Şimdi Ara

TiVo stream 4K (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
38
Favori
74.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bunu satın aldım parada hesabımdan çekildi. Şimdi böyle bir uyarı veriyor. Yeniden paramı çekecek kartımdan anlamadım.

Payment revision needed
    Please update your payment method to process your order.

Onayladim bu sekilde yazdı
    Payment method updated successfully.

Ama sonra yine başa döndü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hivay -- 21 Aralık 2020; 21:10:31 >
  • Sayın dostlar,

Mi box s i satıp Amerika’dan bunu söylemek akıllıca bir yükseltme olur mu? Gereksiz mi olur?

Nerede ayrıntılı karşılaştırma bulabilirim.

Yardımcı olursanız sevinirim.
  • BahadirAykt B kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=p9FjNYs-Sqo

Bu linkte detaylı inceleme var, tivo ve mi arasında typce giriş farkı var bide tivonun kumandası daha kullanışlı. Saygılar
  • hivay H kullanıcısına yanıt

Kartınızdan çekememiş olabilir kontrol edin kartınızı, tekrar ödeme yapın.

Hangi banka hangi kartla yapıyorsunuz, sanal kart kullanın olmazsa...

• BahadirAykt B kullanıcısına yanıt

Tivonun işlemcisi daha iyi rami de yüksek mi boxa göre.

• Ürünü henüz almadım, yorumları okuduğum kadarıyla type c den dönüştürücü yapılabiliyormuş ve 2.0 usb destekliyormuş. Bende biraz bakındım bu aleti buldum. Hem 3 tane 2.0 usb portu var hemde ethernet portu mevcut.

Acaba bu üründen %100 verim alınabilir mi ? Fiyatı 129,37 TL ve amazon.com.tr de. Daha uygun fiyatlı göremedim henüz maksat merakımdan bakınıyorum.

▪︎100 Mbps'e kadar destekli.
    ▪︎Açıklamalarda sadece macbook adı geçiyor.
    ▪︎Windows XP ve sonraki sürümleri, Mac OSX 10.6 ve sonraki sürümleri, Linux çekirdeği 3.x/ 2.6 ve Chrome OS'yi destekler Windows RT, Android'ler desteklenmez.

TiVo stream 4K

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dert Sahibi -- 26 Aralık 2020; 2:55:22 >

• Deneyen varsa daha doğru bilgi olur fakat ugreenin ürünleri ile sorunsuz çalışıyor.
  • adoni kullanıcısına yanıt

hocam prime video'da kasma falan oluyor mu? mi stick aldım aldıgıma pisman oldum iade edip tivo stream 4k almayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: meXel_

hocam prime video'da kasma falan oluyor mu? mi stick aldım aldıgıma pisman oldum iade edip tivo stream 4k almayı düşünüyorum

Hiç bir sıkıntı yok hocam

• omerburhan kullanıcısına yanıt

Hocam bahsettiğiniz VPN sorunu devam ediyor mu hala,birde tivo da proxy,ip ayarları vs.. manuel girilebiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 498 TL ye kadar düştü, mi tv stick'in iadesi gelmedi bir türlü. Dolar düştü diye bu denli uygun gibi duruyor keşke yılbaşı indirimi adı altında şöyle birkaç dolar indirim olsa...

El mahkum alacağız sanırım, çünkü normalde bu ürün 49 dolara satılıyor. 25 dolarda nakliyat+gümrük 74 dolar tutuyor. Şu an ürünün fiyatı 64 dolar.
    TiVo stream 4K

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dert Sahibi -- 28 Aralık 2020; 20:39:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dert Sahibi

498 TL ye kadar düştü, mi tv stick'in iadesi gelmedi bir türlü. Dolar düştü diye bu denli uygun gibi duruyor keşke yılbaşı indirimi adı altında şöyle birkaç dolar indirim olsa...

El mahkum alacağız sanırım, çünkü normalde bu ürün 49 dolara satılıyor. 25 dolarda nakliyat+gümrük 74 dolar tutuyor. Şu an ürünün fiyatı 64 dolar.

Bu fiyata nerde var hocam benimki 65 dolara geliyor daha kargoya verilmedi

• Bu cihazdan çok umutluyum benim beklentilerimi karsilayacak gibi duruyor

• adoni kullanıcısına yanıt
    Hocam Netflix ve prime da görüntü kalitesi nasıl acaba,mibox da çok mat ve soluk film ve videolar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dert Sahibi kullanıcısına yanıt
    Hocam sen yine mi, box alıyonnapıyon bu kadar boxu..şaka maka bende mibox dan memnun değilim bu ürün ilgimi çekiyo vergiler hariç alsak şunu ne var yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 28 Aralık 2020; 22:35:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tema59 T kullanıcısına yanıt
    63.85 dolar tutuyor ürün.
    Benim kartla dolar üzerinden alırsam tcmb'nin günü kapattığı kur x1.05 ile hesapladığı için ayarlardan türk lirasını çevirince direkt kemiksiz bu çıkıyor oda 7.80 üzerinden hesaplıyor.

Siz bu ürünü sipariş verdiğinizde demek ki fiyat 65 dolarmış...
    TiVo stream 4K

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dert Sahibi -- 28 Aralık 2020; 23:9:7 >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Geçen sene mecool km9 almıştım HB'den. 1 sene geçmeden yıldırım çarptı cihaz mefta oldu neyse ki paramı iade etti hepsiburada.

İade gelen 460 tl ile üstüne biraz para koyup x96 max plus aldım(air mouse g10s ile 600tl) onu beğenmedim iade ettim. İade gelen para ile mi box s ile mi tv stick aldım. (352tl+259tl)

Mi box s'i salona yolladım, mi tv stickte wifi yönünden sorunlar yaşadım. Onu iade ettim hayırlısıyla 2020 bitmeden geri gelirse para, üstüne 240 tl koyup 500 tl ye tivo stream 4k düşünüyorum 😅
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    İşin ilginç yanı mi tv stick bu cihazdan birkaç dolar az olmasına rağmen dünya pazarında, ülkemizde 209-239-259 tl lere satılabiliyor. Tivo stream 4K ise 500+ tl lerde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dert Sahibi -- 28 Aralık 2020; 23:13:2 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.