Şimdi Ara

tivibu vs dsmart vs digiturk - Hangisini Alayım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
20.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

şu anda tivibu ev maxi var bende, tivibu full paket, dsmart full paket ya da digiturk spor+belgesel den birisine 24 ay taahhüt vermeyi düşünüyorum ama, hala karar veremedim.

tivibuda natgeolar ve Wild HD var dsmartta da discovery HD ler var ayrıca sinema ve dizi kanalları daha kaliteli gibi, digiturkte de iztv ve eurosport HD ile ulusal kanalların HD leri var.

bu paketlerin hepsi hemen hemen aynı fiyata gelecek bana.

şu an tivibu full en mantıklısı gibi geliyor bana, çünkü hd olmasa da eurosport ve discoveryler de var tivibu da.

yayın kalitesi olarak çok bir fark var mı tivibu ile diğerleri arasında ?

yardımcı olursanız şu seçim olayına sevinirim...

• Fiyat performans olarak Tivibu önde bence. En fazla kanal çeşitliliği ve en uygun fiyatlar. Tabii TTnet aboneliğiniz varsa, başka iss kullanıyorsanız pek mantıklı olmuyor. İkinci bir modem filan...

Bir de Tivibu kanal anlaşmalarında iptv hizmeti olduğu için sıkıntı yaşamıyor. Geleceği daha parlak gibi. Sinema olaraksa Sinema TV'ler ile işi götürmeye çalışıyor daha çok ki Sinema TV'ler genellikle ikinci sınıf filmler yayınlıyor. D-Smart sinema tvlerden kurtulduğundan beri kendi kanallarındaki kaliteyi yükseltmiş görünüyor örneğin. İleride bunu Tivibu da yaparsa ve 24 ay taahhüt vereceğinizi düşünürsek uzun vadede Tivibu daha iyi olabilir gibi gözüküyor. D-Smart'ın HD belgesel kanalları ise bir diğer artısı.
  • kultablasi kullanıcısına yanıt
    şimdi sinematv lerden ayrı olarak sinetivi ve filmtivi yayınları başladı tivibuda
  • Tivibu almayinda ne alirsaniz alin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

Tivibu almayinda ne alirsaniz alin

neden peki hocam?

ben tivibu giriş paketi kullanıyorum şu an, teknik bir sorun yok, benim kararsızlığım kanal çeşitlerinden kaynaklanıyor...

sizin gerekçeniz nedir peki ?
  • Film sinema - Dsmart
    Maçlar - Digiturk
    Tivibu pek bi işe yaramaz.

3 ünü de kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spidey99

şimdi sinematv lerden ayrı olarak sinetivi ve filmtivi yayınları başladı tivibuda

Evet biliyorum ama ben her iki kanala da ısınamadım nedense. Fazla amatör duruyorlar. Ama devlete yakın olduklarından olsa gerek sansürde Digiturk gibi daha rahatlar. RTÜK'ün yanlı tutumu sağ olsun!

Bununla birlikte D-Smart'ın sinema kanallarındaki yelpaze daha geniş. 2014'e kadar kanal içerikleri kötüydü ama gerçekten şimdi daha seçiciler film konusunda. Digiturk ile aralarındaki fark azaldı iyice. D-Smart'ın tek eksiği Nat Geo kanalları ve Eurosport. Bunlar da olsa rakipsiz olur. Çünkü Discovery'nin HD kanalları diğer platformlarda yokken D-Smart'ta var. Tivibu ile arasındaki fark da bu zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spidey99

quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

Tivibu almayinda ne alirsaniz alin

neden peki hocam?

ben tivibu giriş paketi kullanıyorum şu an, teknik bir sorun yok, benim kararsızlığım kanal çeşitlerinden kaynaklanıyor...

sizin gerekçeniz nedir peki ?

yeni kanallar gelecekse en son Tivibu'ya gelir

Türksat'ta ücretsiz olan kanalların çoğu eklenmedi mesela
  • Maç izliyorsan digiturk izlemiyorsan dsmart bu kadat zor olan nedir surekli ayni soruyor insanlar

• kultablasi kullanıcısına yanıt
    evet, zaten dsmartta natgeowild hd ve eurosport hd olsa, hiç düşünmeden alırım.

tivibuda natgeowild hd ve eurosport 1-2 sd yayınları var, discoveryler de sd olarak yer alıyor.

bu açıdan ilk mesajda dediğiniz gibi çeşit olarak tivibu iyi gibi
  • Kanallar Tivibu'ya biraz geç ekleniyor ama fiyat/performans açısından daha mantıklı tabii sizinde isteklerinize bağlı. Amacınız film ve belgesel ise Tivibu sizi oldukça memnun eder. Ayrıca 2 aydır eklenecek hala test yayınında olan Sinetivi Karnaval ve yeni Filbox ile aynı anda eklenecek olan Dizi TV var. Belgesel olarak da Discovery ve Nat Geo var, oldukça yeterli. Ben belgeselde ya BBC Knowledge ya da Nat Geo'larda takılıyorum.

Spor olarakda tabii ki Digiturk, Eurosport ve Lig TV bile baya iyi bir şekilde ilerliyor. Satılması gündemde kime satılacak o kısmı biraz muamma ama Tivibu'dan sonra en tercih edilesi bence.

D Smart şu anda evimde var Tivibu geldiğinden beri hiç açıp bakmadım, yeni filmleri ve dizileri zaten internetten izliyorum. D Smart'ta diziler konusunda hala kötü iki yeni kanal geldi ama sezonlar arası çok fazla ara veriyorlar ABD'de 4. sezonu başlayacak dizinin D Smart'ta hala 2. sezonu oynuyor.

Ben yılbaşına kadar 2 platformu da deneyeceğim D Smart yeni kanal getirip fiyat teklifinide az yaparsa D Smart kullanıp Tivibu'yu iade edicem. Tivibu dediğim kanalları getirirse bana yeterli gelecektir. Maçlarla alakam yok o yüzden Digiturk fazla pahalı geliyor bana.

• mustifb M kullanıcısına yanıt
    evet o iki kanal eklenecek gibi duruyor.

ben asıl olarak belgesel ve tenis, kayak gibi spor yayınları olan eurosport vs için alacağım

bu açıdan en mantıklı tivibu duruyor evet
  • Ben kendi uydu alıcım ile dsmartı modül ile izliyorum. Server paylaşımı ile de hotbird uydusunda Eurosport 1-2 HD yayınlarını izliyorum. Ayrıca nat Geo ların tüm kanalları var ama bunlar ingilizce ayrıca yüzlerce güncel filmin yayınlandığı film kanalları var onlara da alt yazı ekleyip izliyorum. Spor kanalları keza yine açık. Yıllık çok cüzi paralarla bunları izliyorum. Yani yılda dsmart la beraber toplam 250 TL

• 2006-2011 arası digitürk kuıllanıştım ve sıkıldığımdanmıdır nedir son 2 yıldır d-smart kullandım.Şu an tekrar digitürk kullanıyorum ve önerilerimi maddeler halinde sunacağım.
    digitürk:belgesel olarak hepsine fark atar.İçinde 3 tane discovery kanalı 2 tane net geo 1 bbc (bana göre en iyisi) ve iz tv var.D-smartta ise sadece discovery nin 7-8 kanalı var ama bir cacık olmaz.
    digitürk spor olarak zaten bildiğin gibi.eğer benim gibi türkiye ligi izlemeyeceksen spor extra paketini alırsın türkiye basket ligi eurolig ,ingiltere ligi,winbıldın vs. izlersin.eurosportlarda sporsever paketinde var zaten.D-smartta eurosportlar yok.bu bence çok büyük bir kayıp.Bunun yanında motor sporları ispanya ligi ve şanpiyonlar ligi var d-smartta
    Film olayını açıkçası takip etmiyorum.d-smartta yeni yapılanmayla kanallar değişti ama izlenecek film ben bulamadım.Zaten netten indirip izlerim ben.dizde ise kesinlike digi önde
    Not:Kıyaslamaya tivibuyu katmadım.Çünkü kullanmadım bilmiyorum...
    Gelelim fiyat olayına...
    Digitürk:Giriş+sporsever+eğlence+belgesel kullanıyorum 27 lira engelli indirimi 13 liraya geliyor bana
    d-smart:onunda paket incelemesini siteden bakabilirsin ama yeni üyelere fahiş fiyatlar var.Örneğin iptal etmeyeyim diye bana 23 liraya teklif ettikleri süper hd paketini sıfırdan alırsan 60 lira

• Arkadaşlar ben bir tivibu kullanıcısıyım, çok açık ve net olarak söylüyorum tivibu ile d smart yada digitürkü mükayese edemezsiniz. hepsini kullandım.

eğer bağlantı hızınız 13 mb ve üzeri ise tivibu ev full paket alın. yalnız bağlantı hızınız bunun altında ise hd de sorun yaşarsınız ve tam performans alamazsınız. 13 üzeri full hd arkadaşlar.
    sapasağlam filmlerin yayınlandığı kanallar var. sinetivi film tivi ve sinematv. çocuklar için çizgi film kanalları güzel. zaten baby tv de tivibuya geçti artık digitürkte yok. 24 kitchen diye bi yemek kanalı var.

ayrıca şu kana bu kanal bunları geçelim bütün kanallar var. bunların dışında çok geniş bir tekrar izle seçeneği var. hemen hemen bütün programların tekrarı var 1 hafta kalıyor. onun dışında seç izle diye bişey var film dzi belgesel ne ararsan binlerce içerik. sağlam filmler var. filmin adını yazıyorum şak diye hd açıyor. durdurma var. dizileri durduruyorum yarım saat sonra geliyorum tek seferde reklamsız izliyorum ileri sara sara. bunun dışında bi sürü aplikasyonu var üzerinde hava durumu olsun, hangi uçak indi hangisi kalktı. hangi eczane nöbetçi. süper.

36 liraya taahhütsüz full paketi kullanıyordum yeni kampanya yaptılar full hd 25 liraya 24 ay taahhüt verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sttt -- 30 Eylül 2014; 20:41:45 >

• Digiturk alın kafa rahat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • maç ve diğer güzel yayınlar için digiturk al forumda arastır 2. el dsmart modülü devral ayrıca bunun süresinin bitimi bayağı gelmiş olsun.(modülü takacak tv veya recever olsun hd olsun) daha sonra bunda da eski kullanıcı olduğun için indirim alırsın 15 tl den falan izleyebilirsin.fakat tivibu ya bulaşma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.