şikayet eden arkadaşlarında türk telekomun sayfasında öneri kısmının doldurulmasını rica ediyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gürkanist34 G kullanıcısına yanıt
    Tvibu üyesi değilim ama doldurayım benim de katkım olsun.birlik olmassak hepsi soyuyor maşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilephone -- 26 Mart 2016; 11:18:01 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar modül alanlar var mı?

Yorumları bekliyoruz?
  • arkadaşlar...iptv yayınıyla kıyas edince tivibu uydu yayın üzerindeki kanal sayısı azdır...
  • Merhabalar,

Az önce Tivibu'dan aradılar. UEFA Maçları dahil süper paket, ilk 12 ay 11 lira sonra 12 ay 9 lira 24 ay taahhütlü kampanya teklif ettiler. Benzer bir teklif alıp değerlendiren var mı ve memnun musunuz?
    Mevcutta D-Smart ve Digitürk üyesiyim. Daha önce hiç Tivibu kullanmadığım için merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indica -- 19 Nisan 2016; 16:40:42 >
  • İP üzerinden daha fazla kanal yayını var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: indica

Merhabalar,

Az önce Tivibu'dan aradılar. UEFA Maçları dahil süper paket, ilk 12 ay 11 lira sonra 12 ay 9 lira 24 ay taahhütlü kampanya teklif ettiler. Benzer bir teklif alıp değerlendiren var mı ve memnun musunuz?
    Mevcutta D-Smart ve Digitürk üyesiyim. Daha önce hiç Tivibu kullanmadığım için merak ediyorum.

Halen ttnet abonesi misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Serrasimo

İP üzerinden daha fazla kanal yayını var.

Hangi IP?

• quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

quote:

Merhabalar,

Önce TTNet kullanmak istermisiniz diye sordu kız, superonline da taahhüdüm var dedim. O zaman tivibu verelim dedi ve bu fiyatları söyledi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

quote:

Merhabalar,

Önce TTNet kullanmak istermisiniz diye sordu kız, superonline da taahhüdüm var dedim. O zaman tivibu verelim dedi ve bu fiyatları söyledi.

O zaman ifade yanlışlığı var, maçlar bu sezonun sonuna kadar geçerli. 24 ay değil.

• banada 15 lira teklif ettiler sinema paketi için 2 yıl taahüt. ilk yıl aylık 2,5 tl bişi ücreti alacaklarmış ekstradan
  • Arkadaşlar konu uydu yayını ama iptv ye ister istemez kaymış
    O nedenle biraz karışıklık oluyor

Uydu kullanıcılarına bir kaç sorum olacak
    9+2.5 tl ye giriş paketi kanal listesi baya az geldi
    Bazı kanallar listede var gerçekte yok denilmiş gerçekte nasıl

Esasında ihtiyacım uyduda olan; hd kanallar + discovery Chanel, animal, extreme sport, fight box gibi kanallar

Bu içeriği en ucuz uydu yayını üzerinden hangi platform +paketle alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi_Yeleli -- 23 Nisan 2016; 23:55:18 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.