Şimdi Ara

TiVo stream 4K (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
38
Favori
75.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kapalı kutu, sıfır almak isteyen varsa ilanımı bırakıyorum: https://forum.donanimhaber.com/tivo-stream-4k-kapali-kutu-sifir-kargo-dahil-550-lira--148599066

• mi box s ile tivo arasında kaldım,öğrenmek istediğim mibox ta yapıp tivo da yapamayacağım program,uygulama veya kısıtlama var mı acaba.mesela digitürk play,exxen gibi uygulamaları mi box'a kurar gibi kurabilir miyim yoksa daha teferruatlı bir şekilde mi kurmak gerekir.ayrıca kablonet kullanıyorum modemim netmaster CBW-383ZN acaba bağlantıda sorun yaşarmıyım.

• gewa G kullanıcısına yanıt

Mi box artık eski bir cihaz ve gereksiz pahalı, kaldı ki Tivo ile arasında işlemci farkı var, Tivo da daha güncel bir işlemci var.

Ayrıca Mi box son güncellemelerle kullanıcılara sorun yaşatabiliyor, hiç sorun yaşamayan da var ancak sorun yaşayanların sayısı fazla.

Uygulamalar göreceli olarak uyumsuz olabiliyor örneğin exxen de sadece mobil cihazlar için uygulama mevcut, boxlar için uyumsuz sanırım.

TV boxlar ve mobil cihazlar farklı prensipte ara yüze sahip olduğundan uygulamalar uyumsuz olabiliyor.

• Sıfır kutusunda tivo stream 4k düşünen olursa 575 ten veriyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 adet tivo stream 4k dan birisi satılıktır arkadaşlar. Annemler kullanamadı.. 1 haftalık cihaz kutusu vs hepsi duruyor. pazarlıksız 500 tl. Pm den ulaşın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 6 Nisan 2021; 18:31:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01Mrt

Mi box artık eski bir cihaz ve gereksiz pahalı, kaldı ki Tivo ile arasında işlemci farkı var, Tivo da daha güncel bir işlemci var.

Ayrıca Mi box son güncellemelerle kullanıcılara sorun yaşatabiliyor, hiç sorun yaşamayan da var ancak sorun yaşayanların sayısı fazla.

Uygulamalar göreceli olarak uyumsuz olabiliyor örneğin exxen de sadece mobil cihazlar için uygulama mevcut, boxlar için uyumsuz sanırım.

TV boxlar ve mobil cihazlar farklı prensipte ara yüze sahip olduğundan uygulamalar uyumsuz olabiliyor.

cevabınız için teşekkürler bir de bu hafta arası aşağıda youtube videosunu vereceğim bir cihaz gelecekmiş netflix,google ve prime lisanslı fiyat olarak ne kadar olacağını bilmiyorum eğer 500 lira civarında olursa hangisini tercih etmek gerekir sizce.

• gewa G kullanıcısına yanıt

"Botech in öyle bir ürünü yokmuş şu anda. Firmayla görüştüm. Prototipmiş sadece."

Dedi çok sevdiğim bir arkadaşım.

• quote:

Orijinalden alıntı: 01Mrt

"Botech in öyle bir ürünü yokmuş şu anda. Firmayla görüştüm. Prototipmiş sadece."

Dedi çok sevdiğim bir arkadaşım.

o zaman en mantıklısı tivo, tekrardan çok teşekkürler.amazon'dan sipariş etmeyi düşünüyorum geldiğinde hem bilgilerinize başvururum hem de tecrübelerimi paylaşırım.

• Selamun aleykum!

Arkadaşlar merhaba. Tivoyu ethernetten çalıştırmak için uğraşan arkadaşlarımız mutlaka vardır. Aşağıdaki ürünleri typ-c girişinden takarsanız bağlantı tabiri caizse yağ gibi akıyor:) Umarim işinize yarar :)

Aklınızda olsun. Usb 3.0 usb 3.1 bu cihazlar kesinlikle çalışmıyor. usb 2.0 0 olunca sorun olmuyor bilginize...

https://www.maxitekno.com/ugreen-type-c-to-usb-30-donusturucu

https://www.maxitekno.com/ugreen-usb-ethernet-donusturucu-ve-usb-coklayici

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

2 adet tivo stream 4k dan birisi satılıktır arkadaşlar. Annemler kullanamadı.. 1 haftalık cihaz kutusu vs hepsi duruyor. pazarlıksız 500 tl. Pm den ulaşın..

