|
TiVo stream 4K (22. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: furi
Dönüştürücü için yurtdışına bakmanıza gerek yok. Şu ürünü 25 liraya aldım. 2tb harddisk dahil hepsini sorunsuz çalıştırdı. Fiyatı ara ara kontrol etmekte fayda var.
USB 3.0 Type-C Dönüştürücü Adaptör, Siyahhttps://www.amazon.com.tr/dp/B082L41YG5/ref=cm_sw_r_wa_apa_i_3de-FbMZGCXWN?_encoding=UTF8&psc=1Samsungun telefonlarinin kutu iceriginde bu donusturuculerden cikiyor.15-20 tl lere cogu yerde bulunur ikinci el telcilerde vs.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: muratkeysBenim cihazı 12. gün kargoladılar. Ayın 17. sinde vermiştim siparişi dubai ye yeni geldi.
Amazon hakkaten kargo konusunda berbat bir sirketmis. Aliexpreste cogu alisverisimde engec birgun sonra kargoya veriliyor. Hatta yanwen le en gec 20 gunde elimize geciyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar amazonda 10$ indirim devam ediyor mu? sepete ekledim ama indirim eklemedi. yeni bir hesap açsam işe yarar mı?
-
Ürün İstanbul'da dağıtıma çıkmış bu normal mi ben başka bir ildeyim -
Normal o şekilde geliyor zaten -
Teşekkürler hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: Limanyakanİlk mesajı cihaz daha piyasaya yeni sürülürken yazmıştım.
Net bilgiler yoktu.
Adaptör ile SD kart takılabiliyor.
SD kart takılabilen modeli de var.
Daha önce de yazıldı.
Bu çoklayıcı TiVo ile uyumlu.
USB 3.0 çalışıyor.
Alıntıları GösterTavsiye ettiğiniz ürünü aldım kullanıyorum. Tahmin ettiğimden daha küçük. Elimdeki SD karrtan olabilir henüz çalıştıramadım onu.
Aliexpress ten kargo beklemeye gerek yok bence. Yerli bir firma yaklaşık 82 TL ye aynı gün kargo yapıyor ben oradan aldım.
çoklayıcıyı cihaz açıkken takma veya çıkarma anında cihaz reset atıyor bu durum bana garip geldi.
Elimde eskiden kalma Mele F10 air mouse var. Usb çoklayıcı ile kullanmak istedim fakat başarılı olamadım. Sizin bilginiz var mı?
-
USB c zaten type c oluyor harici bir ürün değil..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: turanyıldıztepehocam çok araştırdım ama usb c ile type c nin farklı şeyler olduğuna emin misiniz? Bir de şu iki ürünü alsam işimi görür mü?
https://www.amazon.com/gp/product/B07ZKFQ676/ref=ox_sc_act_title_1?smid=AKXVBT49GGF3B&psc=1
https://www.amazon.com/gp/product/B00LLUEJXW/ref=ox_sc_act_title_2?smid=AKXVBT49GGF3B&psc=1
Ugreen ler kaliteli ürün.
İlk linkteki tekli ürün USB 3.0 ı destekliyor.
İkinci linkteki üründe 3x2.0 var.
TiVo nun çipseti USB 3.0 ı destekliyor.
Bu çoklayıcılar farklı olabiliyor.
Daha önce denenmiş önceki mesajlardaki ürünleri almak daha mantıklı.
-
quote:
Dönüştürücü için yurtdışına bakmanıza gerek yok. Şu ürünü 25 liraya aldım. 2tb harddisk dahil hepsini sorunsuz çalıştırdı. Fiyatı ara ara kontrol etmekte fayda var.
USB 3.0 Type-C Dönüştürücü Adaptör, Siyahhttps://www.amazon.com.tr/dp/B082L41YG5/ref=cm_sw_r_wa_apa_i_3de-FbMZGCXWN?_encoding=UTF8&psc=1USB 3.0 ı desteklemesi önemli.
-
35-55 GB filmleri sorunsuz oynattım, ileri ve geri sardım -
quote:
Orijinalden alıntı: bruceleeTavsiye ettiğiniz ürünü aldım kullanıyorum. Tahmin ettiğimden daha küçük. Elimdeki SD karrtan olabilir henüz çalıştıramadım onu.
Aliexpress ten kargo beklemeye gerek yok bence. Yerli bir firma yaklaşık 82 TL ye aynı gün kargo yapıyor ben oradan aldım.
çoklayıcıyı cihaz açıkken takma veya çıkarma anında cihaz reset atıyor bu durum bana garip geldi.
Elimde eskiden kalma Mele F10 air mouse var. Usb çoklayıcı ile kullanmak istedim fakat başarılı olamadım. Sizin bilginiz var mı?
Alıntıları GösterUSB çoklayıcı desteklemiyor olabilir.
Ya da ayarları incelemeli.
HDMI CEC ayarlarına da bakın.
-
quote:
35-55 GB filmleri sorunsuz oynattım, ileri ve geri sardımCihaz oldukça iyi ve kullanışlı. USB Type C olsaymış tadından yenmezdi .
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bella Ciao
USB c zaten type c oluyor harici bir ürün değil..Type C ler çoğunlukla usb 3.1 i destekliyor ve takarken yön farketmiyor.
TiVo sadece 3.0 ı destekliyor.
Usb 3.0 ile 3.1 arasında neredeyse 2 kat performans farkı var.
Bu cihazda usb C var. Type C olsaydı bunu yazarlardı.
Usb portu, type C nin bütün özelliklerini desteklemiyor.
-
Usb-c ve type-c aynı şeydir. 3.0 mış 3.1 onlar farklı tartışma konusu. Tivo üzerindeki type-c portu ise USB 2.0 standartlarını destekler 3.0 değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dousk -- 11 Ocak 2021; 10:40:20 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tivo kullanıcısı olarak kendi deneyimi yazayım. Herkeste farklı çalışıyor sanırım. Öncelikle tivonun küçük olmasından dolayı USB girişi ister istemez şirket koyamıyor ve üstünde USB girişi yok. Üstünde type c veya USB c girişi var. yani şu an telefonlarınızın şarj girişi ile aynı olan giriş. USB veya type-c her ney ise C ile biten bir giriş. Gelelim USB 2.0- 3.0 bendeki aparat hem 2.0 hem 3.0 ve ikisini de çalıştırıyor. Ama USB 3.1 denemedim yanlış bilgi vermeyeyim.saygılar. -
-
Özelin kapalı, tivoyu kaça veriyorsunuz -
Elimde sıfır acılmamıs Tivo Stream 4K var, ilgilenenler özel den yazabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X