Şimdi Ara

TiVo stream 4K (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
38
Favori
75.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • var. tivo 4k stream amazon diye arat bende amazondan almıştım

• Valla hocam kargom yarın teslim görünüyor henüz deneyemedim ama bende biraz araştırarak aldım takıntılıyım pişman olmazsın
  • ozcanasilsoy01 O kullanıcısına yanıt
    ben ağırlıklı olara prime videodan atmos içerikleri ve coreelec üzerinden hdd den truehd atmos film izlemk için kullanıyorum. görüntü kalitesi ve hızı güzel veri seri. wifisi sıkıntısız hiç problem yaşamadım. genel olarak memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srknzr -- 11 Şubat 2021; 2:41:47 >
  • Evet Serkan hepimizden tecrübeli ona danış ) . Bir de dynalink var ona da bakabilirsin
  • O sorunu bende yakın zamanda yaşabilirim Serkan hocamız var Allahtan )
  • yok canım hocalık falan değil. bildiğm kadarını elimden geldiğince yardımcı olurum. benim dediğim gibi çok fazla program ve oyun deneyimim olmadı. standart programları kurdum. iptv falan kullanmıyorum. takıldığınız yerleri burdan paylaşın. tvbox ve program konusunda çok daha deneyimli arkadaşlarda var onlarda el atar yardımcı oluruz tabi. bende bu şekilde öğrendim coreelec vb. şeyleri yoksa hiç anlamıyodum. @limanyakan saolsun
  • Evet burda paylaşalım herkes faydalansın
  • ozcanasilsoy01 O kullanıcısına yanıt

Evet hocam bir süredir cihazı kullanıyorum amatör kullanıcıyım ama sorularınız olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olurum :)

• şuan kargo gümrük dahil 64 dolara gelliyor cihaz 38 doalra düşmüş bunun yenisi mi çıktı da bu indirime girdi 50 dolardı diye hatırlıyorum ?

Amazon.com: TiVo Stream 4K – Every Streaming App and Live TV on One Screen – 4K UHD, Dolby Vision HDR and Dolby Atmos Sound – Powered by Android TV – Plug-in Smart TV: Electronics

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boomcu -- 12 Şubat 2021; 11:41:31 >
  • Arkadaşlar elimde 1 adet fazladan tivo var kutusu açılmamış halde duruyor. Düşünen olursa yardımcı olabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boomcu kullanıcısına yanıt
    Ben de bu fiyattan aldım. Tivonun farklı modelleri var. Satış politikası bence hatta diğer markaların da fiyatı düştü diye biliyorum
  • Bende 1 adet aldım buradan faydalanacağım...

• Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Tivo cihazımda netfilixten yada youtubeden film izlerken görüntü akıcı değil hafif takılma oluyor neden kaynaklıdır acaba bilgisi olan var mı
  • Bende bugün cihazı alarak aranıza katıldım. Daha önce mi Tv stick ve mi box 4s kullanmış biri olarak çok daha fazla tatmin edici bir cihaz. Yıllarca kullanılabilir diye düşünüyorum. Sadece bir sorun yaşadım. Bluetooth speaker ile eşleştirdim. Ama ses ayar butonları tv sesini kontrol ediyor, Bluetooth speakeri değil. Hdmi cec ayarlarından hepsini denedim, kumanda ayarları içinde eşleştirmeleri kaldırdım. Yine de başarılı olamadım. Speaker sesini hiçbir şekilde kontrol edemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fehmiturk F kullanıcısına yanıt
    Sizde görüntü kaybı var mı çok çok hafif . Evde ben hariç kimse anlamıyor kafayı yicem
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.