Şimdi Ara

TiVo stream 4K (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.186
Cevap
38
Favori
74.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon daki bazi yorumlarda tivonun resim kalitesini begenmediklerini oldukca kotu oldugundan bahsediyorlar. Sizler nasil buluyorsunuz goruntu kalitesini kullanicilari olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 492 TL

dolar düştükçe buda düşüyor... 😅 (eğer bankanız komisyon işlem ücreti cart curt kesmiyorsa bu rakamın çok daha altında alabilirsiniz. Misal dolar kuru şuan 7.40×63.85 = 472 tl yapar)
    TiVo stream 4K

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dert Sahibi -- 29 Aralık 2020; 21:40:8 >
  • CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt
    Tivo da kötüyse mibox zaten kötü alacak kutu yok demek ki..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakankeceli H kullanıcısına yanıt
    Hocam çokk teşekkürler linke tıkladım 10 dolar kupon verdi toplamda 51.29 dolara mal oldu yaklasık 370 küsür bir şey

TiVo stream 4K
  • meXel_ kullanıcısına yanıt
    Bizim başımız kel kaldı 😂😂 neden faydalanamıyoruz biz ya...
  • Bende de indirim çıkıyor ama daha önce aldığım yola çıktı. Iptal edilebilirse onu iptal edip indirim olanı almak istiyorum ama nasıl 😀

TiVo stream 4K
  • quote:

Orijinalden alıntı: hivay

Bende de indirim çıkıyor ama daha önce aldığım yola çıktı. Iptal edilebilirse onu iptal edip indirim olanı almak istiyorum ama nasıl 😀

Parayi karttan ne zaman cekiyor amazon urunu gonderecegi zaman mi

• Ne yaparsam yapayım alamadım indirimi.
    Kesin kriterlerden birisine sahip değilim.
    Prime üye mi olmak gerekiyor, ikinci kez mi yoksa ilk kez mi alışveriş yapmak gerekiyor çözemedim...
    Gün içerisinde çekiyor ama provizyonda bekliyor. Benim 1 haftadır provizyonda. Ama üründe dün sabah kargolandi
  • meXel_ kullanıcısına yanıt
    Daha önce alışverişiniz olmuş muydu bu hesaptan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Us bölge’de hiç olmadı hocam. Tr ve co.uk’ta oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hivay

Gün içerisinde çekiyor ama provizyonda bekliyor. Benim 1 haftadır provizyonda. Ama üründe dün sabah kargolandi

Ben sanal karttan siparis verdim sipariniz alindi dedi cekmedi daha. Parayi cekene kadar birakirim sanalkartta. Sorun cikmazda gelirse bendeki ugoos am6 plus ile karsilastiririm renk kalitesi vs konusunda. Tabi donanim farki fazla ama en azindan goruntu kalitesi acisindan karsilastiririm.

63.85 den mi aldınız ? Ben yılbaşı indirimini bekliyorum, pek bir kampanya yok göremedim. 🤔
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dert Sahibi

63.85 den mi aldınız ? Ben yılbaşı indirimini bekliyorum, pek bir kampanya yok göremedim. 🤔

Yok 10 dolar indirimli 51 dolara

Nasıl aldınız o indirimi ? Yardımcı olur musunuz ?
  • 10 dolar indirim ilk satın almadan sonra açılıyor. O yüzden bazı arkadaşlarda çıkmıyor
  • hivay H kullanıcısına yanıt
    Ben yanlışlıkla satın aldığımda benden 64 dolar kesmişti tabi o an hesapta yoktu ve iptal etmiştim çünkü translate kurbanı olmuştum. Onayı, çıkış olarak çevirmiş.

O an mesela karşıma çıkmadı ve şuan bile satın almak istesem yine 64 dolar kesecek. 🤦‍♂️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dert Sahibi -- 30 Aralık 2020; 20:43:0 >
  • Bende indirimli görünüyor. Müşteri hizmetleri ile görüştüm 10 dollar iade et dedim oda bana promosyon verebilirim dedi 10 dolarlık tamam dedim
  • hivay H kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, benim yapabileceğim bir şey yok sanırım.
  • Limanyakan ilk mesajda sd kart okuyucu var demis ama yok heralde.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.