Şimdi Ara

TiVo stream 4K (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.186
Cevap
38
Favori
75.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben puffin normal indirdim kullanıyorum bir sorun yok. Web tv var onu da indirdim
  • ozcanasilsoy01 O kullanıcısına yanıt
    üstad apk ile çok işim olmadı ben netflix,prime video ve coreelec ile hd sesli film izleme amaçlı kullanıyorum. ama ilk aldığımda usb den ve file explorer gibi proğ. ile ağdan apk kurmuşdum bi sorun çıkmadı
    Evet web tv yada web browser adını hatırlayamadım. Play storede web yazınca çıkar zaten

apk indirip kurmak için Play Store'dan "Downloader" uygulamasını kullanabilirsiniz. videoda nasıl yapıldığı var :

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satılmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smela -- 7 Mart 2021; 1:56:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smela

Satılmıştır

Kaç gayme istiyorsun?

• Tivo 4k yı başka bir evde kullanmak istedim. Tivo, android yazısı çıkıyor. Ana ekrana gelmiyor. İnternet ayarlarına giremiyorum haliyle. Nasıl yapacaz bilen var mı?

• Normalde kullandığınız güç adaptörünü kullandığınız halde çalışmadıysa, yanındaki reset tuşuna basılı tutarak resetlemeyi deneyebilirsiniz.

• Merhaba arkadaşlar, tivo stream 4k sipariş verdim ve ugreen usb c to ethernet üstünde 3 tane usb 3.0 olandan, ethernetin micro usbden çalıştığını farkedememişim. usb-c den ethernet bağlantısı alabilen oldu mu?

Aldığım ürün bu

TiVo stream 4K

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuco Benedicto Pacifico -- 6 Mart 2021; 1:26:35 >
  • Merhaba, hdmi cec olmayan cihazlarda, kendi içinde ses ayarı yapabiliyor muyuz? S905'li eski cihazımda kendi üzerinde ses ayarı var, klasik android ses ayarı, bu cihazda da varmı?

• hacıtitrettin kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Ben amfi ile kullanıyorum ve ses kontrolünü cec üzerinden yapıyor. Bildiğim kadarıyla herkesle durum böyle.

Diğer android cihazlardan bildiğim kadarıyla farklı.

• sorcery kullanıcısına yanıt
    baska bir usb portu deneyebilirsiniz. Ya da adaptor ile calistirmayi deneyin
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.