|
Bildirim
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hivay -- 21 Aralık 2020; 21:10:31 > |
|
|
Kartınızdan çekememiş olabilir kontrol edin kartınızı, tekrar ödeme yapın. Hangi banka hangi kartla yapıyorsunuz, sanal kart kullanın olmazsa... |
Tivonun işlemcisi daha iyi rami de yüksek mi boxa göre. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dert Sahibi -- 26 Aralık 2020; 2:55:22 > |
|
hocam prime video'da kasma falan oluyor mu? mi stick aldım aldıgıma pisman oldum iade edip tivo stream 4k almayı düşünüyorum |
Hiç bir sıkıntı yok hocam |
Hocam bahsettiğiniz VPN sorunu devam ediyor mu hala,birde tivo da proxy,ip ayarları vs.. manuel girilebiliyor mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu fiyata nerde var hocam benimki 65 dolara geliyor daha kargoya verilmedi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 28 Aralık 2020; 22:35:55 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dert Sahibi -- 28 Aralık 2020; 23:9:7 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dert Sahibi -- 28 Aralık 2020; 23:13:2 > |