evet tivoyu hdmi yerine takinca tv nin yanından gozukuyordu, gozukmez yapmak icin aldım
serdar_5959
kullanıcısına yanıt
Tivo'ya mail atmıştım. Cevap gelmiş. Cihazda şu an için Auto Frame Rate Switching yokmuş. Yani ekran yenileme hızı videonun fps değerine göre otomatik değişmiyor. Bu nedenle de bu tip sorunlar ortaya çıkıyor. Umarım güncelleme ile düzeltirler. Önemli bir özellik çünkü. Amlogic işlemcili cihazlarda bu işi yapan AFRdaemon diye bir app var. Normalde root yetkisi istiyor. Ben Km9'da magisk ile rootlayıp AFRd kurarak çözmüştüm. Bir deneyin belki root yetkisi olmadan çalışır.
Bende mesaj atmayı düşünüyordum çok iyi yapmışsınız. Peki üstad güncelleme ile düzeltilebilir birşey mi
Osman697O
kullanıcısına yanıt
Evet normalde olması gereken bir özellik. Neden koymamışlar anlamak zor. Fire stick ve nvidia shield da Android tabanlı cihazlar ve bunlarda afr mevcut.
İlginç bir nedeni vardır muhtemelen. Belki çok şikayet olursa düzeltmek için hızlandırabilirler süreci
Osman697O
kullanıcısına yanıt
Tekrar yazdım. Eklemek için bir çalışma yapıyor musunuz diye. Bakalım.. Gelen cevabı paylaşırım.
Tamamdır sağolasın
Osman697O
kullanıcısına yanıt
Ayarlarda hdmi self adaption gibi bir seçenek var mı? Bi kurcalar mısınız ayarları?
Şuan cihaza bakamıyorum ama öyle bişey yoktu heryerini kurcaladım
srvngrcS
kullanıcısına yanıt
Bu afr uygulamasının apk sını bulamadım. Bir de yabancı reddit form sitesinde nvdia için refresh rate checker diye bir programdan bahsetmişler işe yarar mı acaba