Şimdi Ara

TiVo stream 4K (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
38
Favori
74.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: srknzr

yüklü tarayıcı yok. chorme yüklemedim henüz
    Deneme şansınız olursa sevinirim. Çoklu sekme açınca performansı nasıl olacak merak ediyorum. Fire tv 4k'da yaşadığım en büyük sıkıntı bu.
  • Tivo bugün geldi ufak bir deneme şansına sahip oldum ve ilk bakışta netflix ile prime da oldukça tatmin edici görüntü aldım. 1080pde deneme şansım oldu 4K ile nasıl merak ediyorum açıkçası.

Yalnız ilk mesajda ışıklı kumanda yazıyor ama bendekinde ışık mışık yok.
  • Bendekinin de kumandasında ışık yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz ilk çıktığında net bilgiler yoktu.
    Işıklı kumandası olduğu belirtiliyordu.
    Stream 4K nın kumandası ışıklı değil.
    Yine de çok kullanışlı ve ergonomik.
    Pro ve Plus modellerinin kumandaları hem ışıklı,
    hem de kumanda kaybolunca alarm verme özelliği var.
  • Tarayıcı yüklemediyseniz Puffin Browser i yükleyin.

TiVo Stream 4K hakkında bilmeniz gereken 8 özellik.

• Sayın @Limanyakan diğer konuda tivo'nun usb c portuyla ilgili tartışmalar yapıldı. Benim bu konuda öğrenmek istediğim şu: Şu anda fire tv 4k'da kullanmakta olduğum ethernet portlu 3'lü usb 3.0 çoğaltıcıyı tivo'da (USB C to USB dönüştürücü vasıtasıyla) kullanabilir miyim?

Not: USB çoklayıcı Ugreen marka değil.

Edit: Böyle bir dönüştürücü vasıtasıyla USB çoklayıcıyı kullanabilir miyim tivo'da?
    urun.n11.com
    Spelt USB to USB-C Type-C Dönüştürücü Çevirici OTG Uç Adaptör Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/usb-aksesuarlari/spelt-usb-to-usb-c-type-c-donusturucu-cevirici-otg-uc-adaptor-P210928909

2. Edit: USB çoklayıcıyı air mouse için kullanacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atakan -- 29 Eylül 2020; 14:26:49 >

• Atakan A kullanıcısına yanıt
    Diğer konu hangisi?
  • 01Mrt kullanıcısına yanıt
    Tavsiye topiği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakan

Sayın @Limanyakan diğer konuda tivo'nun usb c portuyla ilgili tartışmalar yapıldı. Benim bu konuda öğrenmek istediğim şu: Şu anda fire tv 4k'da kullanmakta olduğum ethernet portlu 3'lü usb 3.0 çoğaltıcıyı tivo'da (USB C to USB dönüştürücü vasıtasıyla) kullanabilir miyim?

Not: USB çoklayıcı Ugreen marka değil.

Edit: Böyle bir dönüştürücü vasıtasıyla USB çoklayıcıyı kullanabilir miyim tivo'da?
    https://urun.n11.com/usb-aksesuarlari/spelt-usb-to-usb-c-type-c-donusturucu-cevirici-otg-uc-adaptor-P210928909

2. Edit: USB çoklayıcıyı air mouse için kullanacağım.
    Ona tartışma değil de de araştırma demek daha doğru olur.

TiVo Stream 4K, Y2 uzantılı ve bu çipsetli cihazlar USB 3.0 ı destekliyor.
    TiVo daki USB C portu dönüştürücü ile USB 3.0 ı destekliyor.

Linkteki dönüştürücü ucuz ve kaliteli bir aparata benziyor fakat
    buradaki sıkıntı her dönüştürücü, çoklayıcı ya da bunlara takılan aparatlarda
    uyumsuzluk sorununun yaşanma durumu.

Bu uyumsuzluk sorunlarının bir kısmı cihaz ayarlarından çözülebiliyor.

Sonuç olarak alıp denemeden bilemiyoruz.
    MiBox lar için de bu böyle, uyumsuz olanlar da var.
    Çok farklı özelliklerde dönüştürücüler, aparatlar var.

• Atakan A kullanıcısına yanıt
    tivo kullanıyorum usb3 yada3,1 çoklayıcılar stabil çalışmıyyor çünkü usb 3,1 typclerde yön farketmiyor ama tivodaki typc usb2 destekliyor bundan dolayı oldugunu düşünüyorum
    en stabil sonucu bu ürünler ile aldım. (3adet typc girişli usb3 çoklayıcı denedim)
    urun.n11.com
    Mini USB TYPE-C Otg Kablo USB C OTG Çevirici Dönüştürücü Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/cevirici-ve-donusturucu/mini-usb-type-c-otg-kablo-usb-c-otg-cevirici-donusturucu-P196647500

mavi olduğuna aldan ma usb2
    urun.n11.com
    4 Port Usb 2.0 Çoklayıcı Hub Anahtarlı Işıklı On Off Düğmeli Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/usb-aksesuarlari/4-port-usb-20-coklayici-hub-anahtarli-isikli-on-off-dugmeli-P142229107

ethernet girişi gerkli ise usb 2 olarak ethernetli bak bence

• Amazon.com tivo sayfasında ürünle ilgili soru ve cevaplar bölümünde şunlar var:

Q: Ethernet port for wired or only wifi? 

