Bunları biliyorum. Yanlış algı olmasın istedim. Piyasaya sürülecek Mi Stick 4K da bile Dolby Vision, Dolby Atmos olmayacak. |
TiVo stream 4K (9. sayfa)
-
-
Bu cihazlar oldukça hassas . Voltaj dalgalanmasında , elektrik kesintilerinde ya da
şimşek çaktığında bozulabilir.
Bu nedenle en iyisi çalışmıyorken bile fişini çekmek en iyisi.
Elektrik kesilip tekrar geldiğinde geldiğinde cihaz fişe takılı ise kendiliğinden açılıyor.
Cihazın kapanması için ya HDMI CEC ayarlarını değiştirmek ya da
öğretilebilir kumanda varsa tek kumanda kullanmak gerekir.
-
tivo yu bende cok kurcaladım üst üste bir sürü prog. kurdum kaldırdım, reset attım, usb, hdd (3tb hdd yi destekliyor) taktım yüksek çözünürlüklü film açtım. ağdan dosya falan attım, coreelec falan yükledim takır takır açıldı. bu konuda alet çok ii takılma kasma vs yapmaz, bu arada prime videoda dolby atmos destekliyor, birde hdr ve vision desteğide mevcut, fakat tv nin (en azından benim tvphilipsh 50 pu7304 için) hdmi ayarları standart, optimum ile ilgili bazen hdr bazende vision görüyor , corelec yüklerseniz hdd den dtsx ve dolby truehd atmos sesleri alabiliyorsunuz. makienin atmos desteği, netflixin ve prime video nun verdiği gibi dolby digital plus üzerinden verilen atmos lar için geçerli. kafanıza takılan yada sormak istediğiniz birşey olursa memnuniyetle yardımcı olurum ( biraz vakit alabilir ama:)) ben makineyi daha çok coreelec ve prime video için kullnıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hdmi cec ayarlarını değiştirdim, kapattım ama değişen bir şey olmadı. Her seferinde fişi çekmek angaryadan başka bir şey olmaz çünkü prizler ünitenin arkasında. Bu cihaz fişe takılı olduğu sürece kapanmıyor mu?
-
1. TiVo Stream 4K uzaktan kumanda, ilk kurulum sırasında TV ve Ses cihazı gibi TV ve A/V ekipmanınızdaki Güç AÇIK/KAPALI ve ses kontrollerinin otomatik olarak eşleşmesini destekler.
2. Tv ve A/V ekipmanınızın Stream 4K uzaktan kumanda ile otomatik olarak eşleşemesi için HDMI üzerinden bağlanmalıdır.
3. TV ve A/V ekipmanlarının otomatik olarak eşleştirildiğinden emin olmak için, ilk kuruluma başlamadan önce TV ve A/V ekipmanında CEC'i etkinleştirin.
4. Ses ekipmanınız varsa, Stream 4K uzaktan kumandanın kontrol etmesini ve kullanmasını, bağlantısını kesmesini ve tiVo Stream 4K'yi ilk kurulum sırasında doğrudan TV'ye bağlamasını iptal edin.
Ya da öğretilebilir air mouse kullanma durumu varsa bu kumandaya açma kapama tuşu atayın.
-
Hocam aaçıkçası yazdığınızdan tivoyu nasıl kapatacağımı anlayamadım. Siz anladıysanız avr yi kapatmadan veya kapattıktan sonra tivoyu kapatmayı nasıl yapabileceğimi açıklarsanız sevinirim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İyi günler arkadaşlar. Ben cihazı kurdum gerekli programları da yükledim gayette memnunum. sadece iptv programı tv nin kendi programı kadar stabil gelmedi. asıl meselem cihaz modemdeki 5ghz yi görnedi. 2.4 ghz den bağlanıyorum.başka bi modemin 5ghz sini gördü. modem için bi ayar falan var mıdır? arayüze girip yapabileceğim bişey varsa tarif ederseniz sevinirim.
-
Başka modem de 5.0 Ghz yi gördüğüne göre görmeyen modemin ayarlarına bakmak gerekiyor.
Ya da Play den ya da apk olarak wıfı analyzer programını kurup 5.0 Ghz yi seçin.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.farproc.wifi.analyzer&hl=tr
IP tv programlarında alternatif çok fazla.
Başka bir IP Tv programı yükleyin.
Burada ayrıntılar var.
-
Ben de sadece bu cihazda mı kapanmama sorunu mu var bunu anlamadım.
İlk kurulum sırasında HDMI CEC açık olacak ve
Ses ekipmanı varsa, Stream 4K uzaktan kumandasının kontrol etmesini ve kullanmasını, bağlantısını kesmesini ve tiVo Stream 4K'yi ilk kurulum sırasında doğrudan TV'ye bağlamasını iptal edilmeli. Yani AVR kumandası ile sistem kapatılacak. Bunun için ses cihazı HDMI ile bağlı olmalı.
İkinci bir seçenek öğretilebilir air kumanda yı tanıtmak.
Diğer bir seçenek Tunçmatik gibi akım koruyucularda 2 priz farklı özellikte ve bu prizlere takılınca akım koruyucu herşeyi kapatıyor.
Başka bir seçenek cep telefonlarında olduğu gibi sanal kapama tuşu yüklemek. Atv arayüzü buna izin verir mi bakmak gerek.
-
TiVo Stream 4K
Amazon.com'da şuan 610 tl daha önce baktığımda 800 tl civarındaydı
https://www.amazon.com/TiVo-Stream-4K-Streaming-Plug/dp/B089655HQV
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster6181 -- 12 Ekim 2020; 23:49:5 > -
Mi Box S 500 TL ye doğru haraketlenmeye başladı.
TiVo bu fiyata gelirse çok iyi.
-
teşekkür ederim manuel ekledim 5ghz yi. tivimate ve iptv programlarının ikisine de yükledim ikisi de tv nin kendi akıcılığı yok.
-
Ben de 610liradan aldım 3 hafta önce. şu an baktım 3dolar daha indirim gelmiş.
-
Şuan vergiler dahil 584 tl 'ye düşmüş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster6181 -- 13 Ekim 2020; 11:49:44 > -
TV nin markası neydi.
TiVo daki güçlü donanım, tv de yoktur.
X1 çekirdek kullanılan SONY lerde bu olabilir.
-
aslında tv 2013 de aldığım arçelik smart tv ama ssiptv programından izliyorum iptv yi net yavaşlamadığı sürece hd olarak frame atlaması hissetmeden izleyebiliyorum. tivo da çok başarılı ama sanki hızlı görüntü hareketlerinde küçük atlamalar hissediyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: webmaster6181Şuan vergiler dahil 584 tl 'ye düşmüş
Bu gün vergiler dahil 553 TL ye sipariş geçtim. 66,54 $. Kredi kartını ekstresinde sürpriz yaşamamak için ödemeyi TL olarak yaptım. Bakalım kaç güne gelecek.
-
Amazon kuru çok yüksekten bozuyor keşke dolar olarak ödeseydiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kredi kartı ile yabancı para cinsinden ödemelerde kapanış kuru üzerine %3-5 gibi komisyon ekliyorlar. Hal böyle olunca biraz fazla ödemiş oldum belki ama ne ödeyeceğimi baştan biliyordum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sonunda yine TL olarak öderseniz o şekilde ama vadesiz dolar hesabı açıp kendinize dolar alıp dolarla kredi kartı borcu oderseniz o komisyonu ödemiyorsunuz diye biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X