Şimdi Ara

TiVo stream 4K (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
38
Favori
74.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de siparişi geçtim ve kargoya verilmesini bekliyorum. Bir kaç inceleme izledim ve benim de gördüğüm kadarıyla usb-c dışında bir bağlantı yok.

Coreelec yükleyenler usb-c portundan usb veya micro sd kart ile mi yükleme yapıyor?

Birde yükleme Raspberry lerdeki gibi sadece karta veya usb ye mi oluyor? Cihazın kendi yazılımının zarar görme ihtimali var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta elime geldi ürün wifi kalitesi falan çok iyi cihazın ben memnunum. Fakat USB takmak ve belki lazım olursa diye interneti kablolu kullanmak için aparatlar bakıyorum. Fakat burada okurken 3.0 desteklemiyor diye gördüm. fakat ugreen çalışıyor denmiş. Ugreen'in 3.0 li type-c dönüştürücüleri tivo ile çalışıyor mu? Başka dönüşturuculere de açığım

• turanyıldıztepe T kullanıcısına yanıt
    Yukarıda beyaz renkli ugreen paylaştım type-c li. 3 usb portu da mevcut, 130 tl ye satılıyor. Satın alıp dener misiniz 😅 amazon olduğu için iade de alıyor edişeniz olmasın, maksat kamuya hizmet 😂

Benimkinin gelmesi şubatı bulacakta...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dert Sahibi -- 2 Ocak 2021; 17:49:40 >

• zekai s kullanıcısına yanıt
    coreelec i typc girişindende yada micro usb girişinden (şarz girişinden dönüştürücü ve çoklayıcı, birinden şarz birinede usb takarak) usb flaş kullanarak kurabilirsiniz. iki girişde şu an için usb 2.0 destekli.
  • srknzr S kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkür ederim.

Peki yükleme sadece usb ye mi oluyor (kendi yazılımına bi zararı olur mu)?

Coreelecten mevcut sisteme geçiş için hafıza kartını çıkartmak mı gerekiyor?

• Dert Sahibi kullanıcısına yanıt

Siz amazon.com(ABD) dan mi aldınız?

• zekai s kullanıcısına yanıt
    ben usb flash ile kullanıyorum. alete bi zararı olmuyo. çıkmak için coreelecden kapatma menüsünden reboot boot mmc gibi bi secenek var tam hatırlayamadım onu seçince alet kendi hafızasından başlıyo.
  • turanyıldıztepe T kullanıcısına yanıt
    Evet, 63.85 dolar(490tl)'a aldım. 31 aralık günü
  • srknzr S kullanıcısına yanıt

Tekrar teşekkür ederim.

• Tivo yu amfi ile kullananlar cevaplayabilirse sevinirim. Biraz önce tivo forumunda audio passthrough ile ilgili bir problemden bahsedildiğini gördüm, umarım İngilizcem sebebiyle yanlış anlamışımdır. Anladığım Kodi de DD+ 5.1 gösterse bile 2.0 çıkış verdiği yazıyordu. Hatta bazı stream (hulu ydu galiba) yazılımlarında da aynı sorundan bahsediliyorlardı.

Kullandığım mi box ta kodide multichannel PCM yapınca ayarlardan 5.1 yapsamda 2.0 alabiliyorum ama pasthroug da anladığım sorunla hiç karşılaşmadım.

Amfi ile kullananlarda durum nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekai s -- 2 Ocak 2021; 20:58:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekai s

Tivo yu amfi ile kullananlar cevaplayabilirse sevinirim. Biraz önce tivo forumunda audio passthrough ile ilgili bir problemden bahsedildiğini gördüm, umarım İngilizcem sebebiyle yanlış anlamışımdır. Anladığım Kodi de DD+ 5.1 gösterse bile 2.0 çıkış verdiği yazıyordu. Hatta bazı stream (hulu ydu galiba) yazılımlarında da aynı sorundan bahsediliyorlardı.

Kullandığım mi box ta kodide multichannel PCM yapınca ayarlardan 5.1 yapsamda 2.0 alabiliyorum ama pasthroug da anladığım sorunla hiç karşılaşmadım.

Amfi ile kullananlarda durum nedir?

kodi den denemedim ama netflix ve amazon prime da 5.1 dd+ ve atmos da passthrought sorunu yok, cok iyi calisiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi

kodi den denemedim ama netflix ve amazon prime da 5.1 dd+ ve atmos da passthrought sorunu yok, cok iyi calisiyor.

Alıntıları Göster

Deneme şansınız olursa bilgi verebilirseniz sevinirim. Tivo foruma bakıyorum ve bahsettiğim sorundan bahsedenler var. Güncelleme ile çözülmüştür veya ben yanlış anlıyorumdur umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: zekai s

Deneme şansınız olursa bilgi verebilirseniz sevinirim. Tivo foruma bakıyorum ve bahsettiğim sorundan bahsedenler var. Güncelleme ile çözülmüştür veya ben yanlış anlıyorumdur umarım.

Alıntıları Göster

kodi den bakma sansim su an icin yok, usb baglamak icin gerekli aparat yok. Stream de kullanmiyorum.

• bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt

Tamamdır teşekkür ederim ilginiz için.

• Siparişi verdim bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

Limanyakan ilk mesajda sd kart okuyucu var demis ama yok heralde.

İlk mesajı cihaz daha piyasaya yeni sürülürken yazmıştım.

Net bilgiler yoktu.

Adaptör ile SD kart takılabiliyor.

SD kart takılabilen modeli de var.

Daha önce de yazıldı.

Bu çoklayıcı TiVo ile uyumlu.

USB 3.0 çalışıyor.

https://tr.aliexpress.com/item/1005001308966870.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 5 Ocak 2021; 0:1:4 >
  • Tekrar hatırlatmakta fayda var.

Cihaz, USB Type-C teknolojisini desteklemiyor.

Sadece USB C var.

• 8 gündür bi kargolayamadılar ya
  • Benim cihazı 12. gün kargoladılar. Ayın 17. sinde vermiştim siparişi dubai ye yeni geldi.

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt

hocam çok araştırdım ama usb c ile type c nin farklı şeyler olduğuna emin misiniz? Bir de şu iki ürünü alsam işimi görür mü?

https://www.amazon.com/gp/product/B07ZKFQ676/ref=ox_sc_act_title_1?smid=AKXVBT49GGF3B&psc=1

https://www.amazon.com/gp/product/B00LLUEJXW/ref=ox_sc_act_title_2?smid=AKXVBT49GGF3B&psc=1

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.