Şimdi Ara

TiVo stream 4K (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.186
Cevap
38
Favori
74.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sasuta

Sonuçta sesi başka bir cihaza işlemeden göndereceksin cihaz çözecek niye kısıtlarsın ki anlam veremiyorum.

bizcede sizce hocam.

• Usb çoklayıcı aldım. Yanlışlıkla 3.0 olanından almışım. Tabi ki çalışmadı. Tivo sitesine baktım açıkca yazmışlar zaten.

Note: The USB-C port is not used to provide power to your TiVo Stream 4K. Make sure your TiVo Stream 4K is plugged into a wall power outlet using the supplied USB adapter.

Essentials

The USB-C port on your TiVo Stream 4K supports the USB 2.0 standard. The list below contains some peripherals and components that can expand the capabilities of your TiVo Stream 4K.

Storage drives, such as USB-C flash drives
    Game controllers and other peripherals
    Wired keyboards and mouse
    Ethernet adapters to connect to a wired Ethernet network

If you have a device with a USB-A connector, such as a keyboard and mouse, and want to connect these to your TiVo Stream 4K, you can use a USB-A to USB-C adapter.

Note: Additional settings may be required for the devices to work properly on your TiVo Stream 4K. In these instances, please refer to the manufacturer of the device for additional settings or configuration

Sadece 2.0 desteği var. Bilginiz olsun.

Birde güç düğmesine bastığımda tv kapanıyor ama tivo kapanmıyor. açıkmı kalıyor bu sürekli? Nasık kapatıyoruz bunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpcore -- 29 Ekim 2020; 11:24:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sarpcore kullanıcısına yanıt

HDMI CEC ayarları ile ilgili sanırım ama bende tam çözemedim. Bende de aynı durum var kapattığımda avr kapanıyor tivo açık kalıyor, cec ayarını kapatsam dahi durum değişmiyor halbuki değişmesi lazım.

Arkadaşlar ilk kurulumda cec kapalı kurulursa değişir diye yazdılar yada ben öyle anladım ama kurduğum bir çok yazılım ve ayarlar var öyle tekrar baştan kurup angaryayla uğraşmak istemedim için eğer uzun süre kullanmayacaksam adaptörden fişini çekiyorum.

• sasuta kullanıcısına yanıt

Benimde aklıma cec geldi ve bende kapadım ama yine olmadı. Fişine çektim öyle kapadım. Vardır elbet bir yolu.

• Bu arada 2.0 dedik ama aşağıdaki videolarda 3.0 bağlıyorlar ve çalışıyor. Nasıl oluyor bu anlamadım.

TECH IN THE BATHROOMyoutube
    Tivo Stream 4k how to add 400 gigs of storage and a usb remote
    https://www.youtube.com/watch?v=aIbCfdy7Grk&feature=youtu.be

TROYPOINT Vidsyoutube
    How to Expand Storage on TiVo Stream 4K - Install Unlimited Applications & Games
    https://www.youtube.com/watch?v=xSNwF1O-hXc&feature=youtu.be

..........

Not :Ugreen dönüştürücü ve çoklayıcılar çalışıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpcore -- 29 Ekim 2020; 17:19:32 >

• vpn. sorunsuz kullanıyordum son zamanlarda vpn aktif olunca ethernet kesiliyor bu sorun neden kaynaklanıyor

• TiVo stream 4K

tivo ile kablolu internet sorunsuz güç usb ile sağlanıyor

• TiVo stream 4K

type c. aparat ile bağlantı sorunsuz usb ile mause usb bellek bağlantı kuruluyor fakat internet erişimi sağlanmıyor. şimdilik üstteki cihazı güç kısmına bağladım bu cihazıda type c kısmına bağladım

• omerburhan kullanıcısına yanıt

Nasıl oluyor bu anlamıyorum. Sitesinde 2.0 destekler sadece yazıyor ama 3.0 çalışıyor. Bende alfım 3.0 çoklayıcı ama çalışmadı. Enteresan işler.

• sarpcore kullanıcısına yanıt

Çoklayıcının Ugreen gibi kaliteli bir ürün olması gerekiyor.

Tp-link ler de kaliteli.

Y2 uzantılı çipseti USB 3.0 ı destekliyor.

Y2 uzantılı A95X Plus larda 3.0 portu var.

USB ler kullanılmayınca da ethernet çalışmıyor mu TiVo stream 4K .

• usb takılı olmayıncada ethernet çalışmıyor

Ethernet neden çalışmıyor acaba TiVo stream 4K . Bu ürün kaliteli.

Ugreen ile USB 3.0 alınabiliyor mu.

• usb 3.0. bellek çalışıyor

• vpn wifi ile internet bağlantısında sorun yok lakin kablolu vpn ile internete ileşimde. bağlantı kesiliyor

• VPN yi kapatınca yine ethernet çalışmıyor mu TiVo stream 4K .

• vpn kapatıp cihazı restart ediyorum ethernet çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerburhan -- 2 Kasım 2020; 19:24:33 >
  • VPN engelliyor demek ki.

• TiVo stream 4K

sorun usb çoklayıcıdan kaynaklanıyor herhalde üstteki usb 2.0 cihazı sipariş ettim indirimle 61 tl ödedim. birde bunu deneyelıim hayırlısı

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.