Şimdi Ara

TiVo stream 4K (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.186
Cevap
38
Favori
75.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Netflix ve Amazon prime siyah ekrana düşüyor ses geliyor arkadan ama. Sorun neden olabilir acaba.

• İptv için bu cihazı tavsiye eder misiniz? Xiaomi mi tv box S 4k mı bu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berbatine -- 5 Nisan 2021; 13:14:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alan oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berbatine -- 5 Nisan 2021; 13:14:25 >
  • berbatine kullanıcısına yanıt

Mi box sıfırı şuan 500 TL üzerinde satılıyor, kesinlikle bu paralar etmez, cihaz eskidi, 400 ün üzeri paralar verilmemesi lazım.

Cihazın lisanslı olması şart değilse (Netflix) buradan Hiremconun cihazlarını alabilirsiniz, bunun haricinde lisans şart ise Tivo.

Yada alternatif olarak dynalink var burada satan birini bulup alabilirsiniz güzel bir cihaz.

Tivo ya gelince ürünün amazon.de üzerinde satışı yok, amazon.com üzerinde satılıyor burada alanların çoğu da direk oradan aldılar.

Şuan ki toplam maliyeti 62 Dolar, satıcının amazon olmasına dikkat edin yeterli.

• 01Mrt kullanıcısına yanıt

Netflix lisansı olmayınca ne oluyor? Bir de Tivo için en ucuz ethernet, hdmi 4k 60hz (30 hz dışında görmedim) usb girişi olan type c hub nereden alabilirim?

Sormayı unuttum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berbatine -- 5 Nisan 2021; 13:13:30 >

Netflix lisansı olmayınca 1080P izleyemiyorsunuz, farklı yöntemleri var izlemek için ama uğraştırıcı olabiliyor.

Ethernet konusunda bir bilgim yok kullanan arkadaşlar varsa bilgi verirler.

Amazon.com da şuan bir kampanya yok ama araştırın isterseniz, eskiden güzel kampanyalar oluyordu.

Netflix aboneliğiniz yoksa hiç uğraşmayın lisanslı ürün almakla, tavsiyem buradan alın.

Ama sıradan çin malları alarak da hata yapmayın, iyi araştırıp alın lütfen.

Ben Apple TV 4. Gen kullanıyordum. İptv için fuzuli olduğu için sattım. TiVo'yu da buradan görünce ilk başta çin malı bir şey zannetim ama araştırınca özellikle menü deki profesyonelliği görünce güven verdi cihaz bana. Benim için kullanım kolaylığı, İptv başta geliyor ama Netflix, Popcorn Time kullanıyorum. Ayrıca 4k hdr10 olmasını da istiyorum.

Cihazın WiFi çekim gücü, işlemci performansı nasıl? Kumanda'da sesli komut, uzaktan mouse kontrol gibi özellikler var mı yoksa standart kumanda mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berbatine -- 5 Nisan 2021; 13:13:11 >

"Netflix, Popcorn Time kullanıyorum. Ayrıca 4k hdr10 olmasını da istiyorum." diyorsanız eğer kesinlikle lisanslı cihaz almanız lazım.

Sırasıyla;

Google Chromecast 2020 Avrupada ve Amerikada satışı olan bir ürün Almanyada varsa birileri alınabilir.

Yada yurtiçinde satmak için getirenlerden alınabilir.

https://www.saturn.de/de/product/_google-chromecast-mit-google-tv-2685527.html

Dynalink TV Box bu da lisanslı ve çok kaliteli bir ürün, yurtiçinde satmak için getirenlerden alınabilir.

https://dynalink.life/pages/specification

https://www.walmart.com/blocked?url=L2lwL0R5bmFsaW5rLUFuZHJvaWQtVFYtQm94LUFuZHJvaWQtMTAtU3VwcG9ydC1mdWxsLUhELU5ldGZsaXgtNEstWW91dHViZS85ODE1NDIyNzI=&uuid=09313a90-7fed-11eb-a707-276eb9c25f8b&vid=&g=a

Üçüncüsü de Tivo...