A: There is no dedicated ethernet port.  Ethernet is supported through the micro USB power port (similar to Fire TV stick), but no ethernet adapter is included. There is also a USB C side port, but it is not supported for ethernet adapters. 

By Amazon Customer on July 28, 2020

See other answers

Q: Is there a way to connect this device with ethernet cable? 

A: YES, you can use the power port for split power+ethernet, similar to how Fire TV ethernet is supported.  Ethernet is not yet supported via the USB C slot, but IS SUPPORTED in the microUSB slot, shared with power. 

Fire tv’de olduğu gibi güç girişinin yapıldığı micro USB portuna ethernet adaptör takılabiliyormuş. USB çoklayıcılı Ethernet adaptör takarsak USB portları da çalışır diye umuyorum. Ne dersiniz?

• ethernetli denemedim ama micro usbye çoklayıcı takınca portlar çalışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: srknzr

ethernetli denemedim ama micro usbye çoklayıcı takınca portlar çalışıyor

Teşekkürler. Çoklayıcıya air mouse taktığımızda çalışır bu durumda.

• Arkadaslar elimde 1 adet TİVO stream 4 k var ..0 kutulu..ilgilenen pm atabilir..

• srknzr S kullanıcısına yanıt
    Serkan merhaba, çoklayıcı alırken direk type-c girişli denedin mi. Yani direk USB girişli almadan direk type-c girişli kullanmış olursak aradaki type-c den USB dönüştürücüyü çıkartmış oluruz. Bu şekilde deneme şansım oldu mu ve çalıştı mı?? Yoksa illa senin n11 den attığın gibi iki ürün mü almak lazım. Ben 1 ürün ile olayı çözmek istiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • a.s .denedim. usb3 typc den usb 3 çoklayıcı olarak.denedim şöyle bi sıkıntı var sıkıntıda değil aslında, tivonun typc girişi usb 2 normalde usb3 typclerde yön farketmiyor veri aktarımında . usb 2 çevirceğin zaman typclerde yön farkediyor. yanlış şekilde takarsan bazen okumuyor yada kasma yapıyor. bide şöyle bişey var usb mause bağladın birde usb 3 flash takarsan mause yada flashı görmüyor. yani diceğim çoklayıcı typc yada normal olsun ama usb 2 olursa daha sıkıntısız oluyor

• USB C nin yön seçmesi iyi değil de yine de USB portlarının çalışması

yeterli. Çok sorun edilecek bir durum değil.

Cihaz ısınıyor mu, zorlanıyor mu ona bakmak gerekir.

Bu arada @srknzr MiBox, Tivo ve HK1 gibi 3 cihazın kişiselleştirmekle

uğraşırken, 2 pc yi de EBA için çocukların kullanmasına uygun hale getiriyor.

tavsiye konusuna bu 3 cihazın kullanıcı deneyimini bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: atm41

Arkadaslar elimde 1 adet TİVO stream 4 k var ..0 kutulu..ilgilenen pm atabilir..

Olumsuz bir durum var gibi algılayanlar olabilir.

Satma nedenini yazarsanız bu algı kaybolur.

• Ben yollardir tum denemelerkmi yazarim..Nvidia shield i ben TR ye ilk getirenlerdenim.
    Daha oncesi tum media player lari kullandik ..zaman zaman da forum ile paylasmaya çalışırım..
    Tivo stream 4k orta seviye ustu bir tv yi fazlasi ile ucuracak bor cihaz..
    4k netflix youtbe vp9 dolbu atmos ve sling ve tivo arayuz hepsi guzel ozellikler
    Bu aralar yurt disi denemeler yapmakta zor..
    65 lg oled ve nvidia shield ile zaten dolby atmos aliyorum..
    Ama bunlari 85 dolarlik bir cihazla yapabilmek super birsey.
    Gonul rahatlığıyla kullanabiirsiniz..1 kere bile kitlenmedi cihaz denemelerimde..j
    Hayrli aksamlar herkese..
    .

• Arkadaşlar ben cihazı avr ye hdmi ile bağlı kullanıyorum. Kumandadan kapattığımda avr kapanıyor ama tvio açık kalıyor çünkü tekrar açtığımda avr açıldığında tivo bıraktığım yerden devam ediyor. Tivo yu kapatmanın bir yolu var mı ?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.