Şimdi Ara

TiVo stream 4K (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.186
Cevap
38
Favori
74.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende bu cihazdan almak istiyorum satan varsa PM veya. Konudan ulaşabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazın eksi yönleri nelerdir. Kullananlar tecrübelerini paylaşabilirmi. Amazondan almayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hivay -- 3 Aralık 2020; 20:12:47 >
  • Brn daha bugün aldım yani geldi;

Netflix ve amazon prime da atmos var. Ayrıca netfflix samsung tv üzerinde olan netflixe göre bariz daha iyi

• Arkadaşlar merhaba şu an tanix tx6s cihazını kullanıyorum. 480 p netflix çalıştırıo ancak internetten choromedan birfilm ya da kaçak maç yayını açtığımda ki bunları açmakda çalıştırmakta çok zorlanıyor. Hatta bazı zamanlar bannerladan dolayı siteyi açamaz oluyor. Bu cihazı amazon.comdan 20 dolara mal edeceğim. Şimdi sorum şu, bu ürünü aldığımda hdfilm izle dizibox gibi yada selcuksportshd gibi kaçak maç yayını yapılan siteleri açar mı? Bu tür sitelerdeki videoları kasmadan donmadan izleyebilir miyüm? Beni aydınlatacak ya da elinde bu ürün olup deneyip bana söyleyebilir misiniz? Tanix gerçekten kanser ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NovaTHOR

Arkadaşlar merhaba şu an tanix tx6s cihazını kullanıyorum. 480 p netflix çalıştırıo ancak internetten choromedan birfilm ya da kaçak maç yayını açtığımda ki bunları açmakda çalıştırmakta çok zorlanıyor. Hatta bazı zamanlar bannerladan dolayı siteyi açamaz oluyor. Bu cihazı amazon.comdan 20 dolara mal edeceğim. Şimdi sorum şu, bu ürünü aldığımda hdfilm izle dizibox gibi yada selcuksportshd gibi kaçak maç yayını yapılan siteleri açar mı? Bu tür sitelerdeki videoları kasmadan donmadan izleyebilir miyüm? Beni aydınlatacak ya da elinde bu ürün olup deneyip bana söyleyebilir misiniz? Tanix gerçekten kanser ediyor.

Hocam bende bu cihazı takip ediyorum. Şu anda her şey dahil amazonda 65 dolar gözüküyor. Sıkıntı olmazsa 20 dolara nasıl getirteceksiniz?

• Hediye çekim var 42 dolares....
  • quote:

Orijinalden alıntı: NovaTHOR

Hediye çekim var 42 dolares....

Teşekkürler.Hayırlı olsun şimdiden

• muratkeys M kullanıcısına yanıt
    Hocam alamadım daha tarayıcı performansı iyi olduğunu öğrenirsem alacağım.. Bekliyorum bir arkadaş cvp verse diye
  • NovaTHOR kullanıcısına yanıt

Tarayıcı ile neden uğraşıyorsunuz, adı geçen apk ları kurup izleyebilirsiniz maçları.

• 01Mrt kullanıcısına yanıt
    Google playde ki apklerimi kurayım? Birde şu an ki tanix le herhangi bir sitede dolaşmakta zor tarayıcı performansı tatminkat olmadını da istiyorum.. Youtube da baktım ama kimse tarayıcı performansını değerlendirmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NovaTHOR -- 8 Aralık 2020; 17:36:15 >

Playde illegal hiç bir uygulamayı bulamazsın, internetten özellikle telegramdan arayıp bulman gerekecek.

Tanixi unut artık Tivo yu al keyfine bak hele ki 20 dolara mal edeceksin hiç düşünme derim.

Bu arada kuponu nasıl aldınız?

• Aldım hocam teşekkür exerim.. Ürün iadesinden dolyı aldım.
  • Amazonda şu an indirim var 39 dolara düştü fiyatı

• Dünden beri öyle. Toplam 65 dolara geliyor.
  • Ben sipariş verdim ama Amazon kartımdan para çekmedi nasıl oluyor. Amazondan Ilkkez alışveriş yapıyorum
  • Hemen çekmez biraz bekleyin gün içinde çekecektir. Siz kredi kartınızda boşluk bulundurun onlar eninde sonunda çekerler. Sizde mail filan gelir zaten bir problem olup karttan para çekemezlerse size haber ediceklerdir msj ile..
    Teşekkürler bilgilendirdiginiz için. Hesabımdan para çekilmiş.
    Umarım pişman olmam ürünü aldığıma. Ben sadece dizi,film, belgesel gibi şeyler izlemek için aldım. Oyunlarla aram yok zaten. Internette ürün incelemelerine baktım olumsuz bir durum görmedim. Internet tarayıcılarında rahatlıkla donma kasma olmadan film ve bezeri videolar olmadan izlersem benim için 10 numara olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hivay -- 9 Aralık 2020; 21:25:53 >
  • 65 geliyor sahibinden 750 ilan açan var kaç güne gelir sizce
  • 2 gün oldu alalı bnm üründe tık yok.. 11 ocak gözüküyor teslim tarihi.
  • Benimde teslim 22 Aralık 11 Ocak yazıyor. Yola çıkmış
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.