Şimdi Ara

TiVo stream 4K (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
38
Favori
75.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ethernet kablo ile denediniz mi
  • Osman697 O kullanıcısına yanıt
    hayır wifi ile denedim sadece. Hız kaynaklı bir sorun yok. Umarım duzelir cunku ethernet ile kullanmayacağim
  • serdar_5959 kullanıcısına yanıt
    Şuan ne ise ilerde de aynı olacaktır bence. Bir de harici bellekten film takıp denemek lazım. Deneyebilirsem sonuç alamazsam iade edeceğim
    surekli yapmıyor bende neyse ki
  • ozcanasilsoy01 O kullanıcısına yanıt
    gittigidiyor
    Xiaomi Mi Stick İçin HDMI Dişi-Erkek Uzatma Kablo 60 cm Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/xiaomi-mi-stick-icin-hdmi-disi-erkek-uzatma-kablo-60-cm_pdp_642015544

ben bunu aldım öneririm

O zqman wifi kaynaklıdır herhalde
  • ozcanasilsoy01 O kullanıcısına yanıt
    evet tivoyu hdmi yerine takinca tv nin yanından gozukuyordu, gozukmez yapmak icin aldım
    Tivo'ya mail atmıştım. Cevap gelmiş. Cihazda şu an için Auto Frame Rate Switching yokmuş. Yani ekran yenileme hızı videonun fps değerine göre otomatik değişmiyor. Bu nedenle de bu tip sorunlar ortaya çıkıyor. Umarım güncelleme ile düzeltirler. Önemli bir özellik çünkü.
    Amlogic işlemcili cihazlarda bu işi yapan AFRdaemon diye bir app var. Normalde root yetkisi istiyor. Ben Km9'da magisk ile rootlayıp AFRd kurarak çözmüştüm. Bir deneyin belki root yetkisi olmadan çalışır.
  • Bende mesaj atmayı düşünüyordum çok iyi yapmışsınız. Peki üstad güncelleme ile düzeltilebilir birşey mi
    Evet normalde olması gereken bir özellik. Neden koymamışlar anlamak zor. Fire stick ve nvidia shield da Android tabanlı cihazlar ve bunlarda afr mevcut.
  • İlginç bir nedeni vardır muhtemelen. Belki çok şikayet olursa düzeltmek için hızlandırabilirler süreci
    Tekrar yazdım. Eklemek için bir çalışma yapıyor musunuz diye. Bakalım.. Gelen cevabı paylaşırım.
  • Tamamdır sağolasın
    Ayarlarda hdmi self adaption gibi bir seçenek var mı? Bi kurcalar mısınız ayarları?
  • Şuan cihaza bakamıyorum ama öyle bişey yoktu heryerini kurcaladım
  • srvngrc S kullanıcısına yanıt
    Bu afr uygulamasının apk sını bulamadım. Bir de yabancı reddit form sitesinde nvdia için refresh rate checker diye bir programdan bahsetmişler işe yarar mı acaba
    uploaded.net
    ru.cobra.zap.afrd-0.3.2.apk (262,80 KB) - uploaded.net
    http://uploaded.net/file/q61tz4ui

AFRd linki yukarıda. Freaktab'den aldım linki.
    Nvidia da yarayabilir bakın isterseniz.
  • |142

Şu linkten cihazla ilgili geliştirme tavsiyesinde bulunabiliyorsunuz yazılım ekibine. Herkes yazarsa dikkatlerini çeker belki.
  • srvngrc S kullanıcısına yanıt
    Aynen yüklenelim
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.