Şimdi Ara

TiVo stream 4K (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
38
Favori
74.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ups den mesaj geldi form gondermisler gumrukten cikarmak icin sizin adiniza tivoyu bu forumu doldurup gonderin diyorlar. Sizdede oldumu bu mevzu.

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

Ups den mesaj geldi form gondermisler gumrukten cikarmak icin sizin adiniza tivoyu bu forumu doldurup gonderin diyorlar. Sizdede oldumu bu mevzu.

aramexle direk geldi bana.

• CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt
    Siz ne zaman sipariş vermiştiniz? Ben daha bekliyorum ne zaman gelecek acaba.
  • Bu arada Amazon.com'da stoklarda gözükmüyor şuan cihaz.
    Evet oldu doldurabilirsin sıkıntı yok
    aynı mesaj bugün bana da geldi.Sanırım aynı uçakla geldi.

Ben formu doldurup gönderdim bakalim umarım sikıntı çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakankeceli

Siz ne zaman sipariş vermiştiniz? Ben daha bekliyorum ne zaman gelecek acaba.

10 gun olabilir. Normal Kargolama aliexpress e gore uzun oluyor. Ama 3 gunde amerikadan koln almanya akatarimli istanbula geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dousk

Usb-c ve type-c aynı şeydir. 3.0 mış 3.1 onlar farklı tartışma konusu. Tivo üzerindeki type-c portu ise USB 2.0 standartlarını destekler 3.0 değil.

TiVo daki usb-C, type-C nin bütün özelliklerini taşımıyor.

3.1 i destekleyen type-C portları var.

TiVo üzerindeki usb-C portu 2.0 ı desteklediği gibi 3.0 ı da destekliyor.

• Tivo stream 4k'yı 31 aralıkta sipariş ettim. 10 ocakta kargolandı, 10 gün yattı şaka gibi...

Kaç günde elimizde olur bu süreçte ?
    TiVo stream 4K

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dert Sahibi -- 11 Ocak 2021; 23:49:46 >
  • Dert Sahibi kullanıcısına yanıt
    Hocam oradan sonra san bernardino’ya gidiyor 😐😐benimde çok yavaş valla aramex sıkıntıymış
    TiVo stream 4K
  • meXel_ kullanıcısına yanıt
    Ben denizlide yaşıyorum, siz nerede ?
    Bakalım size kaç günde ulaşacak, sizi takip ediyorum sanırsam 😅
  • Dert Sahibi kullanıcısına yanıt
    Antalya hocam :D bakalım sağ salim gelir umarım, haberdar ederim gidişatı
  • meXel_ kullanıcısına yanıt
    Ürün elime ulaştı diye yazsan yeterli hocam, komşu sayılırız. 😅 Aynı süreçten geçer gibi geliyor 2 gün var aramızda.
  • Amazonda yine stoga girmis bakalim beniim ugoosun yaninda cucuk gibimi kalacak. Guya yarin teslim deniyor ups icin. Ama bu ups gec teslim eder her zamanki gibi. Adamlar 2 gunde amerikadan almanya aktarmali tr ye getirdi. Bunlar gezidirir bekletir en son subeye gider aliriz artik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 12 Ocak 2021; 1:32:14 >
  • Ups beni baya mahcup etti. Urun teslim edilmis eve sasirdim. 4gunde amerikadan eve geldi. Ustelik amerikada uc sehir sonra almanya sonra turkiye sonra memkleket vay be hiza bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 12 Ocak 2021; 12:41:6 >
    Benim kargo da aramex firması 6 ocakta kargoya verildi ama şuan Kenosha, WISCONSIN US da gözüküyor hala. 8 ocaktan beri herhangi bir hareket yok hiç.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.