Şimdi Ara

TiVo stream 4K (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
38
Favori
74.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ksk_355

aslında tv 2013 de aldığım arçelik smart tv ama ssiptv programından izliyorum iptv yi net yavaşlamadığı sürece hd olarak frame atlaması hissetmeden izleyebiliyorum. tivo da çok başarılı ama sanki hızlı görüntü hareketlerinde küçük atlamalar hissediyorum.

Bunu daha net anlamak için TiVo ya başka IP tv uygulaması kurup m3u yu yapıştırın.

Uygulama izin veriyorsa MX player ı seçip deneyin.

Bir çok IP tv uygulamasına m3u yapıştırılıp izlenebilir.

• zaten hali hazırda 4 farklı iptv programında denedim hocam ama sorun display ayarındaymış. 1080p60hz di takılmalar varken. onu 1080p50hz yaptım cam gibi oldu sorun çözüldü. zaten sürekli kullandığım uygulama tivimate den memnunum. frame atlama sorunu da çözülünce cihaz artık canım ciğerim :)

• Amazonda 650 tl civari gozukuyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oblyss kullanıcısına yanıt

Yakın zamanda 41 dolardı fiyat takip edin tekrar düşebilir.

from $41.06 to $49.00

• quote:

zaten hali hazırda 4 farklı iptv programında denedim hocam ama sorun display ayarındaymış. 1080p60hz di takılmalar varken. onu 1080p50hz yaptım cam gibi oldu sorun çözüldü. zaten sürekli kullandığım uygulama tivimate den memnunum. frame atlama sorunu da çözülünce cihaz artık canım ciğerim :)

Burada tv nin çözünürlük ayarlarıyla uyumlu olması önemli.

Birçok tv 60Hz yi desteklemez.

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt

Evet o aklıma sonradan geldi. düşürünce hz i görüntü oturdu cihazdan zaten memnundum şimdi efsane oldu.

• ksk_355 K kullanıcısına yanıt

Bende uygulamalarla mı ilgili diye düşünmüştüm.

Daha sonra görüntü ayarlarına bakın diyecektim.

Tv box larda genellikle bu sorun yaşanıyor.

Görüntü ayarlarının uyumsuzluğundan.

Cihazda sorun çıkarsa bildirin.

Kronik sorun ya da olumsuz bir durum var mı takip edelim.

şu ana kadar rahatsız olduğum bi durum olmadı açıkçası. uygulamalar sorunsuz çalışıyor. modemle arada uzun bi koridor olmasına rağmen 5ghz de 40mbit i göryorum (hızım 100mbt ama malum modemin dibinde bile bazen 50yi anca görüyorum telefonda) tivimate ile iptv yi televizyonun uydusunda bile daha seri kanal geçişleriyle sorunsuz izliyorum. dijital platformlardan dsmart go var bende onu da sorunsuz izliyorum. daha ne olsun.

• tivo stream 4k yı ilana cıktım satıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atm41 -- 22 Ekim 2020; 17:0:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atm41

tivo stream 4k yı ilana cıktım satıldı.

Kaç liraya satıldı hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

şu ana kadar rahatsız olduğum bi durum olmadı açıkçası. uygulamalar sorunsuz çalışıyor. modemle arada uzun bi koridor olmasına rağmen 5ghz de 40mbit i göryorum (hızım 100mbt ama malum modemin dibinde bile bazen 50yi anca görüyorum telefonda) tivimate ile iptv yi televizyonun uydusunda bile daha seri kanal geçişleriyle sorunsuz izliyorum. dijital platformlardan dsmart go var bende onu da sorunsuz izliyorum. daha ne olsun.

2T2R MIMO özellikli G.bit WIFI herşekilde kendini hissettirir.

Dsmart Go yu her cihaz açamıyor.

Oyunlarla aranız nasıl. Oyun performansına bakabildiniz mi. PubG ye falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 23 Ekim 2020; 0:41:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

2T2R MIMO özellikli G.bit WIFI herşekilde kendini hissettirir.

Dsmart Go yu her cihaz açamıyor.

Oyunlarla aranız nasıl. Oyun performansına bakabildiniz mi. PubG ye falan.

Alıntıları Göster

Gerçekten internet wifi performansı beni mutlu etti. oyun olarak çok aram yok fırsat olmadığından ama pubg deneyip almak isteyen arkadaşlara fikir versin diye paylaşabilirim. haftasonu deneyeyim .

