TiVo stream 4K (14. sayfa)
-
-
Tamam. Sana zahmet usb den hdd fişm oynatıyormu denermisin? Sorun olmassa alayım bende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok iyi. Veriyorum siparişi çok sağol
Filim denemedim, HDD foto ve müzik vardı onları açtı ve çaldı. Filimde denerim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Filimde oynatıyor
Tamam veriyorum siparişi teşekkür ederim
Rica ederim. Paylaşım İşe yaradıysa mutlu oldum.
micro sd ,usb , usb 3.0 olanından verdim.72 tl tuttu.
tekrardan teşekkürler..
-
Bende onu sipariş verdim aynı para tutmuştu.bizim modelin dışında 3 tane USB girişli olan var. Bir diğer modelinde ise 2 usb bir hdmı. Bence bizim için uygunu hem USB girişli ki 2 tane bence yeter bide micro SD giriş olan
evet bana da bu mantıklı geldi
-
-
merhaba arkadaşlar.Cihaza bi güncelleme geldi içeriğini göremedim.Ne tür iyileştirme yapılmış biliyor musunuz?
-
Cihazdan memnunsanız hiç güncelleme yapmayın.
Bazen güncellemeden sonra sorun yaşanabiliyor.
-
merhaba,
projeksiyonum ile mi box s kullanıyorum fakat bir de usb stick almak isterken tivo'yla karşılaştım. iki sorum olacak:
- ülkemizde herhangi bir yerde satışı var mı?
- amazon abd dışında daha uygun bir yer var mı kupon vs girip de edinebileceğimiz?
teşekkürler.
-
amazon dışında biyerde karşılaşmadım
Güncellemeyi yaptım hocam göze çarpan bi sıkıntı yok şimdilik. Daha çok içeri nedir acaba diye merak etmiştim.
-
Cihazlara bu şekilde güncelleme gelince bazen sorun yaşanabiliyor.
Bu şekilde bir kişinin yükleyip bilgilendirme yapması iyi oluyor.
Sıkıntı yoksa güncellemeyi yüklemek gerekir.
-
bende gördüm güncellemeyi ama araştırmadan yüklemedim öncekilerde baya bi sorun olmuş bu güncellemede siyah ekran vs olabiliyormuş bi süre takip ettikden sonra güncellemeyi düşünüyorum
https://www.reddit.com/r/Tivo/comments/joowwx/black_screen_firmware_update_november_update/
Ben bikaç gündür kullanıyorum güncellemeden sonra. Şu ana kadar sıkıntı yaşamadım.Siyah ekran veya başla bi bug yaşamadım. Şimdilik iyi gidiyor.
-
Elimde sıfır koruma bandı açılmamış Tivo stream 4k var. İlgilenenler özelden ulaşabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X