Şimdi Ara

TiVo stream 4K (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
38
Favori
74.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tvos arayüzü ile çalışan cihazlarda uyku modu veya aç kapa özelliği yok. Kapatma tuşuna bastığında TV ve tivoyu aynı anda kapatmış olursun. Ama port edilmiş arayüzü kullanan Çinli cihazları kullanmış olsaydın. Uyku modu veya cihazı aç kapa özelliğini kullanmış olurdun.
  • Dert Sahibi kullanıcısına yanıt
    button maper dı sanırım kapatma işlevi tuşlara atanabiliyor
  • jeyru J kullanıcısına yanıt
    Hdmi cec açıkmış onu da kapattım gene olmadı zaten. Sistem kendi içerisinde ses çıkışını sanırsam %100 olarak entegre etmiş.

Bende hem hdmi cec açıkken hemde kapalı iken hiç çalışmıyor gösterge ibaresi hem tv için hemde tivo için, bildiğin pasif
  • jeyru J kullanıcısına yanıt
    Evet hocam km9 x96 max plus mi stick ve mi box s kullandığımda bu özellikler vardı.

Hdmi cec açık şeklinde kullanmamıştım hiç, sanırsam kullanmam gerekecek...
  • srknzr S kullanıcısına yanıt
    Araştıracağım hocam teşekkür ederim
  • harici bluetoth airmouse kumanda ile uyku moduna alinabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyku modu konusunda şu fikir aklıma geldi, cihaz 30 dakika kullanılmazsa uyku moduna atabiliyor mesela. Sağlıklı mıdır bu sizce ?
  • bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    Zaten bu cihaza gyroscope'lu kumanda şart gibi, bluetooth da olmazsa olmaz acaba fiyatları ne kadar 😅
  • android tv isimli googlenin kendi remote uygulamasi var tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dert Sahibi

Zaten bu cihaza gyroscope'lu kumanda şart gibi, bluetooth da olmazsa olmaz acaba fiyatları ne kadar 😅

Linkteki bluetothlu olanı kullanıyorum.

Tivo, zidoo z9x, nvidia shield pro ile tam uyumlu. Tivoyu uyku moduna alıyor.

US $7.69 38%OFF | G20BTS Bluetooth kablosuz hava fare jiroskop için akıllı uzaktan kumanda Xiaomi akıllı TV Mibox yangın sopa Android TV kutusu vs g20S

https://tr.aliexpress.com/item/1005001424914070.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60018765845&tt=MG&aff_fsk=_BVD3yF&aff_platform=default&sk=_BVD3yF&aff_trace_key=dc891507b20542ecb0085cdec22d855b-1611621900808-04463-_BVD3yF&shareId=60018765845&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=dec5ac35eaae41d491a21ccb43beaef9

• bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    Bak bu air mouse alınır, teşekkür ederim 👍
    G30s vardı satmıştım 90 tl ye.
    Wifi sinyalini dalgalandırmayacaksa müthiş bir ürün. Tv arkası tv boxlar için veli nimet
  • serdar_5959 kullanıcısına yanıt
    Kullanıyorum hocam onu lakin mouse imleci çıkmıyor ekrana, touchpad kısmını kullanınca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi

Linkteki bluetothlu olanı kullanıyorum.

Tivo, zidoo z9x, nvidia shield pro ile tam uyumlu. Tivoyu uyku moduna alıyor.

US $7.69 38%OFF | G20BTS Bluetooth kablosuz hava fare jiroskop için akıllı uzaktan kumanda Xiaomi akıllı TV Mibox yangın sopa Android TV kutusu vs g20S

https://tr.aliexpress.com/item/1005001424914070.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60018765845&tt=MG&aff_fsk=_BVD3yF&aff_platform=default&sk=_BVD3yF&aff_trace_key=dc891507b20542ecb0085cdec22d855b-1611621900808-04463-_BVD3yF&shareId=60018765845&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=dec5ac35eaae41d491a21ccb43beaef9

Alıntıları Göster

Google asistan icin Mikrofon yok heralde bu kumandada, olsa alirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

Google asistan icin Mikrofon yok heralde bu kumandada, olsa alirdim.

Alıntıları Göster

mikrofon var çalışıyor ama nedense hicbir şey bulmuyor bende 4' ad. var hepsi aynı.

• ACİL

Bu cihaz için en uygun ethernet hub hangisidir ?

Wifi yönünden sorun yaşıyorum hem 2.4 hem 5 ghz üzerinden. Wifi yüzünden canlı yayın izleyemiyorum hem youtubedan hem aypi tvden takılıyor.

Yarım dakika net gelmiyor...

2.ci bir sorum bunu iade etmek istesem süreç nasıl başlıyor ve ilerliyor ?(amazon.usa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dert Sahibi -- 25 Ocak 2021; 0:15:45 >
  • Tivibu go uygulamasını yükleyen var mi

evet ne yazık ki. Onu da ekleseler air mouse la eşdeger olacak
  • Arkadaşlar bu cihazın hakket wifisi çok kötü. Hiç kullanamıyorum. Youtube da videolar bile donuyor.

2.4 ghz 5 ghz fark etmiyor. 100 mbps internet hızım var, cihaz ile modemin arasında 50 cm var.

Çözüm konusunda yardım eder misiniz ?

Mi tv stickte de bu problem vardı ama bu kadar kötü değildi resmen kazık yedim. 250 tl mi tv stick çok daha iyi bundan.

Modeme telefonda bağlı ayrıca hiç sıkıntısız kullanıyorum bu arada.
  • Bu ürünler tivonun kablolu bağlanmasını sağlar mı ?

1) TiVo stream 4K TiVo stream 4K

2) bu ürün için android ile ilgili birşey bulamadım.
    TiVo stream 4K

Öncelikle modeminizden kanalı 10 ve altında bir kanala sabitleyerek kullanın, deneyin.

Dilerseniz çeşitli uygulamalar var bulunduğunuz yerde hangi kanalların daha müsait olduğunu görebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.