Arkadaşlar öncelikle merhaba.TiviBu Web,standart paketini kullanıyordum,maxi paket'e geçtim,fakat şu filmtivi falan açılmıyor,Üzgünüz bir sorun oluştu diyor.Bunun sebebi ne olabilir ? Ayrıca discovery,animal planet ve bazı kanallarda da aynı şekil. '') : Üzgünüz Bir Sorun Oluştu'' yazıyor,lütfen nasıl düzeltebilirim bu sorunu.
Bende de oluyor ara ara, tekrar tekrar deneyin, yani açılan bi kanal açıp açılmayan kanal açın ikisi arasında git gel yapın açılıyor.
Merhaba arkadaşlar yeni başlık yerine buradan devam edeyim istedim kirlilik yaratmamak için:)
Şimdi arkadaşlar futbol hastasıyım özellikle de şu sıralar ilgi çekmeyen Fransa Ligue 1 ve İtalya Serie A takipçisiyim. mümkün olduğu kadar maçları indirip izliyorum ama bu ligler pek rağbet görmediği için internette de bu 2 ligin maçlarını bulmak zor oluyor. Duydum ki Ligue 1 ve Seie A tivibu da varmış. Kullanan arkadaşlardan bilgi istiyorum görüntü kalitesi nasıl? Şu kaydet izle için maç oynanırken internette olmak şart mı? Yani haftasonu oynanmış bir maçı tivibu üyeliği ile izleyebiliyor muyuz sonradan? Görüşlerinizi bildiklerinizi yazın lütfen şimdiden teşekkürler.