Bildirim
tj65 dokunmatik tus sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dostum buraya attım burdan indirip yükleyebilirsin
http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=36256934 -
kardeşim tsk ederim ama ben vista kurdumm o dediğin programıda yükledimm ama sonradan yanmammaya basladı sadece o ses ac kapa olanda var bu sorun lambası flnmı patladı acaba -
valla pachenko yazmasan ben de fark etmeyecektim, maalesef bende de yanmıyor(muş).
bende de windows 7 kurulu. arkadasın verdigi linkten yükleyip kurmaya calıstım ama ise yaramadı.
ne yapcaz? -
mute tuşununmu ışığı yanmıyor sizdede bendede aynı sorun var da -
quote:
Orijinalden alıntı: .Tolga
mute tuşununmu ışığı yanmıyor sizdede bendede aynı sorun var da
evet. aslında pachenko sormasa ben o tuşta ışık yanmıyor diye bilecektim. -
quote:
Orijinalden alıntı: çakırbey
quote:
evet. aslında pachenko sormasa ben o tuşta ışık yanmıyor diye bilecektim.
bende öyle biliyordum da o tuş şu an sizde yanıyormu yukarıdaki olayı yapamadım çünkü ben -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: çakırbey
quote:
evet. aslında pachenko sormasa ben o tuşta ışık yanmıyor diye bilecektim.
bende öyle biliyordum da o tuş şu an sizde yanıyormu yukarıdaki olayı yapamadım çünkü ben
maalesef hala yanmıyor. verilen linkteki olayi yapmaya çalıştım "platform not supported" tarzı bişey dedi.
sanırım bendeki win7 yi begenmedi.
-
bendede öyle dedi ne yapıcaz peki -
aynı sorun bendede vardı ancak ilk windows 7 yüklediğimde driverlar düzgün çalışmadı diyebilirim.Daha sonra başka bir windows 7 dvdsi ile yükleme yaptım busefer ekran kartını bile windows 7 yüklemişti.Daha sonra dokunmatik tuşlar için olan easynotelaunchmanager driverini saga tıklayın özelliklerden yönetici modunu işaretleyin ve uyumluluk modunu windows vista yapın ve driver kurun.Ben böyle yaptım sorun düzeldi.Bence kurulumu yaptığınız windows 7nin en son çıkan sürümü olduğuna dikkat ediniz.Kopya dvdler son sürüm diye veriliyor ama içindeki son sürüm olmayabiliyor.iyi forumlar! -
bilgisayarım-sistemözellikleri-aygıtyöneticisi-klavyeler-launchmaneger seç sağtıkla özellikler-sürücü-sürücüye geridön
tekrar sürücü günceleştir
bilgisayarı yeniden başlat
yukarıdaki dizini sırasıyla uygulayın sorun kalmayacaktır. -
@fotomekanik, launchmanager'ı hiç kuramadığımız için kaldırıp güncelleştiremiyoruz,
yalnız @badboyzzz'un dediği gibi launcmanager'ı kurmadan sağ tıklayıp uyumluluk modunu vista yapıp kurup tekrara başlatınca
sorun düzeliyor.
duydun mu .Tolga, bunları yap hocam, inşallah düzeliyor.
herkese teşekkürler. -
s.a
t65 yeni aldım süper makine fakat dokunmatik işiklarında 2 gün sonra mute tuşu hiç sönmez oldu ama faliyetlerini yapıyor.
klavye sürücü kaldırıp güncelleştirdim sorun düzeldi .ama dokunmatik tuşların monutörde bildirim ifadeleri çıkmıyor (ses düzeyi,mute,p )bu ifadelerin gözükmesi için ne yapabilirim şimdiden teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: mumude
s.a
t65 yeni aldım süper makine fakat dokunmatik işiklarında 2 gün sonra mute tuşu hiç sönmez oldu ama faliyetlerini yapıyor.
klavye sürücü kaldırıp güncelleştirdim sorun düzeldi .ama dokunmatik tuşların monutörde bildirim ifadeleri çıkmıyor (ses düzeyi,mute,p )bu ifadelerin gözükmesi için ne yapabilirim şimdiden teşekkürler.
bildirim sorununuda çözdüm böyle bir sıkıntı yaşan olursa aygıt yöneticisinden monitörler-genel pnp monitörü-sürücü yazılım güncelleştir -yapın düzeliyor -
packard bell web sitesinde yeni windows 7 yazılımları çıkmış o neden komple bir format attım şimdi eski yazılımı dahi yüklesem aynı sorun.Bıktırmaya başladı bu packard bell. -
valla bendede yanmıyor o mute tuşu ama hiç sorun etmiyorum
nasıl olsa yazılımsal -
Ne mute tuşuymuş bi beceremedim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X