|
TiVo stream 4K (40. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
üstad apk ile çok işim olmadı ben netflix,prime video ve coreelec ile hd sesli film izleme amaçlı kullanıyorum. ama ilk aldığımda usb den ve file explorer gibi proğ. ile ağdan apk kurmuşdum bi sorun çıkmadı -
Evet web tv yada web browser adını hatırlayamadım. Play storede web yazınca çıkar zaten -
apk indirip kurmak için Play Store'dan "Downloader" uygulamasını kullanabilirsiniz. videoda nasıl yapıldığı var :
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Satılmıştır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smela -- 7 Mart 2021; 1:56:41 >
quote:
Orijinalden alıntı: smela
SatılmıştırKaç gayme istiyorsun?
-
Tivo 4k yı başka bir evde kullanmak istedim. Tivo, android yazısı çıkıyor. Ana ekrana gelmiyor. İnternet ayarlarına giremiyorum haliyle. Nasıl yapacaz bilen var mı?
-
Normalde kullandığınız güç adaptörünü kullandığınız halde çalışmadıysa, yanındaki reset tuşuna basılı tutarak resetlemeyi deneyebilirsiniz.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuco Benedicto Pacifico -- 6 Mart 2021; 1:26:35 > -
Merhaba, hdmi cec olmayan cihazlarda, kendi içinde ses ayarı yapabiliyor muyuz? S905'li eski cihazımda kendi üzerinde ses ayarı var, klasik android ses ayarı, bu cihazda da varmı?
Merhaba,
Ben amfi ile kullanıyorum ve ses kontrolünü cec üzerinden yapıyor. Bildiğim kadarıyla herkesle durum böyle.
Diğer android cihazlardan bildiğim kadarıyla farklı.
baska bir usb portu deneyebilirsiniz. Ya da adaptor ile calistirmayi deneyin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X