Şimdi Ara

TiVo stream 4K (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
38
Favori
74.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ksk_355

Ben bikaç gündür kullanıyorum güncellemeden sonra. Şu ana kadar sıkıntı yaşamadım.Siyah ekran veya başla bi bug yaşamadım. Şimdilik iyi gidiyor.

güncelleme sürüm nedir acaba?bana bir şey gelemdi yoksa arkaplandamı yapıyor güncellemeyi?

• sarpcore kullanıcısına yanıt

Ayarlardan kontrol edebilirsiniz.

• Bildiğiniz gibi DOLBY VISION, MiBox S te yok.

Bu cihazın + sı.

DOLBY VISION performansını deneyen oldu mu aranızda.

• Mesajım arkada kalmış. Elimde sıfır koruma bandı açılmamış tivo var. İlgilenen özelden ulaşabilir.

• Operayi indirdim fakat uygulamalarim veya ana ekranda gozukmuyor sadece ayarlardaki uygulamalarinda gozukuyor ana ekrana nasil ekliyecegim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt

netflix yayınları için; görüntü oldukça kaliteli, normal 4k ile arasında çok fark var yani kağıt üstünde bi vision desteği değil, renklerde karışma veya bi tuhaflık yok görüntüde oynatma ile ilgili bi takılma donma vs. yok. yani kısaca tvde vision destekliyse özellikle vision yayınları seçtirecek kadar etkili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasuta

Mesajım arkada kalmış. Elimde sıfır koruma bandı açılmamış tivo var. İlgilenen özelden ulaşabilir.

Nebula manager i yükleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: srknzr

netflix yayınları için; görüntü oldukça kaliteli, normal 4k ile arasında çok fark var yani kağıt üstünde bi vision desteği değil, renklerde karışma veya bi tuhaflık yok görüntüde oynatma ile ilgili bi takılma donma vs. yok. yani kısaca tvde vision destekliyse özellikle vision yayınları seçtirecek kadar etkili

Otoriteler, tv 8K olacağına HDR formatlarını desteklemesi daha iyi diyorlar.

HDR fotoğrafları sevmiyorum. Hareketli içeriklerde güzel oluyor.

Hocam iyi günler.Malum cihazın hafızası düşük.16Gb flash bellek takım bunu depolama alanı yapabiliyor muyuz?yani uygulamaları falan buna kurabiliyor muyuz?

• ksk_355 K kullanıcısına yanıt

USB çoklayıcı ile 3 TB ye kadar HDD takılabiliyor. Bu çoklayıcıya 16 GB lik flash bellek te takılabilir.

Ayrıca alternatif olarak SAMBA, PLEX, INFUSE gibi uygulamalarla wıfı üzerinden de yüklenebiliyor.

harici disk takıyorum hocam da acaba dahili hafıza gibi gösterebilir miyiz anlamında sordum.malum dahili hafızası düşük. programlar yükleyince yer kalmadı. pubg yükleyip deneyeyim dedim yer yok diye indirmedi o anlamda sordum.

• ksk_355 K kullanıcısına yanıt

NETFLIX gibi dijital platformlar dahili hafızanın düşük olmasını özellikle istiyorlar.

HDD dahili hafıza gibi gösterilemiyor.

Anladım hocam teşekkürler.

• TiVo stream 4K

ayarları bu şekilde yaparsanız harici belleği cihaz belleği olarak kullanabilirsiniz . Netflix,Youtube,Prime video. uygulamaları taşınamıyor

Cihaz geçen hafta geldi. Buraya yazmayı unuttum. Denedim 2.0 3.0 falan fark etmiyor hepsinde düzgün bir şekilde çalışıyor. Film oynatıyor takılma falan yok. Fiyatıda uygun. Tivo ya yapışıyor sanki bütünmüş gibi oluyor. Gayet güzel tavsiye ederim

• sarpcore kullanıcısına yanıt

Bu cihazların hepsi karmaşık, komplike ve hassas cihazlar.

Teker taker hepsine kalite kontrol yapılamıyor.

Her cihazda bütün uygulamaların denenmesi mümkün değil.

Diğer cihazlarda olduğu gibi TiVo da da birkaç cihazda sorun çıkması normal kabul edilmeli.

Bunun dışında kronik bir sorun gözlemlemedik.

TiVo Stream 4K da Fire stick lerde olmayan yerleşik chıremecast,

Mi akış cihazlarında olmayan Dolby Vision ve Dolby Atmos ve

ayrıca güçlü donanım var.

Cihazı beğendiğinize sevindimTiVo stream 4K .

Hangi usb çoklayıcıyı kullandığınızı yazarsanız fayda sağlarsınız.

• Satmak isteyen varmı

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpcore -- 27 Kasım 2020; 19:12:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: omerburhan

ayarları bu şekilde yaparsanız harici belleği cihaz belleği olarak kullanabilirsiniz . Netflix,Youtube,Prime video. uygulamaları taşınamıyor

Teşekkürler hocam :)

• Bu cihaza harici HDD takiliyormu arkadaşlar görüntü kalitesinden memnun musunuz bende bu cihazdan almak istiyorum

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.