Hala pazarlık yapan arkadaşlar bir zahmet PM atmasın. 500 TL yerine den daha ucuza veren varsa oradan alsınlar. 1 TL indirim yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 10 Nisan 2021; 23:48:58 >
  • Bugün Amazon’dan Tivo siparişi verdim. Şu an 35 dolara satılıyor. Tek başına alırken 16 dolar vergi gösterirken yanında Amazonbasics lightening kablosu alınca ürün fiyatı 42 dolara çıkmasına rağmen vergi ilginç bir şekilde 10 dolara düştü. Ben de siparişi hemen tamamladım. Bakalım kaç güne gelecek.

• hayırlı ramazanlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delpo41

Bugün Amazon’dan Tivo siparişi verdim. Şu an 35 dolara satılıyor. Tek başına alırken 16 dolar vergi gösterirken yanında Amazonbasics lightening kablosu alınca ürün fiyatı 42 dolara çıkmasına rağmen vergi ilginç bir şekilde 10 dolara düştü. Ben de siparişi hemen tamamladım. Bakalım kaç güne gelecek.

Merhabalar,

Bugün tivo satın alımı yapmadan önce forumda yukarıda alıntıladığım mesajı okuduktan sonra arkadaşın yaptığı taktikle ürünü kargo+vergiler dahil 55$ fiyatına indirebildim.

Bunun için önce satıcısı amazon olan en ucuz ürünü sepetime ekledim (amazon.com tarafından satılan bulabildiğim en ucuz ürün diş ipiydi) sonra da tivoyu ekledim. Böylece gümrük vergisi 15 dolar civarından 9 dolar civarına düştü. Ben bu şekilde indirimden faydandım umarım sizin de işinize yarar.

@Delpo41 teşekkür ederim hocam.

TiVo stream 4K

• quote:

Orijinalden alıntı: adibes

Merhabalar,

Bugün tivo satın alımı yapmadan önce forumda yukarıda alıntıladığım mesajı okuduktan sonra arkadaşın yaptığı taktikle ürünü kargo+vergiler dahil 55$ fiyatına indirebildim.

Bunun için önce satıcısı amazon olan en ucuz ürünü sepetime ekledim (amazon.com tarafından satılan bulabildiğim en ucuz ürün diş ipiydi) sonra da tivoyu ekledim. Böylece gümrük vergisi 15 dolar civarından 9 dolar civarına düştü. Ben bu şekilde indirimden faydandım umarım sizin de işinize yarar.

@Delpo41 teşekkür ederim hocam.

Alıntıları Göster

Selamlar. Faydalanabildiğiniz için memnun oldum ama benimki taktik değil de tamamen tesadüf olmuştu demek bir şeyler var bu konuda TiVo stream 4K  Hazır almışken keşke siz de amazonbasics’in ürünlerinden alsaydınız, özellikle şarj kabloları gerçekten çok kaliteli. Size de hayırlı olsun.

• Delpo41 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, umarım hepimiz için hayırlı olurTiVo stream 4K 

Daha önce amazonbasics ürünlerini hiç duymamıştım, ilk defa bu yazınızda öğrendim ama denemek amaçlı da bir sonraki alışverişime ekleyebilirim. Teşekkürler tekrardan TiVo stream 4K 

• quote:

Orijinalden alıntı: Delpo41

Bugün Amazon’dan Tivo siparişi verdim. Şu an 35 dolara satılıyor. Tek başına alırken 16 dolar vergi gösterirken yanında Amazonbasics lightening kablosu alınca ürün fiyatı 42 dolara çıkmasına rağmen vergi ilginç bir şekilde 10 dolara düştü. Ben de siparişi hemen tamamladım. Bakalım kaç güne gelecek.

teşekkür ederim, bende faydalandım.

• Tivo stream 4k ya xplore nasıl yüklenir oturum aç diyor gmail şifre giriyorum kabul etmiyor parola istiyor parola nasıl alınır bilgi verenlere teşekkürler

• arkadaşlar bu konuya cevap vericek bilgisi olan arkadaş yokmu veya nerden öğrenebilirim beni aydınlatırsanız memnun olurum yardımınız için şimdiden teşekkürler

• srknzr S kullanıcısına yanıt

Merhabalar.Tivo kumandasından,Air özelliği açıldı,şimdi kapatamıyorum,klavyeye girilmiyor.Böyle birşey oldu mu hiç sizde?

• Delpo41 kullanıcısına yanıt

hocam sizinki gönderildi mi benimkini ne karttan çekmişler ne de herhangi bir hareket var merak ettim doğrusu

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.