Bu üç cihazı da Mert Temizer incelemesini yapmış Youtube dan bakabilirsiniz.

• Arkadaşlar merhaba. Elimde fazladan 1 adet sıfır açılmamış kutusunda tivo stream 4k mevcut. Düşünen olursa 600 tl den vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dousk -- 8 Mart 2021; 13:1:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü 1 haftadır kullanıyorum. Gerçekten çok iyi.

Hiç takılma vs yaşamadım, kulanda çok başarılı. TV' yi de kontrol ediyor.

TV Samsun 55ju7500, HDR si sonradan yazılım güncellemesi ile açılmıştı, o yüzden HDR açısından çok başarılı değil.

Tivo yu da HDR kapalı kullanıyorum ama TV' nin kendi Netflix, Youtube ,Amazon Prime uygulamalarına göre görüntü çok çok daha iyi. TV' yi değiştirmeyi düşünüyordum ama artık gerek kalmadı.

Bir de Stremio kurdum, başarılı şekilde çalışıyor.

Disney+ da TR ye gelirse harika olacak.

• drberk2 D kullanıcısına yanıt

siz söyleyince bende Stremio yükledim eklentilerin hepsini kuruyor musunuz?

• seas79 kullanıcısına yanıt
    Evet
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 23 Mart 2021; 19:52:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seas79

12 Şubatta sipariş verdim 19 Şubatta teslim aldım çok hızlı geldi.

Vergi çıktı mı? Toplam ne kadar ödediniz

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Vergi ve kargo dahil satıcı amazon olduğu için. Toplam 63.66 dolar ödedim.
  • 22 dolara kadar Type-C Hub arıyorum. Ethernet, 4K 60 Hz destekli HDMI girişi, USB Type-C ve USB'a girişi olması gerekiyor. AliExpress'den alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: srknzr

tivo ile tv niz ve ses sisteminiz destekliyorsa netflixden dolby atmos,ses dolby vision görüntü, prime videodan d.atmos ses alınabiliyor. tv niz ve ses sisteminizin de desteklemesi ve en az hdmi 2.0kablo (mümkünse 2.1.bazı yurt dışı forumlarda high speed hdmi cable with ethernet olması yeterli deniliyor)kullanmalısınız. ve tvnin ses ayarlarından uygun seçeneği seçmelisiniz her tv nin farklı oluyor benim tv d.atmos d.vision ses sistemide artı olarak dtsx destekli tivo yu tv ye bağladığımda netfilxden hdr ve d.atmos olarak, soundbara takdığımda d.vision d.atmos olarak seyredebiliyorum.usb flas yada hdd üzerinden dolby5.1 ses alınıyor. eğer coreelec kurarsanız d. atmos ve d.truehd ses alınabiliyor. tivoyu tv ye bağlayıp linkdeki ürünler ile bağlantı kurdum 3tb usb3 seagate backup plus desktop drive (12v adaptör ile çalışan model) içindeki dolby atmos, truehd, dts hd m.a. demo videolarını oynattı. (sanırım tvim dtsx desteklemediği için dts audi olarak açtı fakat dts hd 7.1 8kanal olarak coreelec de ses ayarlarından seçip ses alınabiliyor. format desteklemiyor tarzı birşey olmuyor. soundbara taktıgımda dtsx olarak ses alabildim)
    ÖNEMLİ d.atmos, dtsx , d.vision gibi formatları alabilmeniz için ekipmanlarınız hepsinin desteklemesi gerekiyor. box, tv ses sistemi biri herhangi birini desteklemiyorsa onun sunduğu maximum formata kadar alabiliyorsunuz. bu konu biraz karışık benim gibi ses ve görüntü üstüne düşüyorsunuz herbir ekipman konusunu iyi araştırıp öyle almanız gerekli.
    saygılar.

Hocam sizin soundbarin modeli nedir bir de bağlantıyı nasıl yaptınız hdmi mi optik kablo mu

• cenk501923 C kullanıcısına yanıt
    lg sn11. hdmi ile bağlamalısınız. optik kablo sadece dolby digital yada dts 5.1 destekler
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.