536 tl civarında çıktı bende. ortalam bu fiyatlar değil mi? amazon.com siperiş vereceğim mi box s satacağım |
Bildirim
536 tl civarında çıktı bende. ortalam bu fiyatlar değil mi? amazon.com siperiş vereceğim mi box s satacağım |
63,99 Dolar, ödeme ekranında dolar seçin, kur bankanıza göre değişir. En iyi ihtimal 505 TL olur ama hafta sonuna girildi ve kurlar yüksek olur bankalarda. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dert Sahibi -- 18 Aralık 2020; 3:33:50 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dert Sahibi -- 18 Aralık 2020; 12:4:29 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
Geçen hafta bende mi box s4k vardı cihazdan Netflix ve YouTube Amazon prime 4k görüntü kalitesi anlamıyordum bende İnternet hizimi kontrol edeyim dedim hız 0.65 ve 1.60 arasında geziniyordu yasal aboneligim 16 mıps ama hiç görmedik çok şükür internet sağlayacak ile irtibata geçtim hatlarda sorun olduğunu düzeltmeye yönelik çalışma yaptıklarını söyledi Bende bir alt yapı testi yaptırmak istiyorum dedim ve hattimin 75 mıps kadar desteklediğini öğrendim ve VDSL 2 hattına geçiş yaparak görüntü kalitesi sorununu çözmüş oldum sizde bir alt yapı kontrolü yaptırın derim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dert Sahibi -- 20 Aralık 2020; 1:29:31 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dert Sahibi -- 20 Aralık 2020; 3:9:9 > |