• quote:

Orijinalden alıntı: srknzr

tivo kullanıyorum usb3 yada3,1 çoklayıcılar stabil çalışmıyyor çünkü usb 3,1 typclerde yön farketmiyor ama tivodaki typc usb2 destekliyor bundan dolayı oldugunu düşünüyorum
    en stabil sonucu bu ürünler ile aldım. (3adet typc girişli usb3 çoklayıcı denedim)https://urun.n11.com/cevirici-ve-donusturucu/mini-usb-type-c-otg-kablo-usb-c-otg-cevirici-donusturucu-P196647500
    mavi olduğuna aldan ma usb2https://urun.n11.com/usb-aksesuarlari/4-port-usb-20-coklayici-hub-anahtarli-isikli-on-off-dugmeli-P142229107
    ethernet girişi gerkli ise usb 2 olarak ethernetli bak bence

Üstat linklerdeki ürünler kaldırılmış sanırım. İsimleri neydi acaba marka model olarak yazabilirmisiniz?

Teşekkür ederim

• sarpcore kullanıcısına yanıt

dostum bunları kullanabilirsin diye düşünüyorum. içinde kullanmadığım ürünlerde var. onlar için bişey diyemem ama benim kullandıklarımda sorun çıkmadı. unutma tivonun typ c girişi usb2 destekli

TiVo stream 4K

TiVo stream 4K

TiVo stream 4K

TiVo stream 4K

TiVo stream 4K

• srknzr S kullanıcısına yanıt

Tamam çok teşekkür ederim

• srknzr S kullanıcısına yanıt

TiVo nun USB C si 3.0 , 3.1 i destekleseymiş çok iyi olacakmış.

• ,,,,,,,,.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpcore -- 26 Ekim 2020; 0:23:34 >

aynen öyle çok saçma olmuş typ c usb 2. vede yön sorunuda çıkıyor. bari usb 2 yapıyon micro usb yapsaymış. 1saattir ugraşıyorum coreelec üstünden usb görmek için usb 3.1 flsh takıyorum olmuyor, 2 takıyorum olmuyor. önceden görmüşdü halbuki. yani stabil değil, ne yapcağı belli olmuyor. belki güncelleme ile düzelebilir diye okumuşdum yabancı sitelerde ve en stabil olan otg y kablo olduğu söylemişdi. ama stream cihazı olarak söyliyecek bi şeyim yok.

• sarpcore kullanıcısına yanıt

evet ugreen ürünleri kaliteli ooluyor.

• tivo ile tv niz ve ses sisteminiz destekliyorsa netflixden dolby atmos,ses dolby vision görüntü, prime videodan d.atmos ses alınabiliyor. tv niz ve ses sisteminizin de desteklemesi ve en az hdmi 2.0kablo (mümkünse 2.1.bazı yurt dışı forumlarda high speed hdmi cable with ethernet olması yeterli deniliyor)kullanmalısınız. ve tvnin ses ayarlarından uygun seçeneği seçmelisiniz her tv nin farklı oluyor benim tv d.atmos d.vision ses sistemide artı olarak dtsx destekli tivo yu tv ye bağladığımda netfilxden hdr ve d.atmos olarak, soundbara takdığımda d.vision d.atmos olarak seyredebiliyorum.usb flas yada hdd üzerinden dolby5.1 ses alınıyor. eğer coreelec kurarsanız d. atmos ve d.truehd ses alınabiliyor. tivoyu tv ye bağlayıp linkdeki ürünler ile bağlantı kurdum 3tb usb3 seagate backup plus desktop drive (12v adaptör ile çalışan model) içindeki dolby atmos, truehd, dts hd m.a. demo videolarını oynattı. (sanırım tvim dtsx desteklemediği için dts audi olarak açtı fakat dts hd 7.1 8kanal olarak coreelec de ses ayarlarından seçip ses alınabiliyor. format desteklemiyor tarzı birşey olmuyor. soundbara taktıgımda dtsx olarak ses alabildim)
    ÖNEMLİ d.atmos, dtsx , d.vision gibi formatları alabilmeniz için ekipmanlarınız hepsinin desteklemesi gerekiyor. box, tv ses sistemi biri herhangi birini desteklemiyorsa onun sunduğu maximum formata kadar alabiliyorsunuz. bu konu biraz karışık benim gibi ses ve görüntü üstüne düşüyorsunuz herbir ekipman konusunu iyi araştırıp öyle almanız gerekli.
    saygılar.
    TiVo stream 4K

TiVo stream 4K

TiVo stream 4K
    TiVo stream 4K
    TiVo stream 4K
    TiVo stream 4K
    TiVo stream 4K
    TiVo stream 4K
    TiVo stream 4K
    TiVo stream 4K
    TiVo stream 4K

TiVo stream 4K

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.