Bunu daha net anlamak için TiVo ya başka IP tv uygulaması kurup m3u yu yapıştırın. Uygulama izin veriyorsa MX player ı seçip deneyin. Bir çok IP tv uygulamasına m3u yapıştırılıp izlenebilir. |
TiVo stream 4K (10. sayfa)
-
-
zaten hali hazırda 4 farklı iptv programında denedim hocam ama sorun display ayarındaymış. 1080p60hz di takılmalar varken. onu 1080p50hz yaptım cam gibi oldu sorun çözüldü. zaten sürekli kullandığım uygulama tivimate den memnunum. frame atlama sorunu da çözülünce cihaz artık canım ciğerim :)
-
Amazonda 650 tl civari gozukuyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yakın zamanda 41 dolardı fiyat takip edin tekrar düşebilir.
from $41.06 to $49.00
-
quote:
Orijinalden alıntı: ksk_355zaten hali hazırda 4 farklı iptv programında denedim hocam ama sorun display ayarındaymış. 1080p60hz di takılmalar varken. onu 1080p50hz yaptım cam gibi oldu sorun çözüldü. zaten sürekli kullandığım uygulama tivimate den memnunum. frame atlama sorunu da çözülünce cihaz artık canım ciğerim :)
Burada tv nin çözünürlük ayarlarıyla uyumlu olması önemli.
Birçok tv 60Hz yi desteklemez.
-
Evet o aklıma sonradan geldi. düşürünce hz i görüntü oturdu cihazdan zaten memnundum şimdi efsane oldu.
-
Bende uygulamalarla mı ilgili diye düşünmüştüm.
Daha sonra görüntü ayarlarına bakın diyecektim.
Tv box larda genellikle bu sorun yaşanıyor.
Görüntü ayarlarının uyumsuzluğundan.
Cihazda sorun çıkarsa bildirin.
Kronik sorun ya da olumsuz bir durum var mı takip edelim.
-
şu ana kadar rahatsız olduğum bi durum olmadı açıkçası. uygulamalar sorunsuz çalışıyor. modemle arada uzun bi koridor olmasına rağmen 5ghz de 40mbit i göryorum (hızım 100mbt ama malum modemin dibinde bile bazen 50yi anca görüyorum telefonda) tivimate ile iptv yi televizyonun uydusunda bile daha seri kanal geçişleriyle sorunsuz izliyorum. dijital platformlardan dsmart go var bende onu da sorunsuz izliyorum. daha ne olsun.
-
tivo stream 4k yı ilana cıktım satıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atm41 -- 22 Ekim 2020; 17:0:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: atm41tivo stream 4k yı ilana cıktım satıldı.
Kaç liraya satıldı hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ksk_355şu ana kadar rahatsız olduğum bi durum olmadı açıkçası. uygulamalar sorunsuz çalışıyor. modemle arada uzun bi koridor olmasına rağmen 5ghz de 40mbit i göryorum (hızım 100mbt ama malum modemin dibinde bile bazen 50yi anca görüyorum telefonda) tivimate ile iptv yi televizyonun uydusunda bile daha seri kanal geçişleriyle sorunsuz izliyorum. dijital platformlardan dsmart go var bende onu da sorunsuz izliyorum. daha ne olsun.
2T2R MIMO özellikli G.bit WIFI herşekilde kendini hissettirir.
Dsmart Go yu her cihaz açamıyor.
Oyunlarla aranız nasıl. Oyun performansına bakabildiniz mi. PubG ye falan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 23 Ekim 2020; 0:41:47 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Limanyakan2T2R MIMO özellikli G.bit WIFI herşekilde kendini hissettirir.
Dsmart Go yu her cihaz açamıyor.
Oyunlarla aranız nasıl. Oyun performansına bakabildiniz mi. PubG ye falan.
Alıntıları GösterGerçekten internet wifi performansı beni mutlu etti. oyun olarak çok aram yok fırsat olmadığından ama pubg deneyip almak isteyen arkadaşlara fikir versin diye paylaşabilirim. haftasonu deneyeyim .
-
quote:
Orijinalden alıntı: srknzr
tivo kullanıyorum usb3 yada3,1 çoklayıcılar stabil çalışmıyyor çünkü usb 3,1 typclerde yön farketmiyor ama tivodaki typc usb2 destekliyor bundan dolayı oldugunu düşünüyorum
en stabil sonucu bu ürünler ile aldım. (3adet typc girişli usb3 çoklayıcı denedim)https://urun.n11.com/cevirici-ve-donusturucu/mini-usb-type-c-otg-kablo-usb-c-otg-cevirici-donusturucu-P196647500
mavi olduğuna aldan ma usb2https://urun.n11.com/usb-aksesuarlari/4-port-usb-20-coklayici-hub-anahtarli-isikli-on-off-dugmeli-P142229107
ethernet girişi gerkli ise usb 2 olarak ethernetli bak benceÜstat linklerdeki ürünler kaldırılmış sanırım. İsimleri neydi acaba marka model olarak yazabilirmisiniz?
Teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
dostum bunları kullanabilirsin diye düşünüyorum. içinde kullanmadığım ürünlerde var. onlar için bişey diyemem ama benim kullandıklarımda sorun çıkmadı. unutma tivonun typ c girişi usb2 destekli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tamam çok teşekkür ederim
TiVo nun USB C si 3.0 , 3.1 i destekleseymiş çok iyi olacakmış.
-
,,,,,,,,.........
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpcore -- 26 Ekim 2020; 0:23:34 >
aynen öyle çok saçma olmuş typ c usb 2. vede yön sorunuda çıkıyor. bari usb 2 yapıyon micro usb yapsaymış. 1saattir ugraşıyorum coreelec üstünden usb görmek için usb 3.1 flsh takıyorum olmuyor, 2 takıyorum olmuyor. önceden görmüşdü halbuki. yani stabil değil, ne yapcağı belli olmuyor. belki güncelleme ile düzelebilir diye okumuşdum yabancı sitelerde ve en stabil olan otg y kablo olduğu söylemişdi. ama stream cihazı olarak söyliyecek bi şeyim yok.
evet ugreen ürünleri kaliteli ooluyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X