Şimdi Ara

TiVo stream 4K (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
38
Favori
75.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yawan

selamlar bende tivo sipariş ettim haftaya gelecek sıkıntı olmazsa. şunu sormak istiyorum. taktığınız usb flashi dahiliymiş gibi formatlayabiliyormuyuz tivoda? olmadığını yazmıştı eski sayfalarda bir arkadaş. sorun şu ki; en çok kodiden torrentle film indirip takılıyorum ben halihazırda kullandığım android boxumda. boxun(h96 pro+) dahili hafızası geniş torrentlerde sıkıntı olmuyor, indirip izliyorum 20gb kadar boş yer oluyor hep o da fazlasıyla yetiyor zaten. ama tivoda sanırım 3-3,5 gbtı geçmeyecektir tahminen boş yer. kodi(quasar vb) kullanıyormusunuz? direk usbye indirebiliyormuyuz veriyi? teşekkürler

Anlaşıldığı kadarıyla NETFLIX te kullanmak istiyorsunuz.

Alternatif olarak Mecool KM2 de olur. Kullanım amacına daha uygun.

USB 2.0 , USB 3.0 ve 12V 1a adaptörü ile HDD performansı daha iyi olur.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/148287027

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt

netflix nedeniyle lisansli birsey alayim dedim. netflix disinda encok kodi kullanıyorum, dahili storage olarak formatlayabileceksem flaşı sıkıntıyi çözeriz. bir de sadece cihazin sesini acip kapayamama olayi var. Yukaridaki msjda bahsi gecen keymapperlarla sadece cihazin sesini acip kapayabilirmiyiz acaba. deneyen arkadas varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar elimde 2 adet stream 4k var. Biri açık kısa süre kullanıldı, diğeri sıfır kutusunda. Açık olanı 525 tl den kapalı kutuyu 650 tl den satmayı düşünüyorum. İstanbul Avrupa yakasında elden teslim alabilir veya kargoyla (ücreti size ait) adresinize gönderebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yawan

netflix nedeniyle lisansli birsey alayim dedim. netflix disinda encok kodi kullanıyorum, dahili storage olarak formatlayabileceksem flaşı sıkıntıyi çözeriz. bir de sadece cihazin sesini acip kapayamama olayi var. Yukaridaki msjda bahsi gecen keymapperlarla sadece cihazin sesini acip kapayabilirmiyiz acaba. deneyen arkadas varmi?

TiVo kaliteli bir ürün fakat portları yetersiz. USB 2.0 dönüştürücü ya da USB C girişi olan TF/SD kart adaptörü kullanılarak ve harici depolama birimi formatlanarak dahili hafıza genişletilebilir.

Alternatif olarak Mecool KM2 var. Çevre birimleri bağlamak için portları yeterli.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/148287027

• Arkadaşlar bu tivo'nun kulak içi bluetoth cihazları ile uyumu nasıl filmlerin seslerinde gecikme oluyormu kullanan arkadaşlar cevap veririse memnun olurum

• Sıfır açılmamış kutu 625
    Kısa süre kullanılmış temiz ürün 500 tl den satıyorum.

• Tivo'nun fiyatı Amazon'da 54,63$'a yükseldi.

• Arkadaşlar merhaba mi box kullanıyorum q70 soundbara bağlı atmos ve dıger çevresel sesler için tivo daha ıyı mi acaba kullananlar yorum yapabılır mı? Birde hdmi kablosu çok mu kısa ? Tskler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BsalihBjk B kullanıcısına yanıt

Ses Kod Çözme - MEPG, AAC, HE-ACC, OGG, OGA, FLAC, ALAC, Maymun, M4A, RM, MPEG-1 katman1 / 2, MPEG-2 Katman II, Dolby Digital / Digital Plus, Dolby Atmos, DTS, WMA , WMA Pro (isteğe bağlı WMV)

TiVo Stream 4K her açıdan MiBox S ten daha iyi. Bazıları arayüzünü karmaşık bulabilir.

Cihazı bir stick gibi düşünmek gerekir. HDMI kablosu kısa.

Tv nin arkasında ya da yanında gizlemek için.

TIVO da orjinal uzatma kablosu var.

Aldığım seste bir kalite artışı olur mu gibisinden soruyorsanız, pek fark olacağını ben tahmin etmiyorum.

Kutu içinden uzatma hdmi kablosu çıkıyorsa harıka 👍🏻suan mi boxum hdmı inden soundbara bağlı olduğu için o kablo kısa kalkacaktı o yüzden merak ettım tsk ederım

Bu arada Amazon prıme sayfasın da tivo için sadece 5.1 yazıyor atmos yazmıyor merak ettım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Ses Kod Çözme - MEPG, AAC, HE-ACC, OGG, OGA, FLAC, ALAC, Maymun, M4A, RM, MPEG-1 katman1 / 2, MPEG-2 Katman II, Dolby Digital / Digital Plus, Dolby Atmos, DTS, WMA , WMA Pro (isteğe bağlı WMV)

TiVo Stream 4K her açıdan MiBox S ten daha iyi. Bazıları arayüzünü karmaşık bulabilir.

Cihazı bir stick gibi düşünmek gerekir. HDMI kablosu kısa.

Tv nin arkasında ya da yanında gizlemek için.

TIVO da orjinal uzatma kablosu var.

3 ad. tivo kutu actim, hdmi uzatma kablosu cikmiyor.

Gövdeye sabit hdmi kablosu var, ama kullanisli degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 28 Mayıs 2021; 0:5:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BsalihBjk

Kutu içinden uzatma hdmi kablosu çıkıyorsa harıka 👍🏻suan mi boxum hdmı inden soundbara bağlı olduğu için o kablo kısa kalkacaktı o yüzden merak ettım tsk ederım

hdmi uzatma kablosu kutu içeriğinde yok hocam.sonradan hayal kırıklığı yaşamayın.

• gewa G kullanıcısına yanıt
    Tskler

• Arkadaşlar merhaba Roku 2020 ultra mı yoksa tivo mu ne dersınız?

Tr rokuyu önermiyorlar çünkü rokuyu güxel yapan hiçbi şey çalışmıyor
    + play store yok, hep apk yükleyeceksiniz

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Standart kullanım netflıx prıme YouTube için atmos desteklemesi hoşuma gıttı

Youtube da zaten atmos yok. Var olan servislerde tivo da atmos veriyor.

• Dousk kullanıcısına yanıt
    Standart kullanım için verım alırmıyım sence mi boxa göre ? Birde chromecast 2020 var o da atmos vs desteklıyor açıkçası bu üçünün arasında kaldım ?

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.