Şimdi Ara

TiVo stream 4K (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.186
Cevap
38
Favori
74.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dousk

Kendi kumandasıyla uykuya almak için o tuşu remap lemek gerekiyormuş...

Remap derken ne kastettiniz.Detaylı anlatinda bizde yapalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darkimore kullanıcısına yanıt
    Play storedan button remapper diye aratın, çıkan uygulamalardan birini indirip (şuan android tv marketine ulaşma imkanım olmadığından belli bir uygulama ismi veremiyorum) o tuşa uyku moduna alma işlemi tanımlaması yapılması gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün elime ulaştı TV taktım guncelme yaparken kapandı açıldı şimdi durmdan tivo yazisi çıkıyor sonra android yazısı geliyor böyle tekrar edip duruyor. Ne yapmalıyım
  • hivay H kullanıcısına yanıt
    Bak yukarıda yazmışlar biraz stalk iyidir.
    Usb den güç alıyorsanız, dönüştürücü alın prize takın.
    Sıkıntı bunun haricindeyse yukarıda resimli çözüm var ona bakınız.
  • Dert Sahibi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: hivay

Ürün elime ulaştı TV taktım guncelme yaparken kapandı açıldı şimdi durmdan tivo yazisi çıkıyor sonra android yazısı geliyor böyle tekrar edip duruyor. Ne yapmalıyım

Yukarda yazmistim dert sahibininde dedigi gibi. Bir donusturucu alip kendi adaptorunu kullanin. Benim tv.min Sony marka 3 usb girisi ilede calismadi. Eski lg nin ki ile calisti. Haliyle guc fazla geldigi icin reset atiyor devamli. En sagliklisi kendi adaptoru

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

Cihaz akış cihazi olarak guzel netflix vs icin. Ancak islemci ram ve guc farki, 3.parti uygulamalari yukleyince ortaya cikiyor. Ugoos am6 web browserlar uzerinden olsun stremio vs uzerinden olsun film vs oynatmada cok ust duzey seviyede. Tivoya usb-c cikisindan fare baglamak sart ozellikle browser vs icin. Keske su guzel kumandaya birde fare imleci ekleselermis.

Alıntıları Göster

S922X işlemcili ve MALI G-52 GPU lu bir kutu ile s905y2 işlemcili ve MALI G-31 GPU lu bir akış cihazını karşılaştırmak, aynı performansı beklemek çok ta doğru olmaz.

Diğer akış cihazları ile karşılaştırıldığında TıVo stream 4K herşekilde farkını hissettiriyor.

Bir cihazda fare imlecinin olması ve çapraz haraket edebilmesi kullanım konforu sağlıyor. Herkeste de air kumanda olmayabilir.

Bunun için remote control ya da mouse toggle uygulamaları kullanılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

S922X işlemcili ve MALI G-52 GPU lu bir kutu ile s905y2 işlemcili ve MALI G-31 GPU lu bir akış cihazını karşılaştırmak, aynı performansı beklemek çok ta doğru olmaz.

Diğer akış cihazları ile karşılaştırıldığında TıVo stream 4K herşekilde farkını hissettiriyor.

Bir cihazda fare imlecinin olması ve çapraz haraket edebilmesi kullanım konforu sağlıyor. Herkeste de air kumanda olmayabilir.

Bunun için remote control ya da mouse toggle uygulamaları kullanılabilir.

Alıntıları Göster

Bu amerikan tv kanallari 6 ay mi acik kaliyor. Varmi bu konuda bilginiz. Tivonun kendi uygulamasi kanallari baya hosuma gitti. En cok fark yaratan ozelligi bu uygulama. Kukuli tv bile koymuslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 14 Ocak 2021; 0:59:5 >

• CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt

Yanlış bir bilgi, güç fazla geldiği için değil YETERSİZ geldiği için cihaz reset atıyor.

Normal şartlarda bir USB çıkışı 0.5 Amper verir, ancak bazı üreticiler bunu 1 Ampere kadar çıkarmayı başardığından kullanılabilir.

Ürünün orijinal adaptörü üzerinde yazan çıkış değerine bakarsanız muhtemelen 1 yada 1.2 Amper yazıyordur.

• 01Mrt kullanıcısına yanıt
    Max0.2A
    5v=1a yazıyor hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hivay -- 14 Ocak 2021; 8:18:38 >
  • Exxen yuklenemiyor mu. Google Play store de görünmüyor. Telefonda var. Yanlış birşey mi yapıyorum
  • 01Mrt kullanıcısına yanıt

Yanlis bilgi mi, adaptorde 0.2A yaziyor. Kaldiki eski samsung adaptorumu taktigimda ve 0.9 amperlik usb3 cikisina taktim calismadi. Eski tip dusuk usb guclu Lg tvmde calisti.

TiVo stream 4K

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

Bu amerikan tv kanallari 6 ay mi acik kaliyor. Varmi bu konuda bilginiz. Tivonun kendi uygulamasi kanallari baya hosuma gitti. En cok fark yaratan ozelligi bu uygulama. Kukuli tv bile koymuslar.

Alıntıları Göster

Hocam bu tv kanallarını nereden izliyoruz ? Bi de cihaz ayarlarından 1080p 50hz yaptım yine de hem iptv izlerken hem netflix izlerken frame atlaması gibi ufak atlamalar oluyor. Gerçekten can sıkıcı oluyor. Çözümü var mıdır?

• ksk_355 K kullanıcısına yanıt

Live tusuna basinca tivo amerikan kanallari cikiyor. Siling kanallari icinde sanal kart biligilerinizi girip deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 14 Ocak 2021; 14:41:35 >
  • CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam

• ksk_355 K kullanıcısına yanıt
    1080p nasıl yaptınız. Ben bir türlü bulamadım bu ayarı
  • Arkadaşlar ben kurulum yaparken telefon ile eşleştirip TV modelini seçip yaptım. Internette videolara baktığımda benim yaptığımı yapmıyorlar. Arasında bir fark var mı.

Birde ayarlar kısmını bir türlü bulamadım. Mesala 1080p nerden yapabily.
  • hivay H kullanıcısına yanıt
    CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt

5V 1A yazmışsınız 1 Amperle cihaz besleniyor demek oluyor ki, 0.2 A neyi ifade ediyor bilemiyorum.

@CoMMaNDeRCX

Resmin tamamını paylaşırsanız söyleyebilirim, ancak 1 Amper normal olması gereken bir değer.

Dediğim gibi standart usbler 0.5 Amper veriyor ve yetersiz kalıyor, sonuç reset.

• Arkadaşlar üç gün önce aldığım Tvivo Stream Media player satıyorum ilgilenen pm ile ulaşabilir

• TiVo stream 4K
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.