Sevgili Arkadaşlar, Forumda arattır bir sürü konu bulursun diyeceksiniz ama benim sorunumla alakalı bir çözüm göremedim forumda.Ben çözüm değil sadece merak ediyorum.Lütfen ilgisiz kalmayın cevaplarınızı bekliyorum. Laptop'ı ilk satın aldığım sıralarda Vista Sp1 yüklüydü.Daha sonra 200 $ dolar verip Win 7 Ultimate aldım ve 2 hafta kadar kullandıktan sonra müzik dinlerken sağ hoparlörden yavaş yavaş cızırtılar gelmeye başladığını gördüm.1 hafta sonra daha da şiddetlendiğini gördüm ve sonunda sağ hoparlörden ses gelmemeye başladı.Arada bir çok baslı bir ses çıktığı zaman cızırtı ötüp gidiyor.Bu da bitti artık sağ hoparlörden hiç ses gelmiyor.Forumdaki kardeşlerimizin açtığı konulara baktığımda windows 7 yükleyince bir çok laptop markasında bilhassa hoparlörlerde sağ veya sol bazen her ikisinde birden sorun çıkıyormuş.Sanırım windows 7 laptop'lar için tam oturmadı.Benim sorunum şu ki ; uzun zamandır windows 7 kullanıyorum ve bilgisayarım çok karıştı.Formatta atmak istememekteyim.Yine de daha sonra tekrar pqservice sürücüsünde bulunan kurtama dosyalarıyla vista sp1 kursam hoparlörler eski haline gelir mi? Bunun cevabını ister ayrıntılı olarak ister evet veya hayır şeklinde net şekilde söylerseniz daha rahatlatıcı olur benim açımdan.Aksi takdirde servise gönderme niyetindeyim.