Şimdi Ara

TiVo stream 4K (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.186
Cevap
38
Favori
74.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam tivo zaten 40 dolar yurtdışı satışı kargo da beleş hatta çoğunda,bize de 65 dolar işte damat vergisiyle..
    Lakin tivo daha hoş ürün incelemelerden gördüğüm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 28 Aralık 2020; 23:38:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Hocam 37 dolar diyorum 209 tl diyorum, yurt dışı pazarından daha ucuza satın aldı bizim millet diyorum. :)

Ben tivonun fiyat politikasına şaşırmıyorum. Xiaominin ürünleri nasıl bu kadar ucuza satılabiliyor onu anlamıyorum diyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dert Sahibi -- 28 Aralık 2020; 23:57:38 >
  • Dert Sahibi kullanıcısına yanıt
    Hocam sebebi paralel ithalat olması.. Xiaomi Türkiye garantili değil ürünler.. paralel ithalatta maliyetler çok değişkendir..Xiaomi bir sürü paralel ithalatçısı var burda..telefonları da öyle paralel ithalatla, Türkiye garantili fiyatlarına bi bakın isterseniz:)

• righteous@ kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, bendeki mi box s de paralel ithalat 😅 umarım bozulmaz sıkıntılı bir süreç yaşamak istemem
    Bir bozulursa zaten ara ki bulasın servisi
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Şahsen ben beğendim miboxa göre nvidia shield a yakın derim ben

• Elimde acılmamış sıfır ambalajında Tivo Stream 4K var, ilgilenenler ôzelden yazabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben 50.93 dolara aldım amazon.com'dan 10 dolar uygulama üzerinden ilk alışverişte indirim verdi. Normal browser ile girince vermiyor. TiVo stream 4K
  • Hakankeceli H kullanıcısına yanıt
    Kod falan girdin mi hocam ?
    Ben herhangi bir kod falan girmedim ama önüme bi link mi ne gelmişti tıklamıştım sonra indirim almıştım. Amazon uygulamasında bölge ve dili değiştirmeyi unutmayın. ABD olarak ayarlayın. Adresiniz değişmiyor zaten. İnternet üzerinde aratınca şöyle bişey var deneyebilirsiniz. TiVo stream 4K
    Denedim beceremedim ama sağolun hocam :) amazon.tr den alışveriş yapmıştım belki ondan olmuyor yada geçen yanlışlıkla tivo satın aldım iptal etmiştim(kartta para yoktu halbuki). Çok iyi fiyata gelmiş 👍
    Birde buradan deneyin hocam. Hatta 24 saat sonra bir 10 dolar daha verilecek yazıyor.
    www.amazon.com
    Amazon.com: Holiday App offer 2
    https://www.amazon.com/b?ie=UTF8&node=21423116011
    Bu teklif için uygun değilmişim, sağlık olsun :) sağolun hocam yardımcı olmak için çabaladınız. 500 tl ye alacağım yine de uygun sayılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakankeceli

Birde buradan deneyin hocam. Hatta 24 saat sonra bir 10 dolar daha verilecek yazıyor. https://www.amazon.com/b?ie=UTF8&node=21423116011

A.B.D kullanicilari icin gecerlidir yaziyor linkte.

İlginç şimdi denedim bana vermiyor indirim..

Roku var bide Amazon da o nasıl acaba

Bilmiyorum hocam. Bana verdi bir şekilde artık 🙂
    Uzak dur diyorlar
  • Yazmayı unutuyorum.cihazı komple kapatma tuşunu button mapper ile yapabiliyorsunuz. Bilginize...

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.