Şimdi Ara

TiVo stream 4K (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
38
Favori
75.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. amazon üzerinden aldığım tivo stream cihazını kurdum. Uygulamaları yükledim. bir süre sonra ekranda renkler bir birine girdi. kırmızı pembe karışımı bir hale geldi. Cihazın ilk açılışında sorun yok ana ekrana gelince böyle oluyor. Bu sorun neden kaynaklanabilir?

• cengizkaya C kullanıcısına yanıt
    Hdr ayarlarını bir kurcalayalın. Tv niz hdr desteklemiyorsa hepsini kapatın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dousk kullanıcısına yanıt

Hdryi kapatınca düzeldi. Teşekkürler.

• sasuta elinizde halen duruyormu tivo stream 4k

• bitsedegitsek cihazı neden satıyorsunuz sıfırmı elden alabilirmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: atomkarınca74

bitsedegitsek cihazı neden satıyorsunuz sıfırmı elden alabilirmiyim

mesaj attım özelden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tivo stream’da donma kitlenme sorunu olduğunu söyleyen kullanıcılar var.

Bazen günde bir iki kez , bazen haftada bir kez demiş Reddit de ki üye.

ayrıca tivo ‘dan uygulamaların bazılarını silenler var mı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AYLAVYU -- 24 Mart 2021; 19:57:49 >

• Hepsiburada da satmaya başlamış. Yurtdışından geliyor tabi.

https://www.hepsiburada.com/tivo-stream-ra2400-4k-media-player-streamer-yurt-disindan-p-HBV000011HNET?magaza=Amerika%27dan+Kolay+Al%c4%b1%c5%9fveri%c5%9f

• Elimde MiBox S var.. Bu cihazı yazlığa götürüp şuan ki oturduğum yere Tivo Stream 4K almak istiyorum. Ethernet dönüştürücü tavsiyeniz var mıdır?

• mu5tafa kullanıcısına yanıt

Yavaş satsınlar biraz maşallah vergi / gümrük dahil 470-500 e gelen ürünü 900 liraya koymuşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AYLAVYU -- 31 Mart 2021; 11:32:39 >
  • İsteyen varsa sıfır açılmamış kutusunda 600 den verebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AYLAVYU kullanıcısına yanıt
    uygulamalarda silinme hiç olmadı bende donma ve kitlenme sorununada hiç denk gelmedim. ama tivo bende lg sounbara bağlı dolby vision ve hdr destekli yani görüntüleri kayıpsız tv ye iletebiliyor netflix de dolby vision prime videoda hdr olarak fakat biyerde bi sıkıntı var tivoyu ilk açtığımda yada lgden tivonun takılı olduğu hdmi girişine geçtiğimde önce yeşil ekran (her geçişimde) sonra bir iki defa siyah ekran (arada bir) veriyor. ama bu bence tivonun d.vision desteği ile ilgili çünkü onu kapatınca siyah ekran yapmıyor. belkide lg sounbar ile biyerde uyumsuzluk yapıyor. d. vision kapalı olduğunda bı sıkıntı yok bu olayı çözemediler bence. benim en büyük sıkıntım kumanda da sanki pilleri zayıf gibi tutukluk yapıyor yeni pil olmasına rağmen (tvnin arkasında kaldığı için olabilir belkide frekans yoğunluğundandır bilemiyorum) ama stick benzeri bi model tvnin arkasına takılacak illaki bilemedim. onun dışında çok stabil ve hızlı mibox a göre çok avantajlı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Mar00N kullanıcısına yanıt
    konunu başlarında yazmıştık usb çoklayıcı ve ethernet dönüştürücü ile ilgili birde bi kaç arkadaş paylaşmıştı önceki sayfalarda bi bak istersen ama 2.4 ve 5ghz de gayet güzel bağlanıyor kopma olmuyor benim mode başka odada bağlantıdan yana hiç sorun çıkarmadı. ama alacaksan micro usb den bağlanabilen al çünkü typc çok stabil değil ve typc girişide usb 2.o destekli usb 3 değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.