Şimdi Ara

TiVo stream 4K (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
38
Favori
74.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omerburhan

sorun usb çoklayıcıdan kaynaklanıyor herhalde üstteki usb 2.0 cihazı sipariş ettim indirimle 61 tl ödedim. birde bunu deneyelıim hayırlısı

ben farklı markalar kullandım çalışmadı hiçbiri.kime sorsam ugreen çalıştırdı diyor.fırsat bulup gidip deniyicem ama gidemedim bir türlü.

• Limanyakan hocam merhaba, tivonun kumandasından ses kısma veya arttırma özelliği yokmu? Netflix veya ıptv uygulaması seyrederken sesini kısmak istiyorum kısılmıyor aynı zamanda da artmıyor. Bu normal mi yoksa ben mi yanlış bişey yapıyorum?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jeyru J kullanıcısına yanıt

Sadece NETFLIX ve IP Tv uygulamasında mı bu sıkıntı yaşanıyor.

Diğer programlarda sorun yok mu TiVo stream 4K .

Bütün programlarda bu sorun yaşanıyorsa kumandanın ses tuşları arızalı olabilir.

Sorun kumandada ise satıcıya bildirmek gerekir.

HDMI CEC ayarlarını aktif hale getirip deneyin.

üstad bende tivo soundbara bağlı ses kısma açmada bi problem yok hdmi cec kapalı olarak kullanıyorum. soundbarın sesini kontrol ediyor tivonun kumandası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Hdmı aktif ettim pasif ettim hiç çözüm yok. Kumandaya reset attım tekrar yaptım yine olamdı. Hiç bir uygulamada ses açma kapama yapmıyor. Harici Bluetooth ile kumanda ile denedim o Kuman da da çalışmıyor. Yani çözemedim .

• srknzr S kullanıcısına yanıt
    Sende her türlü çalışıyor sanırım. Yukarda da yazdım hiç bir şekilde çalışmıyor

aldığın beri çaloşmıyormu sonradan mı oldu. telefonun kamerası ile kumandanun gözüne bi bakarmısın ses tuşlarına bakıp sinyal görünüyormu, tuşlarmı basmıyor acaba? diğer tuşları kullanabiliyorsun sanırım. bide tv yemi bağlı soundbar, avr, monitor vb başkabi şeye bağlayıp denedinizmi?

İlk günden beri böyle. Geleli zaten 15 gün oldu. Ses tuşuna bastığımda kumandada turuncu ışık yanıyor. Bi Samsung televizyonda Bir de LG televizyonda denedim aynı sonuç. Cihazda bir sıkıntı var gibi sanki. Başka kumandalarla denedim onlarda da çalışmadı 3 kumanda da denedim olmadı. Bir de bilgisayar monitöründe deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak

Ya şöyle çözdüm gibi ama mantık doğrumu bilmedim. Çözümü şöyle söyleyeyim.tivo Samsung TV ye bağlı. şimdi kumandayı samsung ile eşledim. Ses açma kapama tuşuna bastığım da televizyonun kendi sesini açıp kapatmaya başladı. Doğrusu böylemi? Neden sordum bende ugoos am6 plus var onun sesini kıstığım zaman ugoos'un kendi sesini kısıyordu TV kumandasına döndüm de ise TV sesini kısıyordu. Yani iki türlü ses kısabiliyorsun . Tivoda ise sadece TV ye hakimsin ve onun sesni kısıyorsun. Tivoyu ilk defa kullandığım için şu an çözmüş oluyor muyum ? Tivonun ses mantığı böyle mi çalışıyor?

büyük ihtimal çalışma mantığı öyle. benimde dediğim gibi soundbarın sesini kısıyor ama ben eşleşme falan yapmadım, tvnin kumandasıda soudbarın sesini kısıyor. bide şöyle bişey vardı mibox ve hk1 box var çocuk odasında lg tv ye bağlı.mi boxdan prime videodan bi film açmıştım miboxın kumandasıyla sese müdahale edemedim tvnin kumandasından ayarladım. ama hk1 box dan video falan açınca kumandası ile hk1 in sesini ayarlabiliyorsun. belkide dediğin gibi tivonun mantığı böyledir.

Tamam o zaman tivo sende de öyle ise mantığı böyle demektir. Tivo kumndası TV nin ayarlarına hükmediyor demek oluyor kendi içinde herhangi bir ses kısma veya açma olayı yok. TV nin sesini aç kapa yapıyor. Ugoos am6 plus da ise port edilmiş android olduğu için telefon sesini nasıl aç kapa yaptığında ses çubuğu çıkıyorsa ugoss da da aynısı oluyor ve aynı zamanda TV nin de sesini aç kapa yapabiliyorsun. Beni kafam ondan karıştı. Sende ikinci bir ses kısma ve açmaya hükmetmiyorsan eğer bende ki ile aynı demektir ve sorun çözüldü demektir:)

evet aynen. ikinci bi ses kısma açma yok. benimde hk1 portedilmiş android yanlış bilmiyorsam onda var tivoda yok.

Evet hk1 port edilmiş android. Çin'den gelen hepsi port edilmiş android zaten.

• Bu arada hepsi bir arada süper bir type c çoklayıcı buldum. Hem malzeme kalitesi hemde çalışma durumu çok iyi. Arada kablo olmadan direk type c ile bağlanıp hem sdd kart hem bir usb2 birde usb3 çoklayıcı girşi mevcut. Birde eternet girişili olsa muazzam bir çoklayıcı. Ama wifi den bağlandığım için ona da gerek yok. İsteyenlere kesinlikle tavsiye ederim TiVo stream 4K TiVo stream 4K

Bu ürünün linki var mı?

Hala alamadım bir şey:)

Bu arada kumanda olayıda tv veya soundbar neyse artık onun sesini ve açma kapamasını yapıuorsun. Cihazda ses olayı yok.

• sarpcore kullanıcısına yanıt
    Aynen cihazda ses olayı yokmuş geç öğrendim. Boşu boşuna amazonda iade talebi açtım:)

Ürün bence hem kalite hem ergonomik hemde çalışması anlamında efsane. En azından benim istediğim tarz arada kablo yok ve yer kaplamıyor.arada kablo olmadığı için Tivonun bir parçası gibi tivoya yapışık şekilde tek parça duruyor.

Link:

https://tr.aliexpress.com/item/1005001308966870.html?srcSns=sns_WhatsApp&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&tt=MG&aff_platform=default&sk=_m0j2ZFF&mergeHashcode=52202310566&description=TRY+40.58++33%25OFF+%7C+USAMS+tip-c+kablo+Mini+Hub+USB+3.0+2.0+Hub+%C3%A7oklu+USB+Splitter+adapt%C3%B6r%C3%BC+i%C3%A7in+iPad+Pro%2Fdiz%C3%BCst%C3%BC+bilgisayar%2FTelefon%2FPC+USB+Hub+geni%C5%9Fletici+y%C3%BCksek+h%C4%B1zl%C4%B1&aff_trace_key=1acb0f126bb24cbd89e5a67ed818aecd-1605016800482-00956-_m0j2ZFF&businessType=ProductDetail&title=TRY+40.58++33%25OFF+%7C+USAMS+tip-c+kablo+Mini+Hub+USB+3.0+2.0+Hub+%C3%A7oklu+USB+Splitter+adapt%C3%B6r%C3%BC+i%C3%A7in+iPad+Pro%2Fdiz%C3%BCst%C3%BC+bilgisayar%2FTelefon%2FPC+USB+Hub+geni%C5%9Fletici+y%C3%BCksek+h%C4%B1zl%C4%B1&platform=AE&terminal_id=80caa5d59b114cc7bffc40ec2dcf708f&templateKey=white_backgroup_101" data-href="http://TRY 40.58 33%OFF | USAMS tip-c kablo Mini Hub USB 3.0 2.0 Hub çoklu USB Splitter adaptörü için iPad Pro/dizüstü bilgisayar/Telefon/PC USB Hub genişletici yüksek hızlıhttps://tr.aliexpress.com/item/1005001308966870.html?srcSns=sns_WhatsApp&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&tt=MG&aff_platform=default&sk=_m0j2ZFF&mergeHashcode=52202310566&description=TRY+40.58++33%25OFF+%7C+USAMS+tip-c+kablo+Mini+Hub+USB+3.0+2.0+Hub+%C3%A7oklu+USB+Splitter+adapt%C3%B6r%C3%BC+i%C3%A7in+iPad+Pro%2Fdiz%C3%BCst%C3%BC+bilgisayar%2FTelefon%2FPC+USB+Hub+geni%C5%9Fletici+y%C3%BCksek+h%C4%B1zl%C4%B1&aff_trace_key=1acb0f126bb24cbd89e5a67ed818aecd-1605016800482-00956-_m0j2ZFF&businessType=ProductDetail&title=TRY+40.58++33%25OFF+%7C+USAMS+tip-c+kablo+Mini+Hub+USB+3.0+2.0+Hub+%C3%A7oklu+USB+Splitter+adapt%C3%B6r%C3%BC+i%C3%A7in+iPad+Pro%2Fdiz%C3%BCst%C3%BC+bilgisayar%2FTelefon%2FPC+USB+Hub+geni%C5%9Fletici+y%C3%BCksek+h%C4%B1zl%C4%B1&platform=AE&terminal_id=80caa5d59b114cc7bffc40ec2dcf708f&templateKey=white_backgroup_101">http://TRY 40.58 33%OFF | USAMS tip-c kablo Mini Hub USB 3.0 2.0 Hub çoklu USB Splitter adaptörü için iPad Pro/dizüstü bilgisayar/Telefon/PC USB Hub genişletici yüksek hızlıhttps://tr.aliexpress.com/item/1005001308966870.html?srcSns=sns_WhatsApp&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&tt=MG&aff_platform=default&sk=_m0j2ZFF&mergeHashcode=52202310566&description=TRY+40.58++33%25OFF+%7C+USAMS+tip-c+kablo+Mini+Hub+USB+3.0+2.0+Hub+%C3%A7oklu+USB+Splitter+adapt%C3%B6r%C3%BC+i%C3%A7in+iPad+Pro%2Fdiz%C3%BCst%C3%BC+bilgisayar%2FTelefon%2FPC+USB+Hub+geni%C5%9Fletici+y%C3%BCksek+h%C4%B1zl%C4%B1&aff_trace_key=1acb0f126bb24cbd89e5a67ed818aecd-1605016800482-00956-_m0j2ZFF&businessType=ProductDetail&title=TRY+40.58++33%25OFF+%7C+USAMS+tip-c+kablo+Mini+Hub+USB+3.0+2.0+Hub+%C3%A7oklu+USB+Splitter+adapt%C3%B6r%C3%BC+i%C3%A7in+iPad+Pro%2Fdiz%C3%BCst%C3%BC+bilgisayar%2FTelefon%2FPC+USB+Hub+geni%C5%9Fletici+y%C3%BCksek+h%C4%B1zl%C4%B1&platform=AE&terminal_id=80caa5d59b114cc7bffc40ec2dcf708f&templateKey=white_backgroup_101

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeyru -- 10 Kasım 2020; 17:0:0 >

• Alttaki link çalışıyor

Harici 1tb hdd görürmü? Deneme yaptınız mı?

Tr de yok mu satan? Çin den ne zaman bşr şey alsam hep sorun oldu. On üründen 4. gelmedi

1 tb HDD denemedim. 2. Resimde ortadaki giriş micro SD girişi oraya 32 GB micro kart taktım gördü sorun olmadı. Sanırım sen USB girişinden 1 tb HDD deneyeceksin. Ordan da denerim yazarım. Çin'den yani aliexpress de ben hiç sorun yaşamadım kaçıncı ürün alışım en fazla geç geldi oda pandeminin başında idi. Bu attığım linkteki satıcının gönderimi ise süper 10 günde ürün sorunsuz bana geldi. Ayrıca Türkiye' de bu tarz şeylerin çeşitleri çok sınırlı. Belli başlı ürünler var. Çeşitlilik istiyorsan mecbur Çin'den veya başka ülkeden alıyorsun ki bu ürün Türkiye'de yok.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.