|
TiVo stream 4K (38. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Yeni güncelleme geldi. Gözüme çarpan bir iki değişiklikten bahsedeyim.
*Açılıştaki tivo yazısının animasyonu değişmiş, sıfırdan açılma hızı daha iyi geldi.
*Güvenlik yaması eylül'den 5 Kasım'a güncellenmiş.
*Ana sayfada arka plandaki duvar kağıdı değişmiş (yada ben yeni farkettim)
*HDR üzerine güzel gelişmeler var. Display kısmına HDR auto seçeneği gelmiş. Bunu seçtiğimde ana ekrandaki garip renkler gitti. Siyahlar siyah gibi oldu.
Renkler daha bir tatlı geldi. En azından benim kullandığım televizyonda (Dolby Vision ve HDR destekli) durum bu şekilde.
-
Bu güncellenmiş ürün yazılımı sürümü, HDR, WİFİ FONKSİYONU ve HDMI ONE-TOUCH uzaktan kumanda kontrolleri için yeni özellikler ve iyileştirmeler içermektedir. Ayrıca bir Google güvenlik güncellemesi ve Google Müzik'i YouTube Müzik ile değiştirme değişikliği de dahildir. -
Güncelleme detaylarının Türkçe çevirisi -
quote:
Orijinalden alıntı: ozcanasilsoy01
Bu mesaj silindi.kaliteki hdmi olduktan sonra farketnez ama araya ek girince ister istemez kayıp olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazon.com'dan verdiğim siparişte ücret sanal kartımda bir hafta provizyonda kaldı, para çekilmedi ve sonra ödeme ile ilgili sorun olduğuna dair mail geldi. Sonra tekrar limit yükleyip ödemeyi tekrarladım. Önceki gün yine aynı durum oldu. Sanal kartın bağlı olduğu asıl kart da yurtdışı alışverişe açık. Aynı kartla Aliexpresten defalarca ürün aldım, herhangi bir sorun olmadı. Benzer bir durumla karşılaşan oldu mu acaba? Nedeni hakkında bir fikriniz var mı?
Bazı kartlar 3d secure olmadan alışverişe izin vermiyor. Başka kartla deneyebilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: mxy
Amazon.com'dan verdiğim siparişte ücret sanal kartımda bir hafta provizyonda kaldı, para çekilmedi ve sonra ödeme ile ilgili sorun olduğuna dair mail geldi. Sonra tekrar limit yükleyip ödemeyi tekrarladım. Önceki gün yine aynı durum oldu. Sanal kartın bağlı olduğu asıl kart da yurtdışı alışverişe açık. Aynı kartla Aliexpresten defalarca ürün aldım, herhangi bir sorun olmadı. Benzer bir durumla karşılaşan oldu mu acaba? Nedeni hakkında bir fikriniz var mı?is bankasi vs de sanal kart olmuyor amazonda, vakifinki oluyor. Onunda nedeni bence amazon kargoya verene kadar provizyonda bekletiyor. Vakif dolar olarak ekstre yapiyo, is bankasi aninda tl ye cevirip oduyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 21 Şubat 2021; 0:0:3 >
-
Hocam Sd Kart okuma hızı hakkında pek bilgim yok açıkçası, sadece çalışıp çalışmadığını denedim.
2.5 Hdd yi kullandığım farklı adaptörlerle denedim ama sonuç değişmedi maalesef.
Amazon'dan tivo alan oldu mu daha önce? Kargolandıktan sonra kaç gün sürüyor gelmesi acaba? Kargo takip adımlarının görüntüsünü paylaşabilir mi biri mümkünse? -
Hdd bağlıyken Tivo adaptörle mi bağlıydı yoksa tv nin usb çıkışına mi -
Selamlar hocam TV üzerinden veya projeksiyon üzerinden güç aldığımda, 2TB taşınabilir diski sorunsuz çalıştırdım. Keza normal flashlarda çalışıyordu
-
Ne ile baglamististiniz acaba -
Ugreen typc dönüştürücü ile sorunsuz bağladım. Amazonda 22 liraya satılıyordu en son.
15 gunde geldi.
upsle geliyorsa, size bir mail yolluyorlar. Doldurup yolluyorsunuz, sizin yerinize gumrukten alabilmek icin gereken bir adimmiş. -
Rica etsem kargo takip ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz? -
Kargoyu nasıl bedava yapabiliriz?
Nerdeyse imkansız, prime olursunuz ama bulunduğunuz ülkede kargo bedava olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X