Remap derken ne kastettiniz.Detaylı anlatinda bizde yapalim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TiVo stream 4K (25. sayfa)
-
-
Play storedan button remapper diye aratın, çıkan uygulamalardan birini indirip (şuan android tv marketine ulaşma imkanım olmadığından belli bir uygulama ismi veremiyorum) o tuşa uyku moduna alma işlemi tanımlaması yapılması gerek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ürün elime ulaştı TV taktım guncelme yaparken kapandı açıldı şimdi durmdan tivo yazisi çıkıyor sonra android yazısı geliyor böyle tekrar edip duruyor. Ne yapmalıyım -
Bak yukarıda yazmışlar biraz stalk iyidir.
Usb den güç alıyorsanız, dönüştürücü alın prize takın.
Sıkıntı bunun haricindeyse yukarıda resimli çözüm var ona bakınız. -
Teşekkürler hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: hivay
Ürün elime ulaştı TV taktım guncelme yaparken kapandı açıldı şimdi durmdan tivo yazisi çıkıyor sonra android yazısı geliyor böyle tekrar edip duruyor. Ne yapmalıyımYukarda yazmistim dert sahibininde dedigi gibi. Bir donusturucu alip kendi adaptorunu kullanin. Benim tv.min Sony marka 3 usb girisi ilede calismadi. Eski lg nin ki ile calisti. Haliyle guc fazla geldigi icin reset atiyor devamli. En sagliklisi kendi adaptoru
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCXCihaz akış cihazi olarak guzel netflix vs icin. Ancak islemci ram ve guc farki, 3.parti uygulamalari yukleyince ortaya cikiyor. Ugoos am6 web browserlar uzerinden olsun stremio vs uzerinden olsun film vs oynatmada cok ust duzey seviyede. Tivoya usb-c cikisindan fare baglamak sart ozellikle browser vs icin. Keske su guzel kumandaya birde fare imleci ekleselermis.
Alıntıları GösterS922X işlemcili ve MALI G-52 GPU lu bir kutu ile s905y2 işlemcili ve MALI G-31 GPU lu bir akış cihazını karşılaştırmak, aynı performansı beklemek çok ta doğru olmaz.
Diğer akış cihazları ile karşılaştırıldığında TıVo stream 4K herşekilde farkını hissettiriyor.
Bir cihazda fare imlecinin olması ve çapraz haraket edebilmesi kullanım konforu sağlıyor. Herkeste de air kumanda olmayabilir.
Bunun için remote control ya da mouse toggle uygulamaları kullanılabilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: LimanyakanS922X işlemcili ve MALI G-52 GPU lu bir kutu ile s905y2 işlemcili ve MALI G-31 GPU lu bir akış cihazını karşılaştırmak, aynı performansı beklemek çok ta doğru olmaz.
Diğer akış cihazları ile karşılaştırıldığında TıVo stream 4K herşekilde farkını hissettiriyor.
Bir cihazda fare imlecinin olması ve çapraz haraket edebilmesi kullanım konforu sağlıyor. Herkeste de air kumanda olmayabilir.
Bunun için remote control ya da mouse toggle uygulamaları kullanılabilir.
Alıntıları GösterBu amerikan tv kanallari 6 ay mi acik kaliyor. Varmi bu konuda bilginiz. Tivonun kendi uygulamasi kanallari baya hosuma gitti. En cok fark yaratan ozelligi bu uygulama. Kukuli tv bile koymuslar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 14 Ocak 2021; 0:59:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yanlış bir bilgi, güç fazla geldiği için değil YETERSİZ geldiği için cihaz reset atıyor.
Normal şartlarda bir USB çıkışı 0.5 Amper verir, ancak bazı üreticiler bunu 1 Ampere kadar çıkarmayı başardığından kullanılabilir.
Ürünün orijinal adaptörü üzerinde yazan çıkış değerine bakarsanız muhtemelen 1 yada 1.2 Amper yazıyordur.
-
Max0.2A
5v=1a yazıyor hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hivay -- 14 Ocak 2021; 8:18:38 > -
Exxen yuklenemiyor mu. Google Play store de görünmüyor. Telefonda var. Yanlış birşey mi yapıyorum -
Yanlis bilgi mi, adaptorde 0.2A yaziyor. Kaldiki eski samsung adaptorumu taktigimda ve 0.9 amperlik usb3 cikisina taktim calismadi. Eski tip dusuk usb guclu Lg tvmde calisti.
quote:
Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCXBu amerikan tv kanallari 6 ay mi acik kaliyor. Varmi bu konuda bilginiz. Tivonun kendi uygulamasi kanallari baya hosuma gitti. En cok fark yaratan ozelligi bu uygulama. Kukuli tv bile koymuslar.
Alıntıları GösterHocam bu tv kanallarını nereden izliyoruz ? Bi de cihaz ayarlarından 1080p 50hz yaptım yine de hem iptv izlerken hem netflix izlerken frame atlaması gibi ufak atlamalar oluyor. Gerçekten can sıkıcı oluyor. Çözümü var mıdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Live tusuna basinca tivo amerikan kanallari cikiyor. Siling kanallari icinde sanal kart biligilerinizi girip deneyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 14 Ocak 2021; 14:41:35 >
Teşekkürler hocam
1080p nasıl yaptınız. Ben bir türlü bulamadım bu ayarı -
Arkadaşlar ben kurulum yaparken telefon ile eşleştirip TV modelini seçip yaptım. Internette videolara baktığımda benim yaptığımı yapmıyorlar. Arasında bir fark var mı.
Birde ayarlar kısmını bir türlü bulamadım. Mesala 1080p nerden yapabily. -
5V 1A yazmışsınız 1 Amperle cihaz besleniyor demek oluyor ki, 0.2 A neyi ifade ediyor bilemiyorum.
Resmin tamamını paylaşırsanız söyleyebilirim, ancak 1 Amper normal olması gereken bir değer.
Dediğim gibi standart usbler 0.5 Amper veriyor ve yetersiz kalıyor, sonuç reset.
-
Arkadaşlar üç gün önce aldığım Tvivo Stream Media player satıyorum ilgilenen pm ile ulaşabilir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X