Şimdi Ara

TiVo stream 4K (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
38
Favori
74.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu tivostream den kaynakli olarak. Daha once bu cihazi alanlar amazondan fazla depozito kesildigi icin gumruk vergi iadesi alan varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Tivo ya hard reset nasıl atılıyor acaba?

• Arkadaslar tivo cihazi tv ye bagladim kumandayi tanittim wifi sifresini girdim ok dedim cihaz devamli reset cekmeye basladi sorun ne olabilir sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 12 Ocak 2021; 20:49:2 >
  • Sorun çok farkli nedenlerden kaynaklanıyor olabilir.

Öncelikle başka bir HDMI portunu denemekte fayda var.

Kısa HDMI kablo arızalı olabilir.

Yeterli güç gelmiyordur.

Deneyimli bir kullanıcı olarak herşeyi deneyeceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_355

Merhaba arkadaşlar. Tivo ya hard reset nasıl atılıyor acaba?

Buraya 10 saniye basılı tutulunca fabrika ayarlarına döner.

TiVo stream 4K
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Sorun çok farkli nedenlerden kaynaklanıyor olabilir.

Öncelikle başka bir HDMI portunu denemekte fayda var.

Kısa HDMI kablo arızalı olabilir.

Yeterli güç gelmiyordur.

Deneyimli bir kullanıcı olarak herşeyi deneyeceksiniz.

Mert temizer, Tv nin usb si guc icin yeterli deyince oradan giitik olmadi, ugoosun usb3 une taktik olmadi. Sonra 12 yillik Lg plazmaya takip onun usb sine taktim calisti. Kurulumu yaptim. Kablo.kalabaligi olmasin diye dusunduk ama secici imis guc konusunda. Sony tvlerin usb gucu fazla geldi heralde. Ugoosun usb 2 si ile calisti. Ya ordan devam edecem yada bir donusturucu alcam. Evde vardi komsuya vermistim evde mutlaka bulunmasi gerekiyor bir donusturucu yurt disi cihazlar icin. Gec okudum ama cevabin icin tesekkurler.

• CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt

Yukarıda yazdığım gibi güç ile ilgili bir sorun.

Bu arada TıVo firmasının desteği fena sayılmaz.

• quote:

Buraya 10 saniye basılı tutulunca fabrika ayarlarına döner.

Alıntıları Göster

Teşekkürler hocam ben oraya 4-5 saniye basılı tutmuştum ama sadece kumandayı resetlemişti. Daha uzun basmam lazımmış demek ki.

Benimki yolda ama denemek için 2.ci kez alıp kodları yokladım bana gene indirim tanımadı.

Prime üyelere mi veriyor bu kodu arkadaş ya

Yorum düzenlenmiş yanlış anlaşılma olmasın arkadaşa 10 dolar indirim tanımlanmış yine ona ithafen yapılmıştır mesajım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dert Sahibi -- 13 Ocak 2021; 1:33:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dert Sahibi

Benimki yolda ama denemek için 2.ci kez alıp kodları yokladım bana gene indirim tanımadı.

Prime üyelere mi veriyor bu kodu arkadaş ya

Yorum düzenlenmiş yanlış anlaşılma olmasın arkadaşa 10 dolar indirim tanımlanmış yine ona ithafen yapılmıştır mesajım

Prime uyelere heralde. Kargo paketinin uzerinde de prime yaziyordu. Kumandasinda keske mouse tusu olsaymis cok elzem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 13 Ocak 2021; 1:48:49 >
  • quote:

Yukarıda yazdığım gibi güç ile ilgili bir sorun.

Bu arada TıVo firmasının desteği fena sayılmaz.

Cihaz akış cihazi olarak guzel netflix vs icin. Ancak islemci ram ve guc farki, 3.parti uygulamalari yukleyince ortaya cikiyor. Ugoos am6 web browserlar uzerinden olsun stremio vs uzerinden olsun film vs oynatmada cok ust duzey seviyede. Tivoya usb-c cikisindan fare baglamak sart ozellikle browser vs icin. Keske su guzel kumandaya birde fare imleci ekleselermis.

• Tivo Stream 4k +Ugreen ethernet adaptör. Ugreen 3.0 Hub. DM Type-c. ilgilenen arkadaşlar özelden yazabilir
    TiVo stream 4K

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

Cihaz akış cihazi olarak guzel netflix vs icin. Ancak islemci ram ve guc farki, 3.parti uygulamalari yukleyince ortaya cikiyor. Ugoos am6 web browserlar uzerinden olsun stremio vs uzerinden olsun film vs oynatmada cok ust duzey seviyede. Tivoya usb-c cikisindan fare baglamak sart ozellikle browser vs icin. Keske su guzel kumandaya birde fare imleci ekleselermis.

Alıntıları Göster

fare var zaten browserda dolasirken navigasyon tuslariyla calisiyor.

• bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt

Ben puffin icin kastetmiyorum. Opera browser vs yukleyince kullanabilmek icin jiroskoplu hava fare ozelligi olsaydi on numara olurdu. Neyse g30 hava fare kumandayi taktim typce den. Ama guc farki burda ortaya cikiyor. Iyi bir webbrowser deneyimi icin, opere browser vs her turlu tarayiciyi yukleyip, browser uzerinden takilmadan 4k medya oynatmak icin s922 donanimi daha iyi. Ama akis cihazi olarak netflix dsmart go amerikan tvlerinin bedava verilmesj ip tv oynatma puffinle gezinme acisindan iyi bir cihaz. Netflix cok cabuk 4kyi goruyor sony netflix uygulmasina gore, internet cekim gucude iyi. Fiyat performans olarak cok iyi. Tabi bu cihazi suan en top seviye cihazlardan biri olan ugoos am6 plus ile karsilastirmakda dogru degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

Ben puffin icin kastetmiyorum. Opera browser vs yukleyince kullanabilmek icin jiroskoplu hava fare ozelligi olsaydi on numara olurdu. Neyse g30 hava fare kumandayi taktim typce den. Ama guc farki burda ortaya cikiyor. Iyi bir webbrowser deneyimi icin, opere browser vs her turlu tarayiciyi yukleyip, browser uzerinden takilmadan 4k medya oynatmak icin s922 donanimi daha iyi. Ama akis cihazi olarak netflix dsmart go amerikan tvlerinin bedava verilmesj ip tv oynatma puffinle gezinme acisindan iyi bir cihaz. Netflix cok cabuk 4kyi goruyor sony netflix uygulmasina gore, internet cekim gucude iyi. Fiyat performans olarak cok iyi. Tabi bu cihazi suan en top seviye cihazlardan biri olan ugoos am6 plus ile karsilastirmakda dogru degil.

bluetoth air kumanda sorunsuz calisiyor.

Kendi kumandasi uykuya almiyor, bt kumanda aliyor.

• Kendi kumandasıyla uykuya almak için o tuşu remap lemek gerekiyormuş...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    cihaz bugun geldi bana da.Aynı senin dediğin problemi yaşadım. Başka bir usb portuna taktım problem yok şimdi
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.