Şimdi Ara

TiVo stream 4K (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.186
Cevap
38
Favori
74.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 536 tl civarında çıktı bende. ortalam bu fiyatlar değil mi? amazon.com

siperiş vereceğim mi box s satacağım

• djangobjk kullanıcısına yanıt

63,99 Dolar, ödeme ekranında dolar seçin, kur bankanıza göre değişir.

En iyi ihtimal 505 TL olur ama hafta sonuna girildi ve kurlar yüksek olur bankalarda.

• O tutar üzerinden onayladı hayırlısı bakalım
  • Hayırlı Forumlar ;

Xiaomi mi tv stick cihazım internet hızımın 100 mbps olmasına rağmen kodi iptv youtube gibi platformlarda takılma yapıyor. 2.4ghz/5ghz denememe rağmen stabil bir hız elde edemiyorum ve iade etmeyi düşünüyorum. ( modem ile aralarındaki mesafe 60cm ) (youtubeda internet akış hızına bakınca ara ara hız 5 mbpslere kadar düştüğü görülüyor)

▪︎Bu cihazı alırsam bu mağduriyetim son bulur mu ?
    ▪︎Amazon.comda 65 dolara satılıyor, türk lirası karşılığı ne kadar ?
    ▪︎65 dolar harici bir ücret ile karşılaşılır mıyım ?
    ▪︎İade etmeyi düşürsem süreç nasıl ilerliyor ?
    ▪︎1080p(full hd) destekli vestel(40fd5050) televizyona almayı düşünüyorum, bu ürün bu tv için fazla geleceğini düşünüyorsanız farklı tavsiyelerinizi bekliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dert Sahibi -- 18 Aralık 2020; 3:33:50 >
  • Dert Sahibi kullanıcısına yanıt
    dostum seninde nedir bu boxlardan çektiğin, bi yüzün gülmedi, yakında alışkanlık yapacak sağlam ürünü iade etekisticeksin debence nickde bi sıkıntı var gibi
    tv nin özellliklerini bilmiyorum ama bu ürün dolby vision ve dolby atmos destekli tv alırken bu özellikleri destelerse daha ii olur. ilerde atmos destekli bi ses sistemi alısan; alsa evde sinema
    internet bağlantı problemin içinde, modemin önemi çok büyük bende birde tivondan başka mibox 4ks var 5ghz den bağlı, hiç sıkıntı yaşamadım. konun başlarında sanırım paylaşmıstım kullandığım modemi, (tenda v1200 modem) hızım 50 mbps modem evin ortasında ve cihazlar farklı odalarda ve gayet stabil bağlanıyorlar. tivoyu 4 aydır kullanlyorum hiç bir sıkıntı yaşatmadı netflix ve amazon 4k ve atmos seyrediyorum. bağlantı hızına bakmadım ama netflixde sürekli 4k ve videolarda bi kesilme takılma yada sararken bekleme olmuyor 4gb ramli bence limanyakan üstadın dediği gibi mibox s üstünde bi cihaz hem performans hemde desteklediği formatlar olarak, yanlız senin şansın ve nick nin etkisi ne olur onu bilmem birde bu ürünü iade etmen biraz sıkıntılı olabilir, sonuda yurtdışı ürün
    65 dolar harici bi ücret cıkmaz o kargo, gümrük dahil ücret kapına kadar geliyo

• srknzr S kullanıcısına yanıt
    Mecool km9 = şimşek çakması sonucu cihaz yandı servise gitti ve para iadesi aldım.
    X96 max plus = hdmi kablosu arızalı/ekranın alt kısmında çizgiler beliriyordu ve iade ettim.
    Xiaomi mi box s = vestel tv ekranında gosting yoğunluğu fazla olduğu için salondaki lg tv'ye takmak zorunda kaldım.
    Xiaomi mi tv stick = hem kablonet modeminde hem odamdaki powerline'da 2.4/5ghz kanallarda stabil hız alamıyorum.

Hocam ben bahtsızım ya 😅 mi box s den aslında o kadar çok memnunum ki maalesef televizyonum alt segment. İşin ilginç yanı mi tv stickte vestel ekranda gosting daha az gözüküyor anlamadım ben bu işi. 🤔

Ekleme ; mi box s'in 5ghz bağlantısından memnundum ayrıca, sırf sıkıntı çekmeyeyim diye ugreen hub almıştım gerek kalmamıştı powerline ile araları iyiydi kopma/düşme/takılma yaşamıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dert Sahibi -- 18 Aralık 2020; 12:4:29 >
  • valla senin iş zor. inşallah tivo yu sıkıntısız kullanırsın ben memnunum doprusu
    Adaptör kablo uzunluğu kaç cm hocam ? Tv duvara bağlı prizleri sehpa altında ve kablolar kanaldan geçiyor. Usbden güç alamam dolu ve 0.5 amper destekliyor usb portu tvnin.
    1mt kesin uzun 1.5 yada daha uzun olabilir tam emin değilim. ama kaliteli uzun kablo alabilirsin telefon şarz kablosu gibi bi taraf usb. diğer taraf micro usb
    1-1.5 arası ise işimi görebilir. Teşekkür ederim hocam ilgilendiğiniz için :)
  • rica ederim.
    Saat 12 de uyandım ve o saatten beri internet hızım 1-2 mbpslerde. Modemin ne kablolusundan nede kablosuzundan yüksek hız alamıyorum belli ki kablonet internet sıkıntıda akşam malum yayın var ve ben kara kara düşünüyorum. Nickim gibi hayatım var 😂😂
  • sen modemide değiştirmeyi bi düşün, ama sen alma başkası alsın sana versin
    😂😂😂 2 senedir tık demedi, sanırım alt yapı çalışmaları varmış. Umarım sorun internettedir. 😅
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dert Sahibi

😂😂😂 2 senedir tık demedi, sanırım alt yapı çalışmaları varmış. Umarım sorun internettedir. 😅

Geçen hafta bende mi box s4k vardı cihazdan Netflix ve YouTube Amazon prime 4k görüntü kalitesi anlamıyordum bende İnternet hizimi kontrol edeyim dedim hız 0.65 ve 1.60 arasında geziniyordu yasal aboneligim 16 mıps ama hiç görmedik çok şükür internet sağlayacak ile irtibata geçtim hatlarda sorun olduğunu düzeltmeye yönelik çalışma yaptıklarını söyledi

Bende bir alt yapı testi yaptırmak istiyorum dedim ve hattimin 75 mıps kadar desteklediğini öğrendim ve VDSL 2 hattına geçiş yaparak görüntü kalitesi sorununu çözmüş oldum sizde bir alt yapı kontrolü yaptırın derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tema59 T kullanıcısına yanıt
    Bazı şeyleri denedikten sonra en son çözüm kabloneti aramak olacak...
  • Bu tivo stream 4K'nın 1080p Full HD olan versiyonu var mı ?
  • Tivo'ya gücü verecek olan usb kablonun uzunluğu kaç cm, tv ile priz mesafesi biraz var, bu konu çok önemli benim için 🤔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dert Sahibi -- 20 Aralık 2020; 1:29:31 >
    Yetişmezse prizden tv ye uzatma priz çekersin.
  • sasuta kullanıcısına yanıt
    Mi tv stick kablosu yetişmişti ama onun hdmi uzatma kablosu vardı 30 cm. Kendi usb kablosu da 100 cm vardı tam denk düşmüştü tabi stickin kendi 10 cm uzunluğu da var. (140cm)

Bu tivoda kablosu dahil 20 cm vardır o sebeple 120 cm gibi bir rakam çıkarsa iyi olur. 😅 yetişmezse ya hdmi uzatma kablosu alacağım yada 1.5 metrelik usb kablosu alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dert Sahibi -- 20 Aralık 2020; 3:9:9 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.