Şimdi Ara

TİYATROYU SEVİYORMUYUZ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

TİYATROYU SEVİYORMUYUZ??

(En Son Oy Tarihi: 16.9.2019)
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN TİYATRO EĞİTİMİ ALDIM VE ŞUAN TİYATROCULUK YAPIYORUM EDİRNEDE ÖZEL BİR TİYATRODA.FAKAT ÜLKEMİZDE TİYATROYA BAKIŞ AÇISI VE İLGİ O KADAR DÜŞÜKKÜ,HERŞEYİN YERİNİ TV ALMIŞ DURUMDA.SİZLER SEVİYORMUSUNUZ PEKİ TİYATROYU??

• Ben son zamanlarda gitmeye başladım. İnsanlar ön yargıdan uzak olduğu sürece tiyatroyu seveceklerine inanıyorum.
  • seviyoruz ama bu ülkede birilerinin k.ç peşinden gitmezsen çok zor!! sözüm sana değil genel konuşuyorum!!bir ara bende amatör olrak ilgilendim ama şunu gördüm !! reklam yapman lazım oyun için!! reklam olmadan oyunun izlenmiyor!! ve maddi anlamda birşey beklememen lazım!! ben pes ettim devam eden arakadaşalr oldu!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizmanihat

Ben son zamanlarda gitmeye başladım. İnsanlar ön yargıdan uzak olduğu sürece tiyatroyu seveceklerine inanıyorum.

Ülkemizde bu anlamda hiçbir gelişme yok maalsef.Herşeyin yerini tv ve internet almış durumda.Lafım olmaz asla ama tiyatro görsel ve sosyal yaşamın en güzel parçasıdır oysa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: efulim

seviyoruz ama bu ülkede birilerinin k.ç peşinden gitmezsen çok zor!! sözüm sana değil genel konuşuyorum!!bir ara bende amatör olrak ilgilendim ama şunu gördüm !! reklam yapman lazım oyun için!! reklam olmadan oyunun izlenmiyor!! ve maddi anlamda birşey beklememen lazım!! ben pes ettim devam eden arakadaşalr oldu!!

ÇOK ÇOK HAKLISIN,KESİNLİKLE ÜZERİME ALINMADIM AMA BEN BU MESLEĞİ SEVDİĞİM İÇİN YAPIYORUM TAMAM MADDİ ANLAMDADA TABİKİ BEKLENTİM VAR BU BENİM EKMEK KAPIM,MESLEĞİM TABİKİ KARDEŞ.AMA SÖYLEDİKLERİN BİZİM ÜLKEMİZİN ACI BİR GERÇEĞİ MAALESEF VE BENDE SANA KATILIYORUM ESKİ BİR MESLEKTAŞIM OLARAK.

• umarım sen manevi anlamda kazandığın hazzı maddi anlamada da yaşarsın!!

benim eski kız arkadaşım işletme okurken ünv. yarım bıraktı tiyatro için!!! çok pişman olacksın dedim ama dinlemedi!! ailesini bile karşısına aldı!! sadece dekor taşamaktan zevk alan ve maddi anlamda birşey beklemeyen insanlarda gördüm!!

manyak bunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: efulim

umarım sen manevi anlamda kazandığın hazzı maddi anlamada da yaşarsın!!

benim eski kız arkadaşım işletme okurken ünv. yarım bıraktı tiyatro için!!! çok pişman olacksın dedim ama dinlemedi!! ailesini bile karşısına aldı!! sadece dekor taşamaktan zevk alan ve maddi anlamda birşey beklemeyen insanlarda gördüm!!

manyak bunlar

çok haklısın tiyatro başkadır
    insan içine bir kere tadını aldığı zman bidaha bırakamaz
    bende tiyatroda yer aldım çok güzeldi o günler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SEVIYORUM
  • valla ben pek sewmiyorum onun yerine sinemayı tercih ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.