TiVo stream 4K (32. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Daha kargolanmamis. Kargolaninca mail gelir zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu satın alma işleminden sonra gümrük çıkar mı ebay.com'dan?
-
Anladım sağolun 👍👍 -
Daha kargoya verilmemiş ama yeşil çubuk sevk edildi kısmına gelmiş sayılır bu hafta kargoya verilir diye düşünüyorum -
Evet çıkar. eBay'dan daha önce paypalla alinabiliyordu da şimdi alışveriş serbest mi bilmiyorum. Eğer vergi dahil ödeme yapmak istiyorsanız Amazondan satıcısı " Amazon" olan ürünlerden alın. Zaten vergi ve kargo miktarı öde ekranında yazar.Amazon gümrükte aldığından az ödeme yaparsa , size farkı geri yatırır .
Eyvallah mex -
Evet, ebay dan kredi kartı ile almaya müsade ediyor. Ama dediğiniz gibi gümrük çıkarsa hiç girmeye gerek yok.
-
-
Bu durumda Mi Bos S'e çamur atmak abesle iştigal olur. -
Düzgün ayarlarla böyle bir farkın olmaması lazım. Tivo mi boxdan daha doğru renk üretimi yapıyor bence.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Netflix ve Amazon Prime da Tivo nun göruntu kalitesi değil mi box , Nvidia Shield Pro ile yarışır. 4k pj de ikisinide kullaniyorum. Tivo, Nvidia pro dan daha doğru renk üretiyor.
Tivo Stream 4K amazonda tekrar stoğa girmiş. -
Bu güzel haber.
-
Merhaba;
Tivo'nun Beta grubuna üye olmuştum. İki gün önce cihazım otomatik olarak Beta firmware'e geçiş yaptı. Gördüğüm kadarıyla HDR ve Dolby Vision problemi (benim gibi bu özellikleri desteklemeyen cihaz sahipleri için) ortadan kalkmış gibi. Bunun dışında Audio Passthrough ile ilgili bir iyileştirme göremedim.
Yeni Firmware 1-2 haftaya muhtemelen herkes için yayınlanır.
-
Audio Passthrough özelliğini bi getirseler hd ses ve görüntü odaklı kullanıcılar için nvidiaya karşı çok iyi bir alternatif olur
philips tvde kullanıyorum dolby vision açık olduğunda herşeyi dolby vision, hdr+ plus açık olduğunda herşeyi hdr+ gösteriyo. bu sorunla ilgili bi düzeltme olmuşmu bilginiz varmı bu konuda -
quote:
Orijinalden alıntı: srknzr
Audio Passthrough özelliğini bi getirseler hd ses ve görüntü odaklı kullanıcılar için nvidiaya karşı çok iyi bir alternatif olur
philips tvde kullanıyorum dolby vision açık olduğunda herşeyi dolby vision, hdr+ plus açık olduğunda herşeyi hdr+ gösteriyo. bu sorunla ilgili bi düzeltme olmuşmu bilginiz varmı bu konudaBenim cihazımda o özellikler olmadığı için geçişi doğru yapıp yapmadığını deneyemedim ama Menü de Auto seçeneğini ekledikleri için muhtemelen işinizi görür diye düşünüyorum.
-
teşekkür ederim gğncelleme gelince yükleyip. durumu paylaşırım burda -
quote:
Orijinalden alıntı: srknzr
philips tvde kullanıyorum dolby vision açık olduğunda herşeyi dolby vision, hdr+ plus açık olduğunda herşeyi hdr+ gösteriyo. bu sorunla ilgili bi düzeltme olmuşmu bilginiz varmı bu konudaAudio passthrought özelligi steam olarak var ama usb den film dizi izlerken passthrought dd+ den ileri dts, dts hd gibi formatları su an icin desteklemiyor.
Bunun icinmi demistiniz desteklemiyor diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X