Hocam ayarlar> cihaz tercihleri> more > display >screen resolution> display mode Burdan değiltirebilirsin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TiVo stream 4K (26. sayfa)
-
-
Çok teşekkürler hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: 01Mrt5V 1A yazmışsınız 1 Amperle cihaz besleniyor demek oluyor ki, 0.2 A neyi ifade ediyor bilemiyorum.
Resmin tamamını paylaşırsanız söyleyebilirim, ancak 1 Amper normal olması gereken bir değer.
Dediğim gibi standart usbler 0.5 Amper veriyor ve yetersiz kalıyor, sonuç reset.
Siz yazdiklarimi tam okumuyorsunuz heralde. Cihaz usb 3, 5v 1 amper adaptor 5v2 amper vs hep reset atti.Sony tvmin usb cikislariyla 2-3 cikisi ugoos am6 min usb 3 leri ilede devamli reset atti. Yani cihaz guclu amperden kendini korumak icin reset atiyor.Dusuk amper olsa hic calismazdi. Zaten suan eski lg plazmamin usb girisi ile ugoosun usb 2 girisi ile calisiyor. Ben bunu yazdimkii ayni problemi yasayanlar sorun yasamasin. Yanlis bilgi vermedik, cihaz elimizde arkadaslarda sag olsun tesekkur etti. Cihaz her usb2 cikisiyla verimli calismiyor reset atiyor amper seciyor, yuksek amperde reset atiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 14 Ocak 2021; 20:42:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaslar mert temizer paylasmis ama. Mouse toogle tivolarda calismiyor. Tanimlanan tuslar bizim kumandada yok. Keske olsay bu guzel kumandada bu fare ozelligi. Tivo icin tus tanimlamasi sart.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende bu tarz bir apk bekliyorum, salonda mi box s kullanıyorum. Mouse toggle resmen büyük nimet mi box s için.
Darısı tivo'nun başına...🤲 -
Dm sizde kapalı -
Rica ederim hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCXBu amerikan tv kanallari 6 ay mi acik kaliyor. Varmi bu konuda bilginiz. Tivonun kendi uygulamasi kanallari baya hosuma gitti. En cok fark yaratan ozelligi bu uygulama. Kukuli tv bile koymuslar.
Alıntıları GösterTiVo nun sitesinde abonelik devam ettiği sürece ömür boyu deniliyor.
Fakat bunun için de garanti verilmiyor.
Bir Tivo cihazı alıp, kayıt olanlar bundan faydalanabiliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hivay
Exxen yuklenemiyor mu. Google Play store de görünmüyor. Telefonda var. Yanlış birşey mi yapıyorumExxen in resmi uygulaması.
Ayrıca tarayıcıya yazınca hileli apk lar da çıkıyor.
Tv box ta denemedim ne acunla ne de programlarıyla işim olmaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX
Arkadaslar mert temizer paylasmis ama. Mouse toogle tivolarda calismiyor. Tanimlanan tuslar bizim kumandada yok. Keske olsay bu guzel kumandada bu fare ozelligi. Tivo icin tus tanimlamasi sart.Remote Control ü deneyin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ksk_355Hocam bu tv kanallarını nereden izliyoruz ? Bi de cihaz ayarlarından 1080p 50hz yaptım yine de hem iptv izlerken hem netflix izlerken frame atlaması gibi ufak atlamalar oluyor. Gerçekten can sıkıcı oluyor. Çözümü var mıdır?
Alıntıları GösterFrame atlaması sorunu için ;
display mode daki ayarları değiştirip tek tek deneyin,
HDMI CEC sekmelerine bakın,
Tv nin görüntü ayarlarıyla uyumlu olup olmadığını inceleyin.
-
tivo stream programindaki herhangi bir prime video filmi seçiyorum. Uygulamayi açıyor fakat filmi başlatmıyor. Neden olabilir? -
Ya internet hızı yeterli gelmiyordur ya da sorun görüntü ayarlarıyla ilgilidir.
-
Bu cihaz nasıl kapatılıyor. Yada uyku moduna alınıyor. Kapatma tusuna basıyorum kapanmıyor. Tv ile eşleşince kapatma tuşuna basınca tvyi kapatıyor. Fìşini cekiyorum kapansın diye. Hep calısacakmı boyle.
Teşekkür ederim, adaptörün çıkışı (output) 1 Amper olduğuna göre cihaz 1 Amper ile besleniyor demektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01Mrt -- 15 Ocak 2021; 14:9:15 > -
Evet siz bu işten baya anlıyormuşsunuz ilk attığınız resimden anlaşılıyor.
-
button mapper ile netflix butonunu degistiremedim. Yapabilen var mi acaba -
Yaw sakamisin birader, elinde cihaz yok bos beles konusuyorsun. Her 5v1a amper adaptorle calismiyor her usb2 ile usb3 le calismiyor diyoruz hala tiri viri derdindesin. Orda o fotoyuda farkli olan kisim icin cekiyoruz zaten 5v1a diye yaziyor diyoruz adaptorde uzerinde farkli olan kismi 200 mah kismi. Burda zaten bu durumu belirttik sorun yasayan arakadaslarda sorununu cosdu tesekkur etti. Hala laf kalabaligi yapiyorsun.
Çok seviyesiz biri olduğunuz belliydi ama ben bir şey söylemek istememiştim en başta.
Şu yazdıklarınızda seviyeniz ortada, uzatan ben değil sizsiniz, yok ben bişey bilmiyorum zaten.
-
Neredeyse tüm display ayarlarını denedim hocam. Tv için bi ayar bulamadım. Hhdmi cec lerin hepsi açık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X