Şimdi Ara

Tivibu WEB bundan sonra daha az kota yiyecek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde böyle bir arayışa girdim, sebebi belli, tivibu web hizmeti kotalı kullanıcıların canına okuyor. 1 saatte yaklaşık 500mb indirmiş oluyoruz. Örneğin kurtlar vadisini seyretsek 2 küsür saat oynasa 1.2 küsür gb kotamız gidiyor. Araştırdım programı buldum. Yanlız ücretli, kazma kürek bulmak size kalmış. Ya da satın alabilirsiniz. Kazma kürek için PM atmamanızı önemle rica ederim. Belki benim bilmediğim bu işi yapan free uygulamalarda mevcuttur.

Programın ismi NETLIMITER. Bu program çalıştırdıktan sonra internete erişen tüm hizmet ve uygulamaların listesini veriyor size. Sizde bu listeden istediğiniz uygulamaya xxx hız kullansın demeniz yeterli. Örneğin utorrent 500kb/s, firefox 200kb/s diyebilirsiniz.
    http://www.netlimiter.com/download.php

Resimde görüldüğü gibi tivibu programını 100kb/s ye sabitledim. Normalde seçmez isem, yada program çalımıyorken tivibu yaklaşık 250kb/s ile gösterim yapıyor. tivibu programın en güzel yanı 1mbit(107kb/s) nette bile çalışabilmesi, görüntü kalitesini az da olsa düşüren bir yapıya sahip kesintisiz gösterim için. Kısaca görüntüde çok büyük problem omuyor.

Örnek resimler.

64KB/s

100KB/s

Normal

Resimlerde görüldüğü üzere 64kb de görüntü biraz bozuluyor ama 100 ile normal arasında pek bir fark yok, birde 2-3 metre mesafeden falan seyrediyorsanız benim gibi, farkı göremezsiniz bile.

Bu bize ne kazandıracak, normalde 1 saatte 500mb yiyen tivibu, 100kb ye ayarlandığında yaklaşık 2.5 saate 500mb yiyior. yani %150 kara geçmiş oluyorsunuz. Normalde günde 5 saat seyretseniz 2.5GB yerine 1GB ile kurtulmuş oluyorsunuz.

Haydin bakalım deneyen, memnun kalan kalmayan düşüncelerini yazarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 2 Mayıs 2012; 0:00:44 >

• çok saol bende tam böyle bişey arıyodum
  • Tivibu Web için forumda bir arkadaş müşteri hizmetlerinden kapattırmak istemiz çok kota gidiyor diye, müşteri hizmetleride acele etmeyin onunla ilgili bir çalışma yapıyoruz artık kotadan gitmeyecek falan demiş ne kadar doğru bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: n€tw0rK

Tivibu Web için forumda bir arkadaş müşteri hizmetlerinden kapattırmak istemiz çok kota gidiyor diye, müşteri hizmetleride acele etmeyin onunla ilgili bir çalışma yapıyoruz artık kotadan gitmeyecek falan demiş ne kadar doğru bilmiyorum.

Ah ah, inşallah yaparlar öyle bir şey, hoş bu sefer de 4 değil 10 lira derler. TTnet bu güven olmaz pek.
  • Aslında Tivibu' yu kota uygulamasından çıkarmaları gerekir çünkü vatandaştan zaten bunun için para alıyorlar...
  • Mac bölümünden sonra seni buralarda da görmek çok güzel kardeşim
  • Akk dolmasın diye Tivibu seyredemiyorum. Zaten bu ayda da bunu çözmesinler ay sonu üyeliğimi iptal ettiricem. 4 tl boşuna veriyoruz.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yıl olmuş 2012, ne hallere düşürdün bizi TTNet... Allah belanı versin...
  • Nelerle ugrasir olduk. Insanin sinirleriyle oynuyorlar.
  • Daha önce de bu konuda birçok kez açıklama yapmıştım. Yakında bu tür uygulamalarda kota harcanmayacak. Sadece Tivibu değil, buna benzer Web TV hizmetlerinin çoğunda kota harcamadan video seyredebileceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Daha önce de bu konuda birçok kez açıklama yapmıştım. Yakında bu tür uygulamalarda kota harcanmayacak. Sadece Tivibu değil, buna benzer Web TV hizmetlerinin çoğunda kota harcamadan video seyredebileceksiniz.

İş TTNET olunca kusura bakmasınlar.Bunların çok yakındası 100 yıl sürer...
  • Ttnet bu konuda düzenleme yapsa bile zammı direk yapıstırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Innova

E hızı sınırlayınca yayın donmuyor mu?

donmuyor, sadece az bişey görüntü kalitesi düşüyor. Yukarıda verdim resimleri zaten. 100kb ile normal yayın arasında nerdeyse fark yok. 100kb yetiyor yani normal izlemeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzeDönükZeka

Mac bölümünden sonra seni buralarda da görmek çok güzel kardeşim

Maksat arkadaşlarımıza yardım olsun, bölüm farketmez
  • quote:

Daha önce de bu konuda birçok kez açıklama yapmıştım. Yakında bu tür uygulamalarda kota harcanmayacak. Sadece Tivibu değil, buna benzer Web TV hizmetlerinin çoğunda kota harcamadan video seyredebileceksiniz.

Yukarıda da yazdım, umarım dediğin gibi olur, lakin 4 liralık şeyi 10(9.99) lira yaparlar gibime geliyor bu seferde.
  • güzel bir program ben bu programı kotalı internet kullanırken kullanıyodum

ne kadar download yaptığını an ve an gösteriyo sana

aylık günlük saatlik değerleri veriyor

hatta bunlar ücretsiz

hız kısıtlama özelliği istiyosanız paraya kıymanız gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

quote:

Yukarıda da yazdım, umarım dediğin gibi olur, lakin 4 liralık şeyi 10(9.99) lira yaparlar gibime geliyor bu seferde.

Yapmazlar. Fiyatlarda bir değişiklik olmaz. Olsa da rutin zamlardan biri olur sanırım.
  • İnşallah öyle olur.
  • Tivibu WEB PROGRAMI GÜNCELLENDİ bir fark göreniniz oldumu kota açısından? Ben bir şey anlamadımda değerler aynı gibi geldi..
  • Arkadaşlar bu net limiter programıyla stream edilen videoların kalitesini de limitleyebilir miyiz? Ya da bunu yapan bir program var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alaria -- 6 Mayıs 2012; 20:32:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.