Şimdi Ara

TiVo stream 4K (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
38
Favori
74.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimde sıfır açılmamış kutusunda fazladan 1 adet tivo mevcut. İlgilenen olursa ulaşabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dert Sahibi

Arkadaşlar bu cihazın hakket wifisi çok kötü. Hiç kullanamıyorum. Youtube da videolar bile donuyor.

2.4 ghz 5 ghz fark etmiyor. 100 mbps internet hızım var, cihaz ile modemin arasında 50 cm var.

Çözüm konusunda yardım eder misiniz ?

Mi tv stickte de bu problem vardı ama bu kadar kötü değildi resmen kazık yedim. 250 tl mi tv stick çok daha iyi bundan.

Modeme telefonda bağlı ayrıca hiç sıkıntısız kullanıyorum bu arada.

modemle ilgili bir ayarsizlik olabilir nvidia shield ile wifi 60 mbs ethernet ile 70 mbs hiz aliyorum. Tivo wifi 77 mbs cekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 25 Ocak 2021; 9:42:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dert Sahibi kullanıcısına yanıt

Hocam modem koridorun başında cihaz salonda. aralarında 10mt mesafe var direk birbirlerini görmüyorlar. 100mbit internetim var ve 5ghz de 40mbit görüyorum. netflix ve youtube da sorun çıkmadı hiç. açıkçası iyi bence wifi performansı.

• bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    1 ay mi box s kablosuz kullandım sorun olmamıştı. Bende anlamadım valla ya
  • 01Mrt kullanıcısına yanıt
    5ghz de ayarları yokladım nafile...
    Telefon ile sorunsuz kullanıyorum modemle sorun yok tivo sıkıntı çıkarıyor.
  • ksk_355 K kullanıcısına yanıt
    Çok sanslısınız
  • Bu kadar yakınlar halbuki...
    TiVo stream 4K

Bende Mi Box S kullandım bir süre. Hız testi yapmadım ama ikisinde de herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Bir de bir süre ben de powerline kullanmıştım ve oldukça dengesizdi. Bu yüzden kullanmıyorum artık. Belki powerline ile alakalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekai s -- 25 Ocak 2021; 12:49:38 >
  • zekai s kullanıcısına yanıt
    Pc ve telefonda yaşamıyorum bu sorunu, mi tv stick hem ana modemde hem powerline da sorun yaratmıştı.

Mi box s de ise iki modemde de sorun yaratmadı.

Bu tivo sorun yaratıyor, ana modemde denemedim henüz.

Kablolu kullanmak istiyorum tivoyu çünkü iade etme konusunda bilgim yok
  • Bence siz biraz şanssızsınız :)

• ksk_355 K kullanıcısına yanıt
    Kablolu bağlamak istiyorum, var mı bunun çözümü 🤔 yukarı mesajımda alternatifleri sundum ama bilgim yok.
  • TiVo stream 4K

ben bu ürün ile kablo ile internet erişimi sağlıyorum

• Bu cihazda ethernet bağlantılı usb çoklayıcı kullanmayı düşünüyorsanız beslemenin yapıldığı mini usb portuna uygun bir çoklayıcı kullanmanız gerek. Type-c portu ethernet bağlantısını desteklemiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğru type-c internet erşimi yapılamıyor type-c ile usb bellek ve mause kullanıyorum. type-c usb çoğaltıcıyla

PC ve telefonda sorun yaşamayıp mi boxta benzer sorunu yaşayan çok insan var.

Bu problemin cihazlarla alakası yok aslında bulunduğunuz yerde ki wifi sinyalinin fakirleşmesi ile alakalıdır.

Yani çok etken var bu durumu etkileyen parazit olabilecek çok fazla cihaz var bluetooth kumanda bile bu sinyali etkiler.

Son kez tavsiye ediyorum Google playden bir uygulama indirin örneğin wifi analyzer gibi boş olan kanal bulun ve modemden onu seçin.

Bazı modemlerde auto kanal ayarı olunca cihazlar modemi hiç göremeyebiliyor, kanalı manuel ayarlayınız.

• 01Mrt kullanıcısına yanıt
    5 ghz de 36 40 44 48 şeklinde denemiştim takılmıştı, şuan dediğiniz şekilde boş kanal seçtim 2.4 ghz de ve yine takıldı... 2 numara boştaydı, anlamıyorum valla ya 🤦‍♂️
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dert Sahibi

5 ghz de 36 40 44 48 şeklinde denemiştim takılmıştı, şuan dediğiniz şekilde boş kanal seçtim 2.4 ghz de ve yine takıldı... 2 numara boştaydı, anlamıyorum valla ya 🤦‍♂️

Tivonun kendi adaptorunumu kullaniyorsun, tivonun tarih saat dogrumu, cihazin internet hizinda bir sorun yok, hatta oldukca iyi. Telefonunun internetini paylasip tivoyu bagla cihazda sorun yoksa modem kaynaklidir. Ben vdsl2 24mbs kullaniyorum amerikadan baglaniyorum vpnle hizi tam aliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 25 Ocak 2021; 19:19:27 >
  • CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt
    Adaptörle bağlıyım, tarih ve saat doğru. Evet cihazın internet çekimi iyi ama tekliyor bende.

Modem ile anlaşamadı belki de.
  • Arkadaşlar ben bu wifi işini çözemeyeceğim sanırım.

Sizden 2 şey rica ediyorum ;

1- iade etmek istersem 65 doların hepsini geri alabiliyor muyum ?
    2- olur da iade etmezsem kablolu bir şekilde kullanma imkanım var mı ? Ethernet hub önerisi alabilirim....
  • CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt
    üstad bu vpn olayı ücretlimi? birde netflix ve prime videonun yurt dışında yayınlanan içeriklerine ulaşabiliyormusunuz.?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.