Şimdi Ara

TiVo stream 4K (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.186
Cevap
38
Favori
75.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yanlış olmasın çok bilgim yok fakat arayüz saf android değil. Google play de uygulamalar kısıtlı ama apk olarak istediğiniz yükleyebiliyorsunuz ben bşrkaç dosyayı telefondan cihaza apk göndererek kurdum
  • srvngrc S kullanıcısına yanıt
    Bildiğiniz standart android tv arayüzünü kullanıyor cihaz. Wifi kalitesi ise fire dan daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dousk kullanıcısına yanıt
    Evet doğru
  • Dousk kullanıcısına yanıt
    Osman697 O kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yanıtlar için.
  • Fire de Google servisler olmadığı için bazı uygulamalar sıkıntı çıkarıyor. Bence tivo daha iyi.

• Fire de Google servisler olmadığı için bazı uygulamalar sıkıntı çıkarıyor. Bence tivo daha iyi.

• Bu arada cihazda Auto Frame Rate özelliği var değil mi? Yani 60fps bir içerik izlerken 60Hz 50fps bir içerik izlerken 50Hz'e otomatik olarak geçiyor değil mi?

• srvngrc S kullanıcısına yanıt
    İçeriğe göre mi ayarlıyor bilmiyorum ama otomatik ayarlıyor istersen manul de ayarlayabiliyorsun
  • Osman697 O kullanıcısına yanıt
    Otomatik olarak içeriğe göre ayarlanması iyi çünkü başka türlü frame atlaması gibi şeyler oluyor. Mail de attım tivo'ya zaten. Gerçi siparişi geçtim dün gece.
  • Frame atlaması tam olarak ne oluyor ustam acaba benim sorunum öyle birşey mi
  • Üstad baktım da benim sorunum da bu işte kare oynatma hzıı 60 fps alamıyorum bu neden kaynaklı olabilir acaba. Tv ye tivubu da bağlı tivubuya geçtiğimde öyle bir sorun yok ama tivo da var. Wifi ile bağlantıdan kaynaklı olabilir mi
    Görüntü de sanki belli belirsiz bir titreme ya da arada bir görüntüde 1 2 karenin hızlı geçilmesi gibi bir sorun oluyor yenileme hızı ile videonunki aynı olmayınca. Normalde video 50 fps ise cihazın da otomatik olarak 50Hz'e 24fps'de 24Hz'e geçmesi gerek. Bunu yapmıyorsa bu dediğim sıkıntı oluyor.
  • Bende bu sıkıntı var işte çözemwdim bir türlü 50 hz alıyorum daha kötü oluyor. Ama internette bu sorun yaşayan tivo kullanıcısına raslamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osman697

Bende bu sıkıntı var işte çözemwdim bir türlü 50 hz alıyorum daha kötü oluyor. Ama internette bu sorun yaşayan tivo kullanıcısına raslamadım

Cihazın ayarlarında olması lazım bununla ilgili bir seçenek.

• Yok 1080p 720p 50hz 60hz başka bişe yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcanasilsoy01

Bu mesaj silindi.

sorun olmaz geriye dönük uyumludur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    aynı sorun bende de var çözemedim birtürlü